• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره لینک بیلدینگ از طریق ساخت وبلاگ

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
دروود به شما دوستان
من یه سوال داشتم
من یکسری وبلاگ ساختم که PA و PD بالاست
می خواستم بدونم آیا تاثیری روی سئو من داره ؟ من هرروز دارم آپدیتشون میکنم ، می خواستم بدونم باید به چه صورت آپدیت بشن !!!
ممنون میشم کمی اطلاعات در اختیارم بگذارید
مرسی

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
:) باسلام و خسته نباشید

:general105: بله خوبه دلیل این که شما دارین از سایتی خروجی میگیرید که در حال فعالیت میباشد و تنها یک داهنمایی بکنم تمام لینک FALLOW قرار بدید با یک TITLE یکسان

:) لینک بیلدینگ

لینک سازی یا لینک بیلدینگ که از عبارت انگلیسی Link Building دریافت شده است به مجموعه فعالیت های شما جهت کسب بک لینک های معتبر از صفحات اینترنتی جهت ارتقای جایگاه خود در نتایج گوگل گفته میشود.

لینک بیلدینگ معمولا با هدف گذاری روی عبارات یا کلمات کلیدی خاص انجام میگیرد و صرف داشتن لینک های زیاد به معنی موفقیت تجارت شما یا کسب جایگاه بهتر در گوگل نمی باشد.

عوامل بسیاری مانند اعتبار و پیج رنک سایت مبدا، تعداد لینک های موجود در آن سایت، عبارت لینک شده به سایت شما، تعداد لینک های ورودی به سایت، صفحه لینک شده از سایت شما و نوفالو بودن لینک ها بر فرآیند لینک بیلدینگ تاثیرگذار هستند. در مقالات آموزش لینک سازی شما را با تاثیر عوامل مختلف و الگوریتم های گوگل جهت مبارزه با اسپم و لینک های مخرب آشنا خواهیم کرد.

:general406: موفق و پیروز باشید

021nima

Registered User
لایک‌ها
378
دروود به شما دوستان
من یه سوال داشتم
من یکسری وبلاگ ساختم که PA و PD بالاست
می خواستم بدونم آیا تاثیری روی سئو من داره ؟ من هرروز دارم آپدیتشون میکنم ، می خواستم بدونم باید به چه صورت آپدیت بشن !!!
ممنون میشم کمی اطلاعات در اختیارم بگذارید
مرسی
خوبه
فقط یهو دیدی سایتت خراب میشه

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247

:) به دلیل این که اگر سایت که داره سایت مرجع معرفی میکنند درون لیست لیست سیاه قرار بگیرند و یا 1% اسپمر شماسایی شوند برای سایت مرجع خیلی مشکل پیش خواهد آهد .

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
:) به دلیل این که اگر سایت که داره سایت مرجع معرفی میکنند درون لیست لیست سیاه قرار بگیرند و یا 1% اسپمر شماسایی شوند برای سایت مرجع خیلی مشکل پیش خواهد آهد .
راستش دارم به صورت وزانه وبلاگ هام رو اپدیت میکنم ، منابع مطالب هم مختلف هستند . که بکلینک بگیرند

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
راستش دارم به صورت وزانه وبلاگ هام رو اپدیت میکنم ، منابع مطالب هم مختلف هستند . که بکلینک بگیرند

:) پس برادر به خوبی پیش برو که انشالله به هدفی که داری برسیسوالی بود بگو در خدمت هستیم وظیفه ما اطاع رسانی هست ... مشکی از لینک سازی نیست به راحتی پیش برو ...

بالا