• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال : ثبت دامنه ir در وب سایت الکسا

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
بالخره ثبت دامنه ir در وب سایت الکسا امکان داره یا نداره ؟ بعضی سایت ها نوشتن به خاطر تحریم نمیشه ، یه عده نوشتن به خاطر تحریم نمی شود ولی ترفند داره و ....

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
الکسا اصلا نیاز به ثبت نداره. شما بازدید که دلشته باید خودکار وارد الکسا میشید. هر دامینی که باشه.

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
ادرس را بده برسی کنیم. منظورت اینه که کد ورفای بگیری بزاری داخل قالب؟
تعجب کردم از سوال شما و دوست بالایی ، مگه ثبت سایت در الکسا معنی دیگه ای هم داره ؟ الانو نمی دونم ولی چار پنج سال پیش ادرس سایتمونو دااخل الکسا ثبت می کردیم
و یه فایل تکست دریافت می کردیم که اون فایل تکست تو هاست قرار می گرفت . نمی دونم شایدم قاطی کردم . دیگه دارم پیر میشم .

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
تعجب کردم از سوال شما و دوست بالایی ، مگه ثبت سایت در الکسا معنی دیگه ای هم داره ؟ الانو نمی دونم ولی چار پنج سال پیش ادرس سایتمونو دااخل الکسا ثبت می کردیم
و یه فایل تکست دریافت می کردیم که اون فایل تکست تو هاست قرار می گرفت . نمی دونم شایدم قاطی کردم . دیگه دارم پیر میشم .

الان مثل قبل نیست بشه رایگان ثبت کرد و وریفای کُد گرفت.
باید یکی از پلن‌هاش رو بخری

To add a site sign up for one of our Alexa Pro plans.

برای ir نمیدونم، ولی مشکلی با سایت‌های ایرانی نداره.

تو سایتای ایرانی فقط varzesh3 رو دیدم که وریفای داره

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228
به هیچ وجه نیاز به این کار نیست. چه نیازی به این کار داره؟ الان پولی شده و رایگان نیست ولی من قبلا به بار از این محدودیت عبور کردم سرچ کن ترفند ثبت در الکسا/ترفند ورفای الکسا. ولی در کل هیچ فایده و نیازی نیست به این کار ها

Business plan

کاربر فعال
لایک‌ها
14,228

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
بالا