• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره ساخت توربین ای که سوخت اون 0%است

persianps

Registered User
لایک‌ها
0
سلام . من دانش آموز سال سوم ریاضی هستم . راستش یه طرح دارم که امکانش هست 70% اجرا بشه . باید بگم که تو این طرح هیچ سوختی برای چرخاندن توربیم وجود ندارد و در واقع خودش سوخت خودش رو تامین میکنه . در حقیقت بازده 99% داره . :blink:
فقط خواهشا مسخره نکنید . اولش باورنکردنی همون طور که اول مردم باور نمیکردند که زمین گرده .
خلاصه هر کی دوست داره رو این موضوع با هم تحقیق کنیم واسم آف بذاره : sajad_3ps
:f34r:

یا علی

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
مسخره نمیکنیم ولی نمیشه عزیز جان - شما هم نفر اول نیستی:D

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
می شه به من بگی این مساله چجوری هست که قوانین ترمودینامیک رو نقض نمی کنه؟
بازده 99%؟؟؟؟؟؟یه کم بیشتر توضیح بده کمکت می کنم

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
می شه به من بگی این مساله چجوری هست که قوانین ترمودینامیک رو نقض نمی کنه؟
بازده 99%؟؟؟؟؟؟یه کم بیشتر توضیح بده کمکت می کنم

خوب.. قوانین ترمو دینامیک تولایه های خورشید خیلی وقته نقض شدن..حداقل تغییرات باید توشون داده بشه..

نمونه که مثلا ماشین با بازده بالا هستن ( مثلا 200%:blink: ) یکی توربین اهنربای ورقه ای هستش که خیلی سادست..

یه اهنربا رو که خیلی نازکه و مثه یه تایر ماشین میمونه... تومحورش با یه میله اویزون میکنی و سر دیگه میله محور رو میزنی به توربین و 2 تا مرغک هم 2 سر محور.. یه شمع محدب زیرش روشن میکنی( زیر اهنربا..بغل شمع هم یه دونه اهن ربای دیگه میچسبونی ( سمت چرخش بستگی داره طبعا به سمتی که این اهن ربای دوم قرار داره) که قطبش مخالف سطح خارجی اهن ربای تایری هستش..

شروع میکنه به چرخیدن..هر چقدر اهنربای تایری بزرگتر باشه کار تمیزتر در میاد چون فرصت خنک شدن بیشتری داره..

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
راستش فکر نکنم بازده این توربینی که گفتی اینقدر بالا باشه و توان زیادی داشته باشه.
نیاز به آهن ربا هم نیست می تونی با یه پروانه آلمنیومی بالا سر یه لامپ توربین بسازی که راندمانش خیلی پایینه
در مورد لایه های خورشیدی هیچ اطلاعاتی ندارم می شه یه کم توضیح بدید؟

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
یه سوال دیگه....انرژی که از سوختن شمع آزاد می شه چقدره؟
انرژی که از چرخش توربین به دست میاد چقدر؟
منظور راندمان 200% برای این توربین اینه که مثلا اگر این شمع دمای حجم مشخصی از آب رو توی یه زمان مشخص یه درجه بالا بره...............با این کار می تونید مقداری انرژی(مثلا انرژی الکتریکی)تولید کنید که دمای آب رو 2 درجه بالا ببره...
ضمنا اینجا فقط انرژی شمع نیست...شما دارید از انرژی مغناطیسی آهنربا هم استفاده می کنید که برای ذخیره شدن همین انرژی در آهن ربا مقداری انرژی صرف شده که احتمالا شما این مقدار انرژی رو مد نظز نمی گیرید و به بازده بیشتر از 100 می رسید

