• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره خرید هاست نامحدود از خارج از کشور

lona1386

Registered User
لایک‌ها
10
سلام
من میخوام هاستی بخرم که نامحدود باشه . ولی همین اول بگم میخوام مستقیم از خارج از کشور بخرم
میخوام به نوعی آپلود سنتر راه اندازی کنم . میخوام یه سری نرم افزار و یا شاید فیلم و... رو هاست بکشم و لینک مستقیم تو سایتم بذارم
لینکی که داعمی باشه
خیلی سایت خارجی هست و حتی ایرانی
ولی من نمیدونم کدوم حرفه ایی و معتبر هستند . من میخوام جایی باشه که امتحانش رو پس داده باشه
ممنون میشم در این مورد منو راهنمایی کنید

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
برای این کار اول باید بگی چقدر هزینه داری ، چقدر وارد هستید ، هاست منیج شده می خوای یا نشده می خوای

چقدر ترافیک داری ، برای فقط هاست فایل می خوای ؟ فایل هات چه اندازه یه .

ویزتور هات مال کجان .

هر کدوم از این فاکتور ها باعث می شه که بتونی راه بندازی اصلا اسکریپت برای این کار داری ؟

lona1386

Registered User
لایک‌ها
10
برای این کار اول باید بگی چقدر هزینه داری ، چقدر وارد هستید ، هاست منیج شده می خوای یا نشده می خوای

چقدر ترافیک داری ، برای فقط هاست فایل می خوای ؟ فایل هات چه اندازه یه .

ویزتور هات مال کجان .

هر کدوم از این فاکتور ها باعث می شه که بتونی راه بندازی اصلا اسکریپت برای این کار داری ؟

والا تمام اینهایی که سوال کردی رو بلد نیستم
ببینید من یک بار دیگه کامل توضیح میدم و شما به من بگید باید چی بگیرم
ببینید من یه فروم دارم که تازه راه اندازی کردم . بیشتر قصدم تبلیغات فروممه . میخوام طوری باشه که مثلا نرم افزاری میاد که 200 مگ حجم داره و روی انواع آپلود سنتر ها آپلود شده و چون لینک مستقیم نیستند و رایگان هم نیستند برای دانلود باید هفت خان رستم رو رد کنی و با سرعت پایین دانلود کنی . من میخوام اون لینک رو که خیلی ها هم احتیاج دارن رو بکشم رو هاست و لینک مستقیمش رو بذارم در سایت های مختلف و دست به دست بچرخه
شاید هم بعضی وقت ها فیلم هایی که ارزشمنده رو هم این کار رو کردم .
مهم : میخوام لینک هام دائمی باشه
همین
دقیقا کار من اینه
واسه همین میگم نامحدود که شاید گسترش هم دادیم و خواستیم بیشتر فایل آپلود کنیم
حالا شما منو راهنمایی کنید که من باید چی کار کنم
با سپاس فراوان از شما دوست عزیز

Getcha

Registered User
لایک‌ها
261
کلمه ی نامحدود تو هاستینگ کلمه ی نا معلومیه چون اصلا چیزی به اسم نا محدود نداریدم، مخصوصا تو بخش هارد .

چند جایی هم که می دن بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره .

اگه هزینه برات مهم نیست می تونی اول بسمالله یه سرور داخلی بخری هاست کنی خلق الله هم دعات کنند به خاطر سرعت و کیفیت .
که طبق فرمایشات شما اصلا نمی خوایید ایرانی باشه پس
با ده دلار می تونی یه سرور با هار مناسب بخری بعد هرچقدر بزرگ شدی بیشتر پول بدی .

سرویس هم زیاد ، گرین ولیو هاست ، امانکس . اما برای سرویس شما بهترین حالت اگه فایل ها غیر قانونی نباشه ! که هست امازونه

برای پرداخت مالی می تونی بری از بچه های اینجا پیپل بخری خودت پرداخت کنی یا بدی بقیه برات پرداخت کنند .

من خودم هم می تون برات هم بخرم هم راه اندازی کنم هم مدیریتش کنم برات که خیالت راحت باشه

lona1386

Registered User
لایک‌ها
10
کلمه ی نامحدود تو هاستینگ کلمه ی نا معلومیه چون اصلا چیزی به اسم نا محدود نداریدم، مخصوصا تو بخش هارد .

چند جایی هم که می دن بیشتر جنبه ی تبلیغاتی داره .

اگه هزینه برات مهم نیست می تونی اول بسمالله یه سرور داخلی بخری هاست کنی خلق الله هم دعات کنند به خاطر سرعت و کیفیت .
که طبق فرمایشات شما اصلا نمی خوایید ایرانی باشه پس
با ده دلار می تونی یه سرور با هار مناسب بخری بعد هرچقدر بزرگ شدی بیشتر پول بدی .

سرویس هم زیاد ، گرین ولیو هاست ، امانکس . اما برای سرویس شما بهترین حالت اگه فایل ها غیر قانونی نباشه ! که هست امازونه

برای پرداخت مالی می تونی بری از بچه های اینجا پیپل بخری خودت پرداخت کنی یا بدی بقیه برات پرداخت کنند .

من خودم هم می تون برات هم بخرم هم راه اندازی کنم هم مدیریتش کنم برات که خیالت راحت باشه

دوست عزیز نتونستم پیغام خصوصی بهتون بدم
لطف کنید ای دی چت به من بدید
یا ای دی منو ادد کنید منتظرتونم :
id ; lonacccam

بالا