• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال خيلي فوري

Sabina

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من يه سيستم چند روز پيش جمع كردم به شرح زير
intel core 2 6300
asus p5b
corsair 512 bus667
hard 160 maxtor
vga 7600gt pixelview

بقيه چيزا هم حالا بماند
من سيستم رو بستم و ويندوز نصب كردم اولش هم خوب بود منتها تو خود cd مادربورد انتي ويروس بود منم كرمم گرفت نصب كنم كه بعد ديدم norton هست دور از جون مثل سگ پشيمون شدم چون پدر ادمو در مياره از بس كه كنده ...حالا جالب اينكه من فعلا مودم ندارم و به اينترنت وصل نميشم و در واقع بيخودي نصبش كردم
حالا مساله اينه كه بعد از اينكه نورتون رو نصب كردم و پاك كردم يه كم سرعتم كند شد و دوباره زد به سرم و ويندوز هم عوض كردم و از موقعي كه نورتون رو پاك كردم تا سيستم بوت ميشه يه error ميده كه به اسم temp2.exe هست كه من سر در نياوردم واسه چيه ...بعد از تغيير ويندوز هم هنوز مياد و تو processes هم در حالت اجرا هست ولي كاري انجام نميده منتها نميدونم مربوط به چي ميشه و بايد چيكارش كنم
لطفا دوستاني كه ميدونن راهنمايي كنن
ممنون:)

m_r_saffarian

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من يه سيستم چند روز پيش جمع كردم به شرح زير
intel core 2 6300
asus p5b
corsair 512 bus667
hard 160 maxtor
vga 7600gt pixelview

بقيه چيزا هم حالا بماند
من سيستم رو بستم و ويندوز نصب كردم اولش هم خوب بود منتها تو خود cd مادربورد انتي ويروس بود منم كرمم گرفت نصب كنم كه بعد ديدم norton هست دور از جون مثل سگ پشيمون شدم چون پدر ادمو در مياره از بس كه كنده ...حالا جالب اينكه من فعلا مودم ندارم و به اينترنت وصل نميشم و در واقع بيخودي نصبش كردم
حالا مساله اينه كه بعد از اينكه نورتون رو نصب كردم و پاك كردم يه كم سرعتم كند شد و دوباره زد به سرم و ويندوز هم عوض كردم و از موقعي كه نورتون رو پاك كردم تا سيستم بوت ميشه يه error ميده كه به اسم temp2.exe هست كه من سر در نياوردم واسه چيه ...بعد از تغيير ويندوز هم هنوز مياد و تو processes هم در حالت اجرا هست ولي كاري انجام نميده منتها نميدونم مربوط به چي ميشه و بايد چيكارش كنم
لطفا دوستاني كه ميدونن راهنمايي كنن
آره norton اينجوريه در حال حاضر Kaspersky بهترين آنتي ويروسه
وقتي ويندوز رو عوض کردي ويندوز قبلي رو فرمت کردي يا نه
اگر اينکار رو کردي به احتمال زياد temp2.exe يه ويروسه که توي درايواي ديگه مخفي شده

اگر لطف کني قيمت قطعاتي رو که خريدي بنويسي ممنون ميشم.

Sabina

Registered User
لایک‌ها
0
آره بابا ديگه اينقد ميدونم كه بايد ويندوز قيلي رو فرمت كنم:blink
cpu 182
mb 137
ram 66
vga 190
hdd 55

البته يه جا پيدا كردم كه cpu رو 173 ميداد منتها اول فكر كردم بدون box هست بعد رفتم جاي ديگه برگشتم پرسيدم گفت box بوده 1 دونه داشته فروخته خلاصه كلي خورد تو حالم
گرافيك هم خودمو خفه كردم تا asus گير بيارم ولي نه تو مركز كامپيوتر ايران بود نه تو پايتخت
حالا kaspersky نصب ميكنم ببينم چي ميشه

amd>intel

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
اشتباه نكن. nod32 خيلي سبك و روان هست. كاسپرسكي هم دست كمي از نورتون نداره. من nod32 رو بهت پيشنهاد ميكنم.

m_ab

Registered User
لایک‌ها
0
منم با اقا امید موافقم nod32 نصب کن بهتره.

بالا