Reza_A

Registered User
لایک‌ها
5
انرژی مغناطیسی آهنربا کم نمیشه. اگرچه دقیقا نفهمیدم چجوری کار می کنه ولی دلیلی نمی بینم که راندمانش از ماشین کارنو بالاتر باشه.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
یه سوال دیگه....انرژی که از سوختن شمع آزاد می شه چقدره؟
انرژی که از چرخش توربین به دست میاد چقدر؟
منظور راندمان 200% برای این توربین اینه که مثلا اگر این شمع دمای حجم مشخصی از آب رو توی یه زمان مشخص یه درجه بالا بره...............با این کار می تونید مقداری انرژی(مثلا انرژی الکتریکی)تولید کنید که دمای آب رو 2 درجه بالا ببره...
ضمنا اینجا فقط انرژی شمع نیست...شما دارید از انرژی مغناطیسی آهنربا هم استفاده می کنید که برای ذخیره شدن همین انرژی در آهن ربا مقداری انرژی صرف شده که احتمالا شما این مقدار انرژی رو مد نظز نمی گیرید و به بازده بیشتر از 100 می رسید

مثالم 200% بود..والا شما میتونید با ساختار درست هی درصد رو بالاتر برید.. من نحوه ذخیره ردن انرژی تو اهن ربا رو نگرفتم..

یعنی هر چی نیروی گرانشی داریم ذخیره شدست؟ حتما از انفجار اغازین؟ پس حتما مواد اهنربایی بعد از جذب یه ماده به سطح انرزی پایینتری میرسن؟ کجا اینو نوشته؟

طرز عمل ماشین بالاهم فقطروی از بین رفتن خاصیت مغناطیسی روی 1 نقطه از اهن ربا در اثر گرماست..

Reza_A

Registered User
لایک‌ها
5
مثالم 200% بود..والا شما میتونید با ساختار درست هی درصد رو بالاتر برید.. من نحوه ذخیره ردن انرژی تو اهن ربا رو نگرفتم..

یعنی هر چی نیروی گرانشی داریم ذخیره شدست؟ حتما از انفجار اغازین؟ پس حتما مواد اهنربایی بعد از جذب یه ماده به سطح انرزی پایینتری میرسن؟ کجا اینو نوشته؟

طرز عمل ماشین بالاهم فقطروی از بین رفتن خاصیت مغناطیسی روی 1 نقطه از اهن ربا در اثر گرماست..

لطف کن نقشه این وسیله رو بزار ببینیم.

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
لطف کن نقشه این وسیله رو بزار ببینیم.
ندارم متاسفانه..یه مخترع خانوم اهل سوئد اینو تکمیل کرده بود و باهاش یه ارابه ساخته بود که با نیروی 1 شمع حرکت میکرد ولی انقدر قدیمی هست که من عکسی ازش نداشته باشم..

میخوای با پینت نقششو بکشم؟:lol:

sabzsib

Registered User
لایک‌ها
14
پیشنهاد میکنم دوستان کتاب سرگرمیهای فیزیک اثر یاکوب پرلمان را بخوانند در آن کتاب انواع مختلفی از این دستگاهها و طرح ها را بررسی کرده و با استدلال آنها را نقض کرده . خیلی برایتان مفید است.

sabzsib

Registered User
لایک‌ها
14
پیشنهاد میکنم دوستان کتاب سرگرمیهای فیزیک اثر یاکوب پرلمان را بخوانند در آن کتاب انواع مختلفی از این دستگاهها و طرح ها را بررسی کرده و با استدلال آنها را نقض کرده . خیلی برایتان مفید است.

sabzsib

Registered User
لایک‌ها
14

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
خوب.. قوانین ترمو دینامیک تولایه های خورشید خیلی وقته نقض شدن..حداقل تغییرات باید توشون داده بشه..

نمونه که مثلا ماشین با بازده بالا هستن ( مثلا 200%:blink: ) یکی توربین اهنربای ورقه ای هستش که خیلی سادست..

