• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره لینکهای NoFollow

M O H A M M A D

Registered User
لایک‌ها
7
باسلام
یه سوالی درباره الگوریتم گوگل درباره لینک ها دارم و اونم اینه که الان لینک های noFollow اصلا توسط بات گوگل بررسی نمیشن؟
یعنی ازشون رد میشه گوگل؟
و این لینک ها تاثیر 0% دارن تو رتبه بندیه سایت؟
مثلا همین لینک های امضا ها که NoFollow هستند اصلا توجهی بهشون نمیشه توسط موتور جستجو؟
با تشکر

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
مثلا قراره توجهی بهشون نشه! ولی به نظر من گوگل به لینک های نوفالو هم توجه می کنه ولی تاثیر مستقیم در رنک (چه سایت مبدا و چه سایت مقصد) نداره.

M O H A M M A D

Registered User
لایک‌ها
7
مثلا قراره توجهی بهشون نشه! ولی به نظر من گوگل به لینک های نوفالو هم توجه می کنه ولی تاثیر مستقیم در رنک (چه سایت مبدا و چه سایت مقصد) نداره.
الان خب چه فایده ای داره که توجه میکنه ولی تاثیر نداره؟!!
بعد شما میگین تاثیر مستقیم نداره، اونوخ تاثیر غیر مستقیمش چجوریه؟؟!!

shareads

Registered User
لایک‌ها
494
الان خب چه فایده ای داره که توجه میکنه ولی تاثیر نداره؟!!
بعد شما میگین تاثیر مستقیم نداره، اونوخ تاثیر غیر مستقیمش چجوریه؟؟!!

نظر شخصی من اینه (علمی و ثابت شده نیست):
پرسش: الان خب چه فایده ای داره که توجه میکنه ولی تاثیر نداره؟!!
پاسخ: برای اندیکس سریعتر کاربرد داره. (البته اگه سایت دارای سایت مپ و پینگ اتوماتیک به موتورهای جستجو نباشه)

پرسش: بعد شما میگین تاثیر مستقیم نداره، اونوخ تاثیر غیر مستقیمش چجوریه؟؟!!
پاسخ: به نظر من مثلا اگه شما 100تا لینک نافالو متناسب با محتوای یک صفحه، داشته باشید گوگل یه تاثیر اندکی در رنک و اعتبار سایت مقصد قائل میشه ولی اعتبار و امتیازی از سایت مبدا کسر نمی کنه.

lovefire2114

Registered User
لایک‌ها
46
سلام به نظر من فایده اش اینه که شما که شما میتونی لینک های با ارزش و بی ارزش رو از هم جدا کنی / مثلا تبلیغات سایت رو کسی نمیاد مستقیم کنه میاد نو فالو میکنه/چون نمیخواهد از اعتبار سایتش کم بشه

بالا