• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

[سوال] تغییر نام فولدر موجود در فایل tar.

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سلام،

یه فولدر که تو فایل فشرده tar. قرار داره، امکان تغییر نامش وجود داره یا نه؟

هرچی سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم ...

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
سلام،

یه فولدر که تو فایل فشرده tar. قرار داره، امکان تغییر نامش وجود داره یا نه؟

هرچی سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم ...

سلام .
فعلا كه فايل با فرمت tar دم دستم نيست ولي با rar و zip تست كردم ! در صورتي كه winrar داشته باشي وقتي روي فايل دابل كليك كني ، explorer مربوط به winrar باز ميشه كه در صورتي كه روي فايل يا فولدر مورد نظر راست كليك كني ميتوني rename كني.

پ.ن:نسخه Winrar من 3.93 هست.

اديت:
الان با 7zip يه فولدر را به صورت tar تبديل كردم ، توي اونم بدون هيچ مشكلي ميتوني فولدر را rename كني ، دابل كليك كه بكني explorer مربوط به 7zip باز ميشه و ميتوني باهاش rename كني

Last edited:

1eng.ir

Registered User
لایک‌ها
1,504
سلام .
فعلا كه فايل با فرمت tar دم دستم نيست ولي با rar و zip تست كردم ! در صورتي كه winrar داشته باشي وقتي روي فايل دابل كليك كني ، explorer مربوط به winrar باز ميشه كه در صورتي كه روي فايل يا فولدر مورد نظر راست كليك كني ميتوني rename كني.

پ.ن:نسخه Winrar من 3.93 هست.

اديت:
الان با 7zip يه فولدر را به صورت tar تبديل كردم ، توي اونم بدون هيچ مشكلي ميتوني فولدر را rename كني ، دابل كليك كه بكني explorer مربوط به 7zip باز ميشه و ميتوني باهاش rename كني

اونا که آره مشکلی نداره! ولی tar. تو ویندوز Rename نمیشه! تو لینوکس هم هر چی سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم ...

پ.ن: مهندس جان تو بخش لینوکس زدم نه ویندوز :دی

attachment.php

ادیت: 7zip تا حدودی کمکم کرد، ولی مسئله اصلی تو لینوکسه! مثلاً همین امروز یه فایل 15 گیگابایتی رو مجبور شدم دانلود کنم و با 7zip تغییر نام بدم، بعد هم دوباره آپلود کنم ... اگه تو لینوکس Commandـی چیزی داشت 2 ساعت وقتم گرفته نمیشد :D

فایل های ضمیمه

• tar.png
    tar.png
    22.3 KB · نمایش ها: 12
Last edited:

smohammadhendi

Registered User
لایک‌ها
248
اونا که آره مشکلی نداره! ولی tar. تو ویندوز Rename نمیشه! تو لینوکس هم هر چی سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم ...

پ.ن: مهندس جان تو بخش لینوکس زدم نه ویندوز :دی

ادیت: 7zip تا حدودی کمکم کرد، ولی مسئله اصلی تو لینوکسه! مثلاً همین امروز یه فایل 15 گیگابایتی رو مجبور شدم دانلود کنم و با 7zip تغییر نام بدم، بعد هم دوباره آپلود کنم ... اگه تو لینوکس Commandـی چیزی داشت 2 ساعت وقتم گرفته نمیشد :D

شرمنده ! من توي صفحه اول ديدم ، پست زدم ! الان توي ابونتو چك كردم توي اونمOpen Withe Archive Manager كني ميتوني Rename كني ! ولي خب فكر كنم GUI نداري.

با كامند زير توي Terminal ميتوني help مربوط به tar را ببيني
کد:
tar --help

بالا