• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال:تعویض کارت گرافیک خراب شده یا خریدن لپ تاپ نو

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
سلام دوستان

یه لپ تاپ dell xps 1210 از 11 سال پیش دارم.
http://www.pcworld.com/product/29255/dell-xps-m1210.html
خیلی کم ازش استفاده می کردم تا اینکه تو 6 ماهه اخیر دائم روشن بود و کارت گرافیکش سوخت. هنوز نمی دونم علت سوختن کارت گرافیکش چی هست.بردم پایتخت گفت اگه بخوام کارت گرافیکشو عوض کنم 250 تومن خرج داره. لپ تاپ های نو رو که قیمت و ارزیابی کردم متوسط ها حدود 2.5 و خوب ها 3.5 هست. به نظر شما بدم اون قطعه رو عوض کنه بهتره یا اینکه دستگاه جدید بگیرم.اگه می خواین بپرسین پول لپ تاپ نو رو دارم یا نه... بله دارم ولی نمی خوام پول بی جهت خرج کنم و اگه با تعویض اون قطعه کارم راه می افته لزومی نمی بینم لپ تاپ نو بگیرم. نظر شما چیه ؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان

خیلی کم ازش استفاده می کردم تا اینکه تو 6 ماهه اخیر دائم روشن بود و کارت گرافیکش سوخت. هنوز نمی دونم علت سوختن کارت گرافیکش چی هست.بردم پایتخت گفت اگه بخوام کارت گرافیکشو عوض کنم 250 تومن خرج داره. لپ تاپ های نو رو که قیمت و ارزیابی کردم متوسط ها حدود 2.5 و خوب ها 3.5 هست. به نظر شما بدم اون قطعه رو عوض کنه بهتره یا اینکه دستگاه جدید بگیرم.اگه می خواین بپرسین پول لپ تاپ نو رو دارم یا نه... بله دارم ولی نمی خوام پول بی جهت خرج کنم و اگه با تعویض اون قطعه کارم راه می افته لزومی نمی بینم لپ تاپ نو بگیرم. نظر شما چیه ؟
سلام. به نظر من :
خرید لپ تاپ جدید پول حروم کردنه. بدین کارت گرافیکش رو براتون عوض کنه ؛ فقط حداقل 3 ماه ازش گارانتی کارت گرافیک بخواین.

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
سلام دوستان

XPS M1210 مربوط به سال 2006 هست که میشه 9 سال قبل. این قبیل دستگاههای قدیمی و کارکرده صرفنظر از قیمت بالای دوران خودشون هر قدر هم تمیز باشه امروزه 250 ت هم بزحمت قیمتگذاری میشن. اما ممکنه از دید مالک بدلایل بسیار مختلف ارزش تعمیر و استفاده رو داشته باشه ولو هر قدر هزینه ببره
بد نیست یکی دو مرکز تخصصی دیگه هم برده بشه چون ممکنه با ری هیت یا ریبال کردن ایراد برطرف بشه. در نهایت اگر جواب نداد تعویض تراشه ی گرافیک
اگر ویندوز هفت نصب می کنید پیشنهاد میشه آئرو و سایر تمهای اضافی غیرفعال بشه، همینها بخودی خود روی گرافیک های ضعیف بار بالایی تحمیل میکنه و دوباره بمشکل میخوره مخصوصا در گرافیکهای تعمیر شده

Last edited:

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
XPS M1210 مربوط به سال 2006 هست که میشه 9 سال قبل. این قبیل دستگاههای قدیمی و کارکرده صرفنظر از قیمت بالای دوران خودشون هر قدر هم تمیز باشه امروزه 250 ت هم بزحمت قیمتگذاری میشن. اما ممکنه از دید مالک بدلایل بسیار مختلف ارزش تعمیر و استفاده رو داشته باشه ولو هر قدر هزینه ببره
بد نیست یکی دو مرکز تخصصی دیگه هم برده بشه چون ممکنه با ری هیت یا ریبال کردن ایراد برطرف بشه. در نهایت اگر جواب نداد تعویض تراشه ی گرافیک
اگر ویندوز هفت نصب می کنید پیشنهاد میشه آئرو و سایر تمهای اضافی غیرفعال بشه، همینها بخودی خود روی گرافیک های ضعیف بار بالایی تحمیل میکنه و دوباره بمشکل میخوره مخصوصا در گرافیکهای تعمیر شده

