• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره سلامت هارد برای خرید

x23are

Registered User
لایک‌ها
91
سلام. دوستان این هاردو بنظرتون بخرم یا نه؟
تو قسمت health کلی ارور داره اما تو تست ها هیچی ارور نشون نمیده و هیچ مشکلی تو خوندن و نوشتن نداره تو کل ظرفیتش!

miladsooti

Registered User
لایک‌ها
379
سلام . نخر 2000 تا بد سکتور داره . شاید با برنامه بتونی چنتاشو بگیری ولی بیشترش سخت افزاریه . این دیگه هارد بشو نیست .
اون آبیه مال کابله مشکلی نیست .
اون قرمزه که نوشته tempeture مال دما هست که از 50 درجه بیشتر شده مشکلی نداره .
اون زرده فکر کنم مال مشکلات هد و اینا باشه .
خلاصه بیخیالش شو

SystemX

Registered User
لایک‌ها
440
سلام
این هارد مشکل بد سکتور داره اونم زیاد و احتمالا بلاک شدن که تو تست نشون نداده.خیلی مشکل حادی نیست اما قابل گذشت هم نیست.اگر قیمتش ارزون باشه و اطلاعات مهمی نخواهی داخلش بکاپ کنی برای دم دستی بد نیست.
در کل خریدش توصیه نمیشه.

x23are

Registered User
لایک‌ها
91
سلام . نخر 2000 تا بد سکتور داره . شاید با برنامه بتونی چنتاشو بگیری ولی بیشترش سخت افزاریه . این دیگه هارد بشو نیست .
اون آبیه مال کابله مشکلی نیست .
اون قرمزه که نوشته tempeture مال دما هست که از 50 درجه بیشتر شده مشکلی نداره .
اون زرده فکر کنم مال مشکلات هد و اینا باشه .
خلاصه بیخیالش شو

سلام
این هارد مشکل بد سکتور داره اونم زیاد و احتمالا بلاک شدن که تو تست نشون نداده.خیلی مشکل حادی نیست اما قابل گذشت هم نیست.اگر قیمتش ارزون باشه و اطلاعات مهمی نخواهی داخلش بکاپ کنی برای دم دستی بد نیست.
در کل خریدش توصیه نمیشه.

ممنون دوستان. لطف کردین. فقط یه سوال چطوریه این تو تستا ارور نداده!؟

SystemX

Registered User
لایک‌ها
440
ممنون دوستان. لطف کردین. فقط یه سوال چطوریه این تو تستا ارور نداده!؟

دوست عزیز این بد سکتور ها با نرم افزار های خاص قابلیت بلاک شدن دارن.یعنی در اصل بسته میشن و هارد دیگه سراغشون نمیره.اینه که دیگه مشکلی ایجاد نمیکنن و تو تست اسکن هم نشون داده نمیشه.اما در کل این هارد خیلی اسیب دیده و بدرد نگهداری اطلاعات مهم نمیخوره.اما همونطور که گفتم برای دم دستی بد نیست.به شرط ارزون بودن.

بالا