• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره استفاده از مدیا پلیر در صفحات وب

drh1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

امیدوارم مکان مناسبی برای تاپیک انتخاب کرده باشم، اگه نه لطفا راهنمایی کنید که کجا مطرح کنم.

اگه دیده باشید در برخی از سایتها، به خصوص سایتهایی که تلوزیون آنلاین نشان میدهند، یه آدرس url به مدیا پلیر میدهند ولی قبل از اجرای فایل و برنامه اصلی یه فایل تصویری 4-3 ثانیه ای نشان داده میشود که معمولا شامل نام و لوگوی سایت و کلا تبلیغی از سایت است..... البته فقط یک url و یک فایل اجرا میگردد و نه مثلا دو فایل را پشت سر هم نشان دهد، ولی در واقع 2 یک فایل تصویری چند ثانیه ای نشان داده میشود و بعد فایل اصلی

حال من میخوام بدونم چطور میشه اینکارو کرد؟

با سپاس

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
منم دیده ام. ظاهرا خود فایل اولی لینک میده به فایل اصلی. با دانلود منیجر که سعی کنید استریم را دانلود کنید متوجه می شید. حالا متخصصها باید بگن چه طوری میشه لینک کرد. چون فایل اولیه را دانلود کردم و سعی کردم با notepad لینک توش را ببینم نشد!

drh1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم دیده ام. ظاهرا خود فایل اولی لینک میده به فایل اصلی. با دانلود منیجر که سعی کنید استریم را دانلود کنید متوجه می شید. حالا متخصصها باید بگن چه طوری میشه لینک کرد. چون فایل اولیه را دانلود کردم و سعی کردم با notepad لینک توش را ببینم نشد!

با سلام

میشه لطفا لینک جایی که میخواستید دانلود کنید رو بدید؟

دوستان با تجربه تر در این زمینه که ظاهرا کمکی نمیکنن!!

با سپاس

`

programming_max

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز .
ببینین . بافر کردن میتونه از طریق فایل PHP باشه . به این صورت که پلیر مثلا شماره 33 رو درخواست می کنه
play.php?movie=33
بعد خود play.php کاری که انجام میده اینه که Stream ای که برای پلیر می فرسته 3 ثانیه اولش اون اینتروی مربوط به سایت رو قرار میده .
در حقیقت پلیر کار خاصی انجام نمیده و تنها Stream مخلوط شده ای که از طریق پی اچ پی اومده رو Play میکنه

بالا