امروز بردم یه مرکز تخصصی که قبل عید برده بودم. قبل عید گفته بود کارت گرافیکش سوخته ... الان یه نفر دیگه از همون مرکز که ظاهرا آدم منصفی به نظر می اومد گفت چون ظرف این مدت بهش نرسیدی و گرد وخاکشو نگرفتی و سرویس نکردی... احتمالا یه آسیبی به سیستمش زده و شاید نیاز به تعویض کارت گرافیک نباشه... اینجا باشه ما بررسی میکنیم اگه قابل تعمیر بود تعمیر میکنیم اگه نبود تعویض.

در مورد ویندوز 8 گفت این دستگاه نمیکشه و بهتره 7 نصب کنی و هر چی خواستی از نظر رم و حتی هارد 1 ترابایتی... اینجا هست...

آئرو چی هست ؟ منظورت از تمهای اضافه چیه ؟

بله این دستگاه رو من زمان خودش به قیمت بالائی خریدم و خیلی جنس لوکسی تو زمان خودش بود... و لی خوب ظرف این 9 سال من بندرت ازش استفاده می کردم و کار زیادی ازش نکشیدم... کارهای سنگین و بازی که اصلا نداشتم...

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
حتما باید کارت گرافیک سالم و عین خودش نصب بشه ؟ یا کارت ها ی مشابهش که نو هم باشه رو میشه نصب کرد و یا حتی بالاتر ؟

Gesher

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
794
حتما باید کارت گرافیک سالم و عین خودش نصب بشه ؟ یا کارت ها ی مشابهش که نو هم باشه رو میشه نصب کرد و یا حتی بالاتر ؟
در اکثر لپتاپها قطعه ای بنام کارت گرافیک (مشابه دسکتاپها) وجود نداره که بخواید بهمون سادگی تعویضش کنید بلکه تراشه ی گرافیک روی مادربورد نصب و لحیم شده
چیپهای Go 7400, Go 7300, Go 7200 از یک خانواده اند و لپتاپ شما هم بالاترین سری این خانواده رو داره. حتی اگر جای برای ارتقا هم داشت پیشنهاد نمی شد چون بعلت حرارت بالا برای برد مشکلساز می شد

Last edited:

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
در اکثر لپتاپها قطعه ای بنام کارت گرافیک (مشابه دسکتاپها) وجود نداره که بخواید بهمون سادگی تعویضش کنید بلکه تراشه ی گرافیک روی مادربورد نصب و لحیم شده
چیپهای Go 7400, Go 7300, Go 7200 از یک خانواده اند و لپتاپ شما هم بالاترین سری این خانواده رو داره. حتی اگر جای برای ارتقا هم داشت پیشنهاد نمی شد چون بعلت حرارت بالا برای برد مشکلساز می شد

میبخشی من متوجه نشدم یعنی اگه کارت گرافیکش خراب شده باشه باید یه دست دومی گذاشت یا نو و از همون خونواده ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
البته اگر چیپ عوض بشه و تعمیرکار بتونه یک صفحه باریک مسی بین هیت سینک و چیپ بگذاره احتمال بازگشت خرابی کم میشه .

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
کارت گرافیک تعویض شد ( اینطوری که تعمیر کار گفت یه کارت نو نصب کرده ) نیم گیگ قبلیو برداشتم 2 گیگ رم گذاشتم و هاردشم 500 گیگی کردم .کلا 550 خرجش شد. امیدوارم به اندازه یه لپ تاپ متوسط با قیمت 2.5 عمر کنه و پشیمون نشم.

بالا