• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره اشتغال تو زمینه طراحی وب

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
سلام دوستان

میخواستم بدونم برای وارد شدن به بازار کار طراحی وب چقدر باید متخصص بود؟

باید کاملا به تمام مباحث آشناییی کامل داشت بعد وارد بازار کار شد؟

یا اینکه میشه مثلا تا 50 درصد راه رو رفت و بقیه رو به شکل تجربی تو محیط کار یاد گرفت؟

ممنون میشم توضیح جامه ای ارائه بدین

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
سلام

میتونید شزوع کنید و پروژه هایی که در حد توانتون هست رو انجام بدید و به مرور زمان پیشرفت که میکنید پروژه های بزرگ تر و پیچیده تر بگیرید و ...

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
همش بستگی داره چه تیپ کاری و با چه کیفیت و جزئیاتی میخوای انجام بدی

شاید بالای 80 درصد پروزه ها وب سایتها با نرم افزارهای سورس باز و قالب های اماده قابل انجام باشه و نیازی نیست از همه چیز سر در بیارین
بعضی وقتها هم هستش برای یه نیاز خاص در وب سایت ,نیاز به یک متخصصی داری که تخصصش رو کم میشه پیدا کرد و کار هر کسی نیست

شما اونقدری باید تسلط داشته باشی که بتونی نیازهای مشتری را براورده کنی حالا یه طراح میاد همه کد ها رو خودش مینویسه یه طراح برای هر کاری یه افزونه میشناسه یه طراح هم با سایت سازی کار میکنه که همه قابلیتی رو داره

معمولا 3 تیپ کلی سایت داریم شخصی خدماتی و تجاری باید ببینی میتونی نیازهای رایج این 3 دسته وب سایت رو تامین کنی؟

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
معمولا 3 تیپ کلی سایت داریم شخصی خدماتی و تجاری باید ببینی میتونی نیازهای رایج این 3 دسته وب سایت رو تامین کنی؟

میشه بیشتر توضیح بدین برای انجام این کارها تا چقدر اید به طراحی و کدنویسی وب مسلط بود؟
مسلط اگر من تا 70 یا 820 درصد به html , css , js , php تسلط داشته باشم میتونم برم جایی استخدام بشم....؟

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
میشه بیشتر توضیح بدین برای انجام این کارها تا چقدر اید به طراحی و کدنویسی وب مسلط بود؟
مسلط اگر من تا 70 یا 820 درصد به html , css , js , php تسلط داشته باشم میتونم برم جایی استخدام بشم....؟

آره اگر تا 80% مسلط باشید مخصوصا با oop یا همون شیءگرایی میتونید همه جا استخدام بشید

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
بحث استخدام فرق میکنه معمولا رزومه و نمونه کار میخوان ......... 80 درصد تسلط خیلی خوبه هم میتونین کار کنین هم شاید استخدام بشین ولی دنبال درصد نباشین کارایی مهمه

در حالت کلی هم نظر شخصی من این هستش که به عنوان تنها منبع درامد به شغل طراحی وب چه بصورت استخدامی چه شخصی تکیه نکنید

شاید یک ایده خوب و وب سایت مستقل برای خودتون بزنین بتونه تو طولانی مدت بیشتر درامدزایی کنه تا طراحی وب برای دیگران در واقع به عنوان ابزاری در خدمت خودتون ازش استفاده کنید :)

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
دوستان ممنون

در مورد اینکه سایتی برای خودم داشته باشم دقیقا متوجه منظورتون نشدم....!!!مثلا سایتی بزنم مثل فروشگاه های اینترنتی که با فروش اجناس ازش درآمد داشته باشم؟

ayma

کاربر فعال بخش پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
3,581
دوستان ممنون

در مورد اینکه سایتی برای خودم داشته باشم دقیقا متوجه منظورتون نشدم....!!!مثلا سایتی بزنم مثل فروشگاه های اینترنتی که با فروش اجناس ازش درآمد داشته باشم؟
اونی که مثال زدین هم می تونه باشه ، ولی منظور ایشون یه ایده بکر بود ، مثلا سایتی مث اتوشارژ که به صورت اتوماتیک گوشی رو شارژ می کنه ، سایتی مثل irlanguagei که در زمینه اموزشی زبان فعالیت می کنه و .. البته مثالهای بهتری می شد زد اما من ذهنم یاری نمی کنه ..

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
دقیقا صحبت دوستمون ayma درسته
هر ایده جدید و کاربردی میتونه یک وب سایت و یک کسب و کار مستقل باشه برای شما
برای ایده گرفتن حتما به سایت وبنا قسمت معرفی وب سایتهای جدید سر یزن :)

hamid_diablo

Registered User
لایک‌ها
113
سپاس

یه وسال دیگه هم داشتم.به شدت به طراحی گرافیک علاقه مندم...به نظرتون میتونم همراه طراحی وب تو زمینه های گرافیک هم کار کنم...؟

بازار کار طراحها و گرافیستها چطوره؟

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
سپاس

یه وسال دیگه هم داشتم.به شدت به طراحی گرافیک علاقه مندم...به نظرتون میتونم همراه طراحی وب تو زمینه های گرافیک هم کار کنم...؟

بازار کار طراحها و گرافیستها چطوره؟
اتفاقا بسیار مکمل هم هستن....و خیلی خوبه که همزمان رو هر 2 کار کنی ...... ولی وضعیتی مشابهی داره مثل طراح های وب ............الان طراح هست برای طراحی لوگو 30 هزار تومن میگیره طراح هست 800 هزار تومن در مورد وب سایت هم همینطوره
پیدا کردن مشتری که خوب خرج کنه سخته و در ضمن دست تو کار گرافیک خیلی زیاده اگر بتونین خدمات انلاین گرافیک بدین مثل کاری که الان در مورد طراحی بنر خیلی ها میکنن شاید خوب باشه

خیلی از مشتریهای که سفارش کار گرافیک میدن سایت هم میخوان و بالعکس برای من پیش اومده پس همیشه مکمل هستن :)

mashinlove

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام منم در این زمینه سوالاتی داشتم.
میدونم بازار کار در هر زمینه ای متناوب است و نمیتوان به صورت قطعی گفت فلان کار بهترین است ولی من میخواهم در یکی از دو زمینه طراحی سایت یا 3 دی مکس کار کنم ولی نمیدونم و به یه سری اطلاعات در این زمینه نیاز دارم و اینکه مقایسه ای بین این دو باشه.
1- یادگیری یکی از این دو تا رو ترجیح میدید یا هر دو؟
2- در دراز مدت میتونه درآمدی داشته باشه؟ البته در ابتدا انتظار درآمد زیادی رو ندارم.
3- در طراحی سایت بعد از طراحی کردن سایت باید به عنوان پشتیبان اون سایت فعالیت کرد؟
با تشکر از سایت خوبتون

بالا