• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال تخصصی و مهم : دامنه .com یا دامنه .ir کدوم یکی بهتر میگیره ؟

sellsite

Registered User
لایک‌ها
38
سلام

خسته نباشید خدمت وبمستران ارجمند
سوالم بصورت دقیق و واضح میگم هر کی میتونه کمک کنه چون سوال خیلی ها هست و بعضی ها تا حالا بهش فکرم نکردن !

سوال :

برای سایت (مثال : سایت فیلم) بهتره از کدام دامنه استفاده بشه دامنه ای که دات کام داره یا دامنه ملی ؟

آیا استفاده از دامنه جهانی مناسب تر نیست و بازدهی کار رو بالا نمیبره ؟

خواهشی که دارم توضیح کامل ارائه بدید خیر ببینید

omid0020

Registered User
لایک‌ها
133
سلام

سوالم بصورت دقیق و واضح میگم هر کی میتونه کمک کنه چون سوال خیلی ها هست و بعضی ها تا حالا بهش فکرم نکردن !

سوال :

برای سایت (مثال : سایت فیلم) بهتره از کدام دامنه استفاده بشه دامنه ای که دات کام داره یا دامنه ملی ؟

این چیزا اینقدر مهم نیست که شما بخواید وقتتون رو بذارید پای اینجور مسائل...
بالا اومدن سایت 99 درصد بستگی به مطالب و سئو سایت داره.

gamekey

Registered User
لایک‌ها
58
سلام

سوال :

عزیز من ir ّبرای فیلم! ؟
مجاز باشه یه بار گیر میدن بعد ولت میکنند
فیلم های مطرح ایرانی خارجی بزاری دوسته درسایتت تخته هست
شما برای فیلم فقط .com بگیر فیلتر شد یه عدد هرموقع بعد از فیلتر شدنش به دامنت اضافه کن که سایتت زنده بمونه

sellsite

Registered User
لایک‌ها
38
عزیز من ir ّبرای فیلم! ؟
مجاز باشه یه بار گیر میدن بعد ولت میکنند
فیلم های مطرح ایرانی خارجی بزاری دوسته درسایتت تخته هست
شما برای فیلم فقط .com بگیر فیلتر شد یه عدد هرموقع بعد از فیلتر شدنش به دامنت اضافه کن که سایتت زنده بمونه

در کل چ نظری دارید ؟ بازدهی و بازدید در این دو دامنه فرق داره ؟

gamekey

Registered User
لایک‌ها
58
بستگی به خودتون داره.که فیلم مجاز بزاریدir خوبه ولی فقط در حد ایران میتونید کار کنید هرچند میشود کاربران خارجی به روش هایی استفاده کنند از سایتتون.
ولی ir دقیقا مثل قضیه ارزش خط های تلفن همراه هست . مثلا 912 کلاس داره که مشابه .com و ir هم مثل همون ایرانسل خودمونه خخخ
کلا اگه هدفتون گذری باشه اره یه سایتی بزنید هردنبیل که ماه عمر نتونه بکنه هرتصمیمی میتونید بگیرید.
کلا .com روش حساب باز کنید
بازدهی سایت هم تقریبا 10% به نام دامنه هست 90% موضوع محتوای سایت هست که برای درج کردن ان زحمت کشیدید. نه قالبو از یه سایت کپی و مطالبو کپی پیست کنید.
کلا شما بهتر تحقیق کنید چون اینجور مسائل پایه ای هست که باید بدونید. الان چی کجا قرار داره
دامنه های ir هم از نظرم بد نیست ولی هنوز باید زمان بیشتری ببرد تا ...
کوچیک شماییم

sellsite

Registered User
لایک‌ها
38
بستگی به خودتون داره.که فیلم مجاز بزاریدir خوبه ولی فقط در حد ایران میتونید کار کنید هرچند میشود کاربران خارجی به روش هایی استفاده کنند از سایتتون.
ولی ir دقیقا مثل قضیه ارزش خط های تلفن همراه هست . مثلا 912 کلاس داره که مشابه .com و ir هم مثل همون ایرانسل خودمونه خخخ
کلا اگه هدفتون گذری باشه اره یه سایتی بزنید هردنبیل که ماه عمر نتونه بکنه هرتصمیمی میتونید بگیرید.
کلا .com روش حساب باز کنید
بازدهی سایت هم تقریبا 10% به نام دامنه هست 90% موضوع محتوای سایت هست که برای درج کردن ان زحمت کشیدید. نه قالبو از یه سایت کپی و مطالبو کپی پیست کنید.
کلا شما بهتر تحقیق کنید چون اینجور مسائل پایه ای هست که باید بدونید. الان چی کجا قرار داره
دامنه های ir هم از نظرم بد نیست ولی هنوز باید زمان بیشتری ببرد تا ...
کوچیک شماییم

قضیه سیم کارت ها ، من هم دقیقا همین نظر رو دارم از نظر گوگل ads دامنه های ملی تحریم هستن و محدودیت های زیادی برای دامنه ملی هست اما این وسط یه موضوعی هست که اینترانت ملی که تو ادارات استفاده میشه به دامنه های ir بصورت کامل دسترسی دارن ولی دامنه های خارجی براشون باز نمیشه اگر اینترانت ملی همگانی بشه اینترنتی که الان استفاده میکنیم قیمتش خیلی میره بالا و خصوصا مالیاتش و دامنه های دات کام بی ارزش تر میشن

در شرایط فعلی دامنه های .com خیلی بهتر میان

gamekey@ عزیز شما بزرگواری ممنون از اطلاعاتی که در دسترس قرار دادید

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
قضیه سیم کارت ها ، من هم دقیقا همین نظر رو دارم از نظر گوگل ads دامنه های ملی تحریم هستن و محدودیت های زیادی برای دامنه ملی هست اما این وسط یه موضوعی هست که اینترانت ملی که تو ادارات استفاده میشه به دامنه های ir بصورت کامل دسترسی دارن ولی دامنه های خارجی براشون باز نمیشه اگر اینترانت ملی همگانی بشه اینترنتی که الان استفاده میکنیم قیمتش خیلی میره بالا و خصوصا مالیاتش و دامنه های دات کام بی ارزش تر میشن

در شرایط فعلی دامنه های .com خیلی بهتر میان

gamekey@ عزیز شما بزرگواری ممنون از اطلاعاتی که در دسترس قرار دادید

مبحث اینترانت به هاست شما ربط داره ها نه دامنه :)

sellsite

Registered User
لایک‌ها
38
مبحث اینترانت به هاست شما ربط داره ها نه دامنه :)

دوست عزیز اینترانت در ادارات به صورت کامل وجود داره و دوستان میگن فقط دامنه های ir رو باز میکنه ، بله شاید شما درست میگید و سوء برداشت من بوده اطلاعاتی دارید ارائه بدید خوشحال میشیم استفاده کنیم ;)

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
اصلا مهم نیست آدرس ip رو هم بزنه باز میکنه اگه داخل هاست شده باشه با اینترانت باز میشه

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
بسته به کاربرد و مخاطبتون داره مخاطب ایرانی هدفه آی ار اگه جهانیه کام مناسبه

ice-popup

Registered User
لایک‌ها
145

sellsite

Registered User
لایک‌ها
38
چه سوالاتی میپرسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
داداش خیلی اط کامنتا منظور رو دوستان نفهمیدن اما اطلاعاتی که داشتن رو تحویل دادن ازشون هم ممنونیم در صورتی که تاپیکی از نظر شما در سطح مبتدی هست وارد نشید

:D

بالا