• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره سورس یک سایت...

shopfree

Registered User
لایک‌ها
18
سلام به همه ی دوستان عزیز
برنامه نویس، سایتم رو درست کرده،این سورس چیه که باید جداگونه پول بدیم؟؟؟

سورس مگه توی خود هاست نیست؟؟؟ خوب من که پسورد هاست دست خودمه!!! برای چی باید پول سورس رو بدم؟؟
اصلا اگر ندم چی میشه؟؟میتونه سایت رو بهم بریزه؟؟؟
من الان دارم با برنامه filezilla که اصلا هم بلد نیستم باهاش کار کنم فولدر های توی هاستم رو دانلود میکنم توی هارد لپتابم....دیگه نمیدونم سورس میاد باهاش یا نه!!!

حالا اگر قرار شد من پول بدم اون سورس رو به من بده چجوریا میشه؟؟ یعنی برنامه نویس سایتم روی یه سری نوشته هاش کد گذاشته که بعد از اینکه پول رو دادم کد هارو بر میداره؟؟؟

راهنمایی مشـــــــتی یکی بکنه متوجه بشم...
ممنون از همه...

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
منظور برنامه نویستون اینه که کدهایی که الان داده بهتون رو احتمالا encode یا obfuscate کرده، در نتیجه شما به راحتی نمیتونید از کدها سر دربیارید یا اگر بعدا به امکانات بیشتری احتیاج داشتید نمیتونید خودتون یا کس دیگه به کدهای فعلی چیزی اضافه کنید، چون کدهای فعلی رو نمیشه ازشون سر درآورد.
ولی وقتی پول سورس رو هم میدید کدها رو به صورت معمولی میده بهتون و فردا روز هر کار خواستید میتونید باهاشون بکنید و دیگه به اون فرد که کدها رو نوشته نیازی ندارید.
من معمولا اگر برنامه خاصی بخوام بنویسم که میدونم 99% بقیه برنامه نویس ها نمیتونن بنویسنش اون موقع کدها رو به دو صورت سورس باز یا بسته به مشتری میدم که در صورت سورس باز قیمت رو حدود 3-4 برابر بیشتر میگیرم. اگر قیمتی که برنامه نویستون داده خیلی زیاده یا واسه یک کار ساده اینکار رو باهاتون کرده، به فکر یک برنامه نویس دیگه باشید چون اون فرد فقط میخواد ازتون پول بگیره!

shopfree

Registered User
لایک‌ها
18
والا نمیدونم چی داده، نه کلا مشکل اینه که یه مقدار از سایت مونده تا تکمیل بشه اما پدر منو درآورده درستش نمیکنه که!!!
من میخوام پول سورس رو هم بدم بهش از دستش خلاص بشم!!!
حالا یه سوال دیگه پیش میاد اینه که من پول سورس رو دادم از کجا بفهمم که (کدهایی که encode یا obfuscate کرده) درستش کرده و معمولیش کرده؟؟؟

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
اگر برنامه نویسی بلد باشید یک نگاه به کد بندازید مشخص میشه، اگر خواستید پ.خ بدید چند خط از کدها رو، بهتون میگم.

shopfree

Registered User
لایک‌ها
18
اوه اوه اوه متوجه شدم چی شد..... آره باز نیست اصلا نمیفهمیم چیه این یه نمونشه یه مقدار از کد.....

#Software: Microsoft Internet Information Services 7.5
#Version: 1.0
#Date: 2015-04-15 00:49:07
#Fields: date time s-sitename s-ip cs-method cs-uri-stem cs-uri-query s-port cs-username c-ip cs(User-Agent) sc-status sc-substatus sc-win32-status sc-bytes cs-bytes time-taken
2015-04-15 00:49:07 W3SVC162 31.25.89.142 GET /robots.txt - 80 - 207.46.13.104 Mozilla/5.0+(compatible;+bingbot/2.0;++http://www.bing.com/bingbot.htm) 404 0 2 1405 262 322

حالا اینم همینجوری از یه جا کپی کردم نمیدونم کدوم قسمت سایت بود تو cpanel ...

shopfree

Registered User
لایک‌ها
18
آقا یه سوال کلی و اصلی: من میخوام سورس رو بخرم چجوری باید معامله کنم؟؟؟ برنامه نویس کد های اصلی رو میزاره تو هاست؟؟؟ اول من باید پول بدم؟؟اگر پول دادمو سورس رو نزاشت چی؟؟/

کلا چجوریه؟؟؟سرم کلاه نزاره بگه سورس اصلی قرار دادم بعد قرار نداده باشه منم پول رو بریزمو........

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
1- اول ازش بپرسید در حالت سورس بسته، میخواد با چه انکودری انکود کنه؟
2- برای معامله هم میتونید قرداد محصری ببندید ولی اگر لازم نمیبنید، پول سورس بسته رو فعلا بدید تا سایت رو یکبار اول چک کنید اگر همه چی اوکی بود اون موقع سورس کامل رو بخرید.
3-در مورد اینکه برنامه نویس باید سورس رو بذاره توی هاستتون! این دیگه بسته به خودتون داره اگر اینکار ها رو بلدید بهش بگید سورس رو بده به شما خودتون بذارید توی هاست.
4- این برنامه نویسش کی هستش؟! اگر میخواین به من پ.خ بدید سایتش رو ببینم میشناسمش یا نه

shopfree

Registered User
لایک‌ها
18
سایت رو که خیلی وقته دارم میبینم.... فقط یکمش مونده و پولش رو دادم.....خودم که بلد نیستم خودش باید بزاره...... برنامه نویسش رو نمیشناسید طرف از کرمانشاهه همینجوری پیداش کردم اما کارش بد نیست....

آقا چند نفر بهم گفتم الکی داری پول میدی 2.5 سورس رو میخری..... سورس توی هاستت حتما هست امکان نداره نباشه (برنامه نویس گفت).... یکی دیگه برنامه نویس آشنا بهش یوزر و پس هاست رو دادم گفت بزار نگاه کنم بهت آمارشو میدم....

behnamy

Registered User
لایک‌ها
463
خب شما اول بررسی کن ببینید نیازی به خریدن سورس دارید و آیا بعدا میخواین مثلا کاری کنید که نیاز به تغییر در کدها داشته باشه یا نه...

حالا هم که اسکریپتتون آماده اس و توی هاسته یکم قسمت از کد رو از طریق لینک زیر برام بفرستید:
http://forum.persiantools.com/conversations/add?to=behnamy

اون تیکه کد قبلی که دادید اصلا معلوم نبود از کجا کپی کرده بودید! قسمتی از کد صفحه index رو بفرستید تا ببینم در حال حاضر encode شده یا نه.

بالا