• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال: تمدید دومین IR و اطلاعات پنل

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
با سلام.

پارسال چندتا دومین IR رو با تغییر دادن رابط مالی به نام شرکت ثبت کننده، دومین ها به راحتی تمدید شدند.

اما امسال با چندتا سایت صحبت کردم، همشون میگن برای تمدید دامنه IR باید اطلاعات لاگین پنل (یوزر+پسورد) بهشون داده بشه. میدونم که سوء استفاده چندانی نمیشه از پنل کرد، اما مگه چه تنظیماتی لازمه انجام بشه که نیاز به یوزر+پسورد هست؟

آیا نمیشه همون کارهایی که ثبت کننده قراره انجام بده، خودمون انجام بدیم و نیازی به دادن یوزر+پسورد نباشه؟

ممنون.

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
تنها تنظیمی که باید انجام گیرد قرار دادن شناسه نماینده رسمی ایرنیک به عنوان رابط نمایندگی دامین مورد نظر می باشد.

از سایت نمایندگان معتبر و رسمی ایرنیک استفاده نمائید تا به مشکل بر نخورید.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
تنها تنظیمی که باید انجام گیرد قرار دادن شناسه نماینده رسمی ایرنیک به عنوان رابط نمایندگی دامین مورد نظر می باشد.
یعنی همون تعریف رابط مالی دیگه؟ درسته؟

پس اینا یوزرنیم و پسورد پنل رو برای چی میخوان؟

GFX

Registered User
لایک‌ها
747
یعنی همون تعریف رابط مالی دیگه؟ درسته؟

پس اینا یوزرنیم و پسورد پنل رو برای چی میخوان؟

نه، اون برای قبل بود الان تعریف رابط نمایندگی اصلشه...
کدوم شرکت اینا رو خواسته؟!

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
ممنون از پاسخ شما GFX گرامی.

حالا اسم شرکتها رو نیاریم بهتره!

ولی الان با 4تا از شرکتها تماس گرفتم همشون گفتن یوزر+پسورد پنل رو میخوان.

بهتره برم از نمایندگان رسمی اش اقدام کنم.

احتمالاً اینا چون نماینده رسمی نیستند، میخوان خودشون رابط نمایندگی (که احتمالاً شخص سومی هست) رو تعریف کنند و جلوی مشتری ضایع نشن! (البته این حدس خودمه شاید اشتباه باشه)

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
عجب! اولین باری بود شنیدم پرداخت کننده اطلاعات کاربری اکانت نیک رو میخواد!! ندین اصلاً!! همون با تعریف رابط نمایندگی که تابحال اینطور بود میشه کس دیگری پرداختش کنه اگر هم تازگی ها سیستم عوض شده باز کار خاصی نداره مطمئناً با تنظیم کوچکی توسط خود شما میشه پرداخت کرد. من خیلی وقته اینجوری سفارش پرداخت نداده ام ولی قبلاً که همان رابط نمایندگی بود ولی اگه تغییر کنه هم به نظرم باز همون مفهومه دیگه

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
عجب! اولین باری بود شنیدم پرداخت کننده اطلاعات کاربری اکانت نیک رو میخواد!! ندین اصلاً!! همون با تعریف رابط نمایندگی که تابحال اینطور بود میشه کس دیگری پرداختش کنه اگر هم تازگی ها سیستم عوض شده باز کار خاصی نداره مطمئناً با تنظیم کوچکی توسط خود شما میشه پرداخت کرد. من خیلی وقته اینجوری سفارش پرداخت نداده ام ولی قبلاً که همان رابط نمایندگی بود ولی اگه تغییر کنه هم به نظرم باز همون مفهومه دیگه

دقیقاً برای خودم هم شک برانگیز بود، به ادمین یکی از شرکتها گفتم: "خوب اگه تنظیمی داره بگو تا خودم انجامش بدم"، میگه نه شما به ما اعتماد نداری و بهتره بری از جای دیگه ای اقدام کنی!

3POWER

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
آره دیگه اعتماد ندارم دیگه! آخه این کار عاقلانه نیست.

D.X

Registered User
لایک‌ها
4,002
اعتماد نکنید. هر تنظیمی که داشته باشه ، خودشون باید به شما اطلاع بدن. به یوزر و پسورد نیازی نیست

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
الان دقیق پیگیر شدم. در اصل برای تمدید دامنه تنها نیاز است رابط مالی، تعیین بشه.

حالا بعضی از سایتها چون پرداخت آنلاین دارن ، ممکنه احتیاج باشه رابط نمایندگی هم تعریف بشه.

پس تعریف رابط مالی و نهایتاً رابط نمایندگی کافیه.

اگه دومین برامون مهم باشه و هزینه مهم نباشه؛ چه کاریه آدم اینقدر زحمت به خودش بده، 14400 تومان به حساب خود نیک واریز کرده و خودمون تمدیدش می کنیم. دردسر هم نداره!

بالا