• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره مدل ها نکسوس 4

ufont

کاربر حرفه ای گرافیک و انیمیشن
لایک‌ها
4,086
سلام دوستان قصد خرید نکسوس 4 رو دارم ، رفتم سرچ کنم دیدم انگار چندین مدل داره جریان چیه ؟ فرقاشون چیه ؟ کدوم بهتره ؟ اصلا خوبه ؟ بخرم ؟

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام دوستان قصد خرید نکسوس 4 رو دارم ، رفتم سرچ کنم دیدم انگار چندین مدل داره جریان چیه ؟ فرقاشون چیه ؟ کدوم بهتره ؟ اصلا خوبه ؟ بخرم ؟

تفاوت سری ها رو در لینک زیر میتونید مطالعه کنید.

بررسي همه تغييرات و اصلاحات در مدل هاي مختلف نكسوس 4

به طور مختصر میگم این تفاوت ها به غیر از بهبود دوربین در سری های جدید کاربردی برای یک کاربر عادی نداره و بیشتر بدرد کسانی میخوره که گوشی رو روت میکنند .

در کل هنگام خرید توجه داشته باشید که سریال گوشی از 303 به بالا باشه یعنی 303K , 304K و الی آخر

حرف K نشاندهنده کشور ساخت هست که میشه کره . عدد 3 اول نشاندهنده سال ساخت یعنی 2013 و عدد 03 یا 04 یا 0x نشاندهنده ماه تولید گوشی به میلادی هست

آخرین سری مشاهده شده در بازار هم سری 306K هست

و در آخر گوشی فوق العاده ای هست , در خریدش شک نکن

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
به دلیل بنچمارکای ضعیف من اکسپریا اس پی رو پیشنهاد میدم

emram

Registered User
لایک‌ها
32
به دلیل بنچمارکای ضعیف من اکسپریا اس پی رو پیشنهاد میدم

کاملا مخالفم
اس پی یه افتضاح محض گوشی که صفحه نمایش نداشته باشه یعنی هیچی نداره
گولشو نخوریا نکسوس 4 یچیز دیگس
سونی تو گوشی تی اکس پنل بی فقط یه شاهکار هنری داد بیرون ولا غیر بابت بنچمارکم اصلا خودتو ناراحت نکن نوت بنچش 8 ولی کارایش از اس پی 17 تای سه سرو گردن بیشتره
تجربه کار با گوشی رو دارم که میگم
اس پی یه گوشی که فقط بنچمارک داره دوربین که تعطیل تصویر واویلا وزنش که نگو باید افغانی بگیری برات جا بجاش کنه
شارژ دهیش خوبه از حق نمیشه گزشت صداش افتضاح نوکیا ساده هست که باید برعکس بزاریش دم گوشت اینم باید همین کار کنی
دیزاین پایینش قشنگه ولی معرکه نیست پشت نکسوس خیلی دیزاین قشنگتری داره
درب پشتش با یه بار در اوردن دیگه از زیوار در میره بعد به سامسونگ بدبخت میگن پلاستیکی حد اقل پلاستیک که میزنه با کیفیت میزنه
خلاصه برا کسی که بخواد پوز بده هم خوب نیست ابحت نکسوس یه چیز دیگس

Sent from my GT-N9000 using Tapatalk 2

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
تفاوت سری ها رو در لینک زیر میتونید مطالعه کنید.

بررسي همه تغييرات و اصلاحات در مدل هاي مختلف نكسوس 4

به طور مختصر میگم این تفاوت ها به غیر از بهبود دوربین در سری های جدید کاربردی برای یک کاربر عادی نداره و بیشتر بدرد کسانی میخوره که گوشی رو روت میکنند .

در کل هنگام خرید توجه داشته باشید که سریال گوشی از 303 به بالا باشه یعنی 303K , 304K و الی آخر

حرف K نشاندهنده کشور ساخت هست که میشه کره . عدد 3 اول نشاندهنده سال ساخت یعنی 2013 و عدد 03 یا 04 یا 0x نشاندهنده ماه تولید گوشی به میلادی هست

آخرین سری مشاهده شده در بازار هم سری 306K هست

و در آخر گوشی فوق العاده ای هست , در خریدش شک نکن

+++++++++++++++
توضیحات خوب و مفیدی بود:)

بالا