• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال : خوانده شدن عکس از دیتابیس در jquery

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
سلام

همونطور که میدونید عکسها در زبان Jquery از روی فولدر خونده میشن... میخواستم بپرسم چطوری میشه عکسها از روی دیتابیس خونده بشه ؟

اگه کدی چیزی هست بگید :دی

میخوام category بذارم واسه گالری عکس اما نمیشه.. :(

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
jq که فکر نمیکنم بتونه به دیتابیس وصل بشه حتی ! چون طرف کاربر هست . اگه هم وصل بشه از نظر امنیتی ... مثل این میمونه که کاربر بخواد یوزر پس دیتابیس رو داشته باشه .. باید از طریق php + jq انجام بدی .

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
یعنی تو jq باید دور category داشتن رو خط کشید ؟
2.gif

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
یعنی تو jq باید دور category داشتن رو خط کشید ؟
2.gif

نمیدونم منظورت چیه . jq به تنهای نمیتونه با دیتابیس ارتباط داشته باشه اصولا jq به عنوان رابط بین براوزر و php استفاده میشه . شما هم باید همین کار رو بکنی .

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
مرسی امین جان.. من میخوام یه گالری عکس jq داشته باشم که کتگوری داشته باشه ، بشه تصاویر رو موضوع بندی کرد ولی چیزی پیدا نکردم
2.gif

پرسیدم از یکی از آشناهام گفت اگه بخوای اینکار رو بکنی باید jq رو به دیتابیس وصل کنی که از رو db بخونه
2.gif

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
میتونی فایل ها رو توی دیتابیس ذخیره کنی یا میتونی فقط اسم فایل ها رو توی دیتابیس ذخیره کنی که من دومی رو پیشنهاد میکنم . ولی تا موقعی که یک رابط مثل asp با php ارتباط کاربر رو با دیتابیس کنترل میکنه هیچ مشکل امنیتی وجود نداره .
کاری که میخوای بکنی در حقیقت خیلی سادیت ، فکر کن داری از دیتابیس تکست میخونی اسم فایل رو بخون بعد بذارش توی تک img و خودش به کاربر عکس نشون میده !

بالا