یه اهنربا رو که خیلی نازکه و مثه یه تایر ماشین میمونه... تومحورش با یه میله اویزون میکنی و سر دیگه میله محور رو میزنی به توربین و 2 تا مرغک هم 2 سر محور.. یه شمع محدب زیرش روشن میکنی( زیر اهنربا..بغل شمع هم یه دونه اهن ربای دیگه میچسبونی ( سمت چرخش بستگی داره طبعا به سمتی که این اهن ربای دوم قرار داره) که قطبش مخالف سطح خارجی اهن ربای تایری هستش..

شروع میکنه به چرخیدن..هر چقدر اهنربای تایری بزرگتر باشه کار تمیزتر در میاد چون فرصت خنک شدن بیشتری داره..

سلام جناب rax
میدونی که با شما بحث نمیکنم:D ولی فکر نمیکنم توان این ماشین بستگی به قدرت آهنرباها داشته باشه. و در نهایت هم از توان شمع کمتر خواهد بود.

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
یادم میاد توی دبیرستان خوندیم "مجموع تمام انرژی های هستی ثابت هست"
اگر ماشینی با راندمان بالای 100 وجود داشته باشه یعنی هم یه کاری انجام می ده هم یه مقدار انرژی تولید می شه!
خوب یعنی با این وضع هم مجموع انرژی های جهان هستی ثابت می مونه یا اضافه می شه؟

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام جناب rax
میدونی که با شما بحث نمیکنم:D ولی فکر نمیکنم توان این ماشین بستگی به قدرت آهنرباها داشته باشه. و در نهایت هم از توان شمع کمتر خواهد بود.

استاد..
pray.gif
اصلا شکی در تخصص شما تو این مورد خاص نیست ولی نیروی مغناطیسی بطور غیر مستقیم در نظر گرفته نشه ( مثه قطب نما) همیشه راندمان بالای 100 میشه.. طبعا نیروی مغناطیسی زمین رو که نمیخوایم یه منبع در نظر بگیریم که تراز انرژیش همواره درحال کاهشه؟

persianps

Registered User
لایک‌ها
0
مسخره نمیکنیم ولی نمیشه عزیز جان - شما هم نفر اول نیستی:D

سلام . دوست عزیز تو این طرح من 20 تا آهنربا رو به صورت چرخدنده کنار هم میذاریم که این آهنربا ها با نیرو دافعه و جاذبه خودشون کار می کنند که میشه این ها رو به توربین هایی وصل کرد . البته من خودم دارم یه انیمیشن از این طرح می سازم . وقتی کامل شد میذارم تا همه ببینید که چه جور کار میکنه . امیدوارم متوجه شده باشید .

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
سلام . دوست عزیز تو این طرح من 20 تا آهنربا رو به صورت چرخدنده کنار هم میذاریم که این آهنربا ها با نیرو دافعه و جاذبه خودشون کار می کنند که میشه این ها رو به توربین هایی وصل کرد . البته من خودم دارم یه انیمیشن از این طرح می سازم . وقتی کامل شد میذارم تا همه ببینید که چه جور کار میکنه . امیدوارم متوجه شده باشید .

درود
چرخش آهنربا نیاز به میدان گردان دارد (و این پایه کار تمامی موتورهای الکتریکی دوار است) و گرنه پس از چرخش کوتاهی خواهد ایستاد(مانند قطب نما) و برپایی میدان دوار هم نیاز به کار دارد.

با این وجود راندمان حدود 95% یا بالاتر برای ماشینهای الکتریکی بزرگ نامتعارف نیست.

persianps

Registered User
لایک‌ها
0
درود
چرخش آهنربا نیاز به میدان گردان دارد (و این پایه کار تمامی موتورهای الکتریکی دوار است) و گرنه پس از چرخش کوتاهی خواهد ایستاد(مانند قطب نما) و برپایی میدان دوار هم نیاز به کار دارد.

با این وجود راندمان حدود 95% یا بالاتر برای ماشینهای الکتریکی بزرگ نامتعارف نیست.

خوب شاید بشه اولین موتور رو به وسیله برق چرخوند و بقیه برق تولید کنند .

بالا