• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره بک لینک Nofollow

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
سلام
بعضی سایت ها هستن که بک لینک Nofollow میدن. می خواستم بپرسم این نوع بک لینک ارزشی برای گوگل و افزایش رتبه و رنک داره؟
سوال دومم هم اینه که میگن باید تو گرفتن بک لینک مواظب بود گوگل نفهمه لینک خریداری کردیم، چطور باید بک لینک بخریم که گوگل هم نفهمه خریداری شده؟:wacko:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
سلام
بعضی سایت ها هستن که بک لینک Nofollow میدن. می خواستم بپرسم این نوع بک لینک ارزشی برای گوگل و افزایش رتبه و رنک داره؟
سوال دومم هم اینه که میگن باید تو گرفتن بک لینک مواظب بود گوگل نفهمه لینک خریداری کردیم، چطور باید بک لینک بخریم که گوگل هم نفهمه خریداری شده؟:wacko:

ببینید بک لینک های نوفالو توی الکسا حساب میشن
من فکر کنم در جایی دیدم که بک لینک های نو فالو هم ارزشمند هستن
در مورد فهمیدن گوگل هم وقتی دو سایت تبادل لینک میکنن در قسمت لینک هاشون گوگل به عنوان تبادل لینک میفهمه و همچنین فروش بک لینک رو از سایت های خارجی میفهمه توی سایت های ایرانی هنوز ساختار مشخصی برای جریمه کردن فروش بک لینک بوجود نیومده

aryandc

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
45
سلام

این موتور های جستجو روز به روز دارن پیشرفته تر میشن
تا اونجایی که من میدونم گوگل براش خیلی مهمه که بک لینک فالو داشته باشید
ولی از طریق بک لینک های نوفالو واقعی بودن فالو رو می فهمه یعنی می گه که نمیشه یه سایتی کلی بک لینک فالو داشته باشه ولی اصلا بک لینک نو فالو نداشته باشه

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
پس به نظر میاد لینک نوفالو فقط واسه هیت دادنه (البته اگه بده که بعید می دونم چون اکثر سایت ها می زارن تو فوتر) و هیچ ارزشی نداره (حداقل برای افزایش رنک)

mousavisepehr

Registered User
لایک‌ها
115
به تازگی من هم شنیدم که ارزش پیدا کرده اند... اما نه به حد لینک های فالو ... بیشتر در سایت هایی که رنک خیلی بالا 4+ دارند
سلام

ismael.ikp

Registered User
لایک‌ها
47
سلام
راستش منم تا جایی که میدونم ارزشی برای گوگل نداره اسمش به خودشه Nofollow یعنی دنبال نکن ، دستوری که به ربات های گوگل داده میشه
موفق باشید

aliweb.ir

Registered User
لایک‌ها
10
لینک های nofollow هم برای موتورهای جست و جو حائز اهیمت اند. در واقع الگوریتم های موتورهای جست و جو به گونه ای تنظیم شدن که بتونن تشخیص بدن لینک های داده شده به یک سایت تا چه حد واقعی و یا تا چه حد مصنوعی و ساختگی هستن. برای همین بهترین حالت اینه که لینک های follow و nofollow سایت شما یک توازن معقول داشته باشه.
مثلا از اونجایی که معمولا نسبت لینک های nofollow به follow بیشتر هستن ، مثلا ممکنه یه رقم 80 به 20 از نظر گوگل معقول باشه. البته این رقمی که من گفتم هیچ سند خاصی نداره ، فقط از این جهت گفتم که مثلا این نسبت میتونه یه آمار معقول از نظر موتورهای جست و جو باشه.
نتیجه اینکه اگه سایت شما بک لینک follow داره در یه حد معمول ، تلاش جهت زیاد کردن لینک های nofollow میتونه کمک بسزایی بکنه .
به شخصه تاثیر این لینک ها رو به صورت محسوس تجربه کردم تو چند سایت مختلف که کار سئو کردم روشون

موفق باشید

بالا