• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال براي ساخت يه چيزي !!!

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام :D
يه سوال :rolleyes:
چه جوري ميشه يه صفحه (Web Page) ساخت که توش تيتره هرچي پست تو صفحه اوله سايته نشون بده و با کليک رويه اين نوشته ها به صفحه اول سايت بره ؟؟؟؟ :cool:

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
درست متوجه نشدم ! گفتي هرچي پست تو صفحه اول سايته تيترشو نشون بده و با كليك روي اونا بره به صفحه اصلي سايت؟ :blink:
اما فكر ميكنم منظورت همون صفحه مستر آرشيو هست.
يه صفحه انديكس جديد بساز . كد هاشم تو اين مايه هاست:

HTML:
   <MTArchiveList>
    <MTEntries>

<a href="<$MTArchiveLink$>"><$MTArchiveTitle$></a>

</MTEntries>
   </MTArchiveList>

saberioon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اين كدهايي كه shahedr نوشته بهترين راه حله براي تيتر مطالب اما فكر نكنم بشه بااينها لينك بشه به صفحه اول در اينصورت بايد تمام مطالبت را در صفحه اول قرار بدهي

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نه من منظورم فقط تيتره پستهايي كه تو صفحه اول (Home Page) نشون داده ميشه به هيچ كدوم از آرشيو ها كاري ندارم فقط اون تعداد پستي كه تو صفحه اول نشون داده ميشه

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
من كه منظورت رو نفهميدم... به هر حال براي تيتر آخرين پست ها از كد زير استفاده كن و به جاي 10 هر عددي كه موردنيازه بذار:
<MTEntries lastn="10">
<a href="<$MTEntryPermalink$>" title="<$MTEntryExcerpt"$> target="_blank"><$MTEntryTitle$></a>
اگه كدها رو كپي و در نت پد پيست كني align شون هم درست مي شه!

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:( من نميدونم چه جوري بگم كه دوستان متوجه بشن

ببينيد من ميخواهم باسه سايتم به لينك باكس درست كنم
لينك باكس كه ميدونين چيه ؟
جعبه هايي كه توشون يه سري لينكه و دائم در حال آپديت شدنن و سايتهايي كه از اين لينك باكسها دارن به كدي براي
وب مسترها ميزارن كه اونا با اضافه كردن اين كدها به صفحشون اين لينك باكس به سايتشون اضافه ميشه .

حالا اين لينك باكس از كجا تغذيه ميشه؟ از يه صفحه جداگانه .
منن ميخواهم يه همچين كاري باسه سايته خودم بكنم تحت عنوان ليست جديد ترين نرم افزارها و هر وب مستري كه خواست كد اين لينك باكسو به وب سايتش اضافه كنه .

اميدوارم كه متوجه شده باشين حالا مشگله من چيه؟ اينه كه من نميدونم چه طوري ميتونم يه صفحه جداگانه بسازم كه توش همونطور كه آقا بابك گفتن تيتر 10 تا از آخرين پستها كه در واقع همون پستهايي كه تو Home Page منه نمايش داده بشه و كاربر با كليك روي اين تيتر ها كه در واقع اسم نرم افزاره بره به Home Page سايت من.

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از babakweb :
من كه منظورت رو نفهميدم... به هر حال براي تيتر آخرين پست ها از كد زير استفاده كن و به جاي 10 هر عددي كه موردنيازه بذار:
<MTEntries lastn="10">
<a href="<$MTEntryPermalink$>" title="<$MTEntryExcerpt"$> target="_blank"><$MTEntryTitle$></a>
اگه كدها رو كپي و در نت پد پيست كني align شون هم درست مي شه!

سلام مرسي ولي نفهميديم اين كدارو بايد كجا قرار بدم ؟
من يه صفحه جديد ساختم بعد اين كد ها رو توش كپي كردم بعدم آپلود كردم رو هاست اينم لينكش ولي نتيجه نميده

http://www.softlandir.com/2.html

farhad12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم دنبال همچين راهكاري هستم البته اون اسكريپتي كه لينكها رو خروجي ميده قابليت اينرو هم داشته باشه كه تعداد كليكها و افراد آ‹ لاين و ثبت لينك رو داشته باشه اگه شد ما رو هم خبر كنيد
مررسي

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از farhad12 :
منم دنبال همچين راهكاري هستم البته اون اسكريپتي كه لينكها رو خروجي ميده قابليت اينرو هم داشته باشه كه تعداد كليكها و افراد آ‹ لاين و ثبت لينك رو داشته باشه اگه شد ما رو هم خبر كنيد
مررسي

بله باهات موافقم

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از good_pesar :
:( من نميدونم چه جوري بگم كه دوستان متوجه بشن

ببينيد من ميخواهم باسه سايتم به لينك باكس درست كنم
لينك باكس كه ميدونين چيه ؟
جعبه هايي كه توشون يه سري لينكه و دائم در حال آپديت شدنن و سايتهايي كه از اين لينك باكسها دارن به كدي براي
وب مسترها ميزارن كه اونا با اضافه كردن اين كدها به صفحشون اين لينك باكس به سايتشون اضافه ميشه .

