منظورم ثبت سایتی بود که دامنه ir داره .منظورت یعنی چی ثبت .ir در الکسا
ادرس را بده برسی کنیم. منظورت اینه که کد ورفای بگیری بزاری داخل قالب؟منظورم ثبت سایتی بود که دامنه ir داره .
تعجب کردم از سوال شما و دوست بالایی ، مگه ثبت سایت در الکسا معنی دیگه ای هم داره ؟ الانو نمی دونم ولی چار پنج سال پیش ادرس سایتمونو دااخل الکسا ثبت می کردیمادرس را بده برسی کنیم. منظورت اینه که کد ورفای بگیری بزاری داخل قالب؟
تعجب کردم از سوال شما و دوست بالایی ، مگه ثبت سایت در الکسا معنی دیگه ای هم داره ؟ الانو نمی دونم ولی چار پنج سال پیش ادرس سایتمونو دااخل الکسا ثبت می کردیم
و یه فایل تکست دریافت می کردیم که اون فایل تکست تو هاست قرار می گرفت . نمی دونم شایدم قاطی کردم . دیگه دارم پیر میشم .
به هیچ وجه نیاز به این کار نیست. چه نیازی به این کار داره؟ الان پولی شده و رایگان نیست ولی من قبلا به بار از این محدودیت عبور کردم سرچ کن ترفند ثبت در الکسا/ترفند ورفای الکسا. ولی در کل هیچ فایده و نیازی نیست به این کار هاتعجب کردم از سوال شما و دوست بالایی ، مگه ثبت سایت در الکسا معنی دیگه ای هم داره ؟ الانو نمی دونم ولی چار پنج سال پیش ادرس سایتمونو دااخل الکسا ثبت می کردیم
و یه فایل تکست دریافت می کردیم که اون فایل تکست تو هاست قرار می گرفت . نمی دونم شایدم قاطی کردم . دیگه دارم پیر میشم .
رفع قطعی این مشکل در لینک زیر:بالخره ثبت دامنه ir در وب سایت الکسا امکان داره یا نداره ؟ بعضی سایت ها نوشتن به خاطر تحریم نمیشه ، یه عده نوشتن به خاطر تحریم نمی شود ولی ترفند داره و ....
تاریخ پستو ببینیدرفع قطعی این مشکل در لینک زیر:
http://www.bestit.co/آموزش/ثبت-رایگان-سایت-در-الکسای-جدید/