حالا اين لينك باكس از كجا تغذيه ميشه؟ از يه صفحه جداگانه .
منن ميخواهم يه همچين كاري باسه سايته خودم بكنم تحت عنوان ليست جديد ترين نرم افزارها و هر وب مستري كه خواست كد اين لينك باكسو به وب سايتش اضافه كنه .

اميدوارم كه متوجه شده باشين حالا مشگله من چيه؟ اينه كه من نميدونم چه طوري ميتونم يه صفحه جداگانه بسازم كه توش همونطور كه آقا بابك گفتن تيتر 10 تا از آخرين پستها كه در واقع همون پستهايي كه تو Home Page منه نمايش داده بشه و كاربر با كليك روي اين تيتر ها كه در واقع اسم نرم افزاره بره به Home Page سايت من.
خیلی سادس.

<MTEntries lastn="5">
<a href="<$MTBlogURL$>"><$MTEntryTitle$></a>
</MTEntries>

برای تاپیک‌هم عنوان مناسب انتخاب کن

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از azemati :
خیلی سادس.

<MTEntries lastn="5">
<a href="<$MTBlogURL$>"><$MTEntryTitle$></a>
</MTEntries>

برای تاپیک‌هم عنوان مناسب انتخاب کن

از توجه شما ممنون
ولي كار نميكنه :( البته بعيد ميدونم مشگل از كدها باشه احتمالا من دارم يه اشتباهي ميكنم
ببينيد من اومدم تاحالا تمام راهنمايي هاي دوستانو (كدها) توي يه صفحه Html کپي کردم بعدم آپلود کردم رو سرورم
(تو شاخه www ) با کدهاي شما هم همين کارو کردم البه اون عدد 5 کردم 10 (تعداد پستها تو صفحه اول) ولي وقتي
آدرس فايلو تو آدرس بار اينترنت اکسپلورر ميزنم به جاي يه اينکه تو صفحه اسم 10 تا پست آخرو زير هم نمايش بده فقط بالا گوشه سمت چب اينو مينويسه <$MTEntryTitle$> مشگل از چيه ؟ :(
http://www.softlandir.com/2.html
راجعبه عنوان تاپيک هم چشم ولي وقتي من اين تاپيکو فرستادم ساعت 3:30 صبح بود و من ديگه اينقدر با اين لينک باکس کلنجار رفته بودم (اونم کاملا بينتيجه :wacko: ) که ديگه مغزم درست کار نميکرد .

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
كسي كمك نميكنه ؟ :( :( :( :( :( :wacko:

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
ببين احتمالا ميري تو فايل منجر و يه فايل اچ تي ام ال ميسازي و اين كد هارو ميريزي توش كه اشتباهه.
بايد تو صفحه ي قالب هاي مووبل تايپ يه انديكس تمپليت جديد بسازي و بعد اين كد هارو اونجا كپي كني.
بعد هم بگو كه لينك هاتو چطوري مينويسي؟ مثلا تيتر لينك رو تو قسمت تيتر خود لينك رو تو قسمت بادي يا جاي ديگه؟ چون كدهاش فرق ميكنه.

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Shahedr :
ببين احتمالا ميري تو فايل منجر و يه فايل اچ تي ام ال ميسازي و اين كد هارو ميريزي توش كه اشتباهه.
بايد تو صفحه ي قالب هاي مووبل تايپ يه انديكس تمپليت جديد بسازي و بعد اين كد هارو اونجا كپي كني.
بعد هم بگو كه لينك هاتو چطوري مينويسي؟ مثلا تيتر لينك رو تو قسمت تيتر خود لينك رو تو قسمت بادي يا جاي ديگه؟ چون كدهاش فرق ميكنه.

نه من ميخواهم اين كار توي يه صفحه كاملا مجزا انجام بشه و به قالبها ربتي نداشته باشه
تيترم توقسمت تيتر مينويسم

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
متوجه شدم
ميتوني تو صفحه ي مجزا استفاده كني ولي به غير از اين راه ديگه اي نداره و به قالبهاي ديگه هم مربوط نميشه.

azizaa

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
0
به نقل از good_pesar :
نه من ميخواهم اين كار توي يه صفحه كاملا مجزا انجام بشه و به قالبها ربتي نداشته باشه

گل پسر جان تو بالاخره می خوای اون صفحه رو با MT مدیریت کنی درسته؟ خوب باید بری تو صفحه قالب ها و یک فالب اصلی جدید (New Index Template) بسازی. خوب حالا می تونی توی قسمت Filename به MT بگی که این فایل رو کجای هاستت واست بسازه مثلا feed/linkbox.html که تو یه شاخه feed می سازه یا اصلا پیچیده تر از این مثل ../../images/aziz/myhiddenfile.xxx
خوب حالا همون کدی هم که امیر داد رو میذاری به عنوان کد قالب و ذخیره و بازسازی! تموم!

یه توصیه به دوستان:
MT فایلهای index زیادی تولید میکند که یا به همه آنها نیاز ندارید ( مثل styles-site.css که اگر از css خوتان استفاده می کنید بهتر است پاکش کنید و اگر هم نمی خواهید پاک کنید حداقل تنظیم کنید که با هر بار دوباره سازی این فایل دوباره سازی نشود! چون فقط وقت خودتون رو تلف میکنید)
و یا واسه اینکه index سایتتون شلوغ نباشه تمام feed ها رو به یه شاخه مثل feed (با تغییر Filename به یه چیزی شبیه اون چیزی که بالا گفتم) منتقل کنید. فقط یادتون نره که لینک هاشو تو قالبتون درست کنید.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از good_pesar :
ببین الکی نیست که. باید این کدها رو در قالب ام‌تی قرار بدی بعد وقتی سایت بازسازی می‌شه ام‌تی از این قالب هم یک صفحه مجزا می‌سازه که هر جا می‌تونی ازش استفاده کنی. پس باید داخل قالب ام‌تی قرار بدی.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
به نقل از azizaa :
گل پسر جان تو بالاخره می خوای اون صفحه رو با MT مدیریت کنی درسته؟ خوب باید بری تو صفحه قالب ها و یک فالب اصلی جدید (New Index Template) بسازی. خوب حالا می تونی توی قسمت Filename به MT بگی که این فایل رو کجای هاستت واست بسازه مثلا feed/linkbox.html که تو یه شاخه feed می سازه یا اصلا پیچیده تر از این مثل ../../images/aziz/myhiddenfile.xxx
خوب حالا همون کدی هم که امیر داد رو میذاری به عنوان کد قالب و ذخیره و بازسازی! تموم!

یه توصیه به دوستان:
MT فایلهای index زیادی تولید میکند که یا به همه آنها نیاز ندارید ( مثل styles-site.css که اگر از css خوتان استفاده می کنید بهتر است پاکش کنید و اگر هم نمی خواهید پاک کنید حداقل تنظیم کنید که با هر بار دوباره سازی این فایل دوباره سازی نشود! چون فقط وقت خودتون رو تلف میکنید)
و یا واسه اینکه index سایتتون شلوغ نباشه تمام feed ها رو به یه شاخه مثل feed (با تغییر Filename به یه چیزی شبیه اون چیزی که بالا گفتم) منتقل کنید. فقط یادتون نره که لینک هاشو تو قالبتون درست کنید.
دقیقا همین چیزی که عزیز گفت. من پستش رو ندیده بودم و مطلب خودم رو پست کردم :happy:

good_pesar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ممنون كه لطف همگي ولي نميشه :wacko:
وقي قالب جديدو تو قسمت ( ساخت یک قالب Index جدید ) ميسازم و ذخيره ميكنم مشگلي نيست
مشگل زمانيه كه دوباره سازي ميكنم و ميگه خطا رخ داده

اين عكس قالب :
http://i137.exs.cx/img137/1364/13fr.gif

اين عكس خطا :
http://img213.exs.cx/img213/2923/29ia.gif

:wacko: :wacko: :wacko: :blink: :blink: :blink: :blink: :( :( :( :blink: :wacko: :blink: :wacko: :( :wacko: :blink: :wacko: :( :blink: :wacko:

babakweb

Registered User
لایک‌ها
36
:lol: اين رو بايد در يك قالب جديد در ام تي بذاري.

بالا