• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره مسابقه فلش

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
بچه ها ما اگه بخوایم اینجا در مورد یه موضوعی خاص مسابقه فلش بزاریم و یک جایزه هم تعیین کنیم
و یک زمانی رو هم برای ارائه کارها و نمره دهی قرار بدیم مثلا تا یک ماه

به نظرتون چطوره؟
و کسی هست که شرکت کنه توش؟

اگر دیدید که شرکت کننده داره بگید ما طرح و مبلغ جایزه رو بگیم تا مسابقه رو شروع کنیم!:f34r:

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از Pixar :
اینجا که متاسفانه نتیجه ای در بر نداشت!

پیکسار جان چند تا از اون تاپیکایی که برای مسابقه باز شده بود رو دیدم

ولی آخرش متوجه نشدم که جایزه چی بوده این وسط؟
شاید برای همین استقبال نشده

ولی ما قصد داریم جایزه نقدی بدیم
و اگر بدونیم با این روش بچه ها کارای خوبی انجام می دن و مسابقه هیجان خودش رو داشته باشه
حتما به صورت مداوم تکرار خواهیم کرد
به صورت ماهیانه یا فصلی

این تاپیک رو هم باز کردم تا از نتیجه کار یه برداشتی بتونم داشته باشم
لطفا اگر فکری به نظرتون می رسه که بتونیم با اون روش مسابقه رو به هیجان و کارایی خودش برسونیم راهنمایی کنید؟

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
نمی دونم کسی هست یا نه، مسلما این فروم خیلی فلشکار نداره، چون تو اون مسابقه هم فقط 3 نفرمون کار ارائه کردیم...

من فکر کنم اگه این کار صورت بگیره، باید از اعضا communityهای دیگه، به جز PT هم دعوت به عمل بیاد...

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از ReD3ath++ :
نمی دونم کسی هست یا نه، مسلما این فروم خیلی فلشکار نداره، چون تو اون مسابقه هم فقط 3 نفرمون کار ارائه کردیم...

من فکر کنم اگه این کار صورت بگیره، باید از اعضا communityهای دیگه، به جز PT هم دعوت به عمل بیاد...

خب احتمالا همین کار رو هم خواهم کرد
قصد دارم توی تمام فروم ها و سایتها و وبلاگهایی که یه جوری به فلش ربط دارن این مسابقه رو مطرح کنم و همه فلش کارها رو به مسابقه دعوت کنم

البته مبلغ جایزه که هنوز روی اون به توافق نرسیدیم با مدیرمون ، شاید زیاد نباشه ولی وقتی تداوم داشته باشه فکر کنم ارزش پیدا کنه.

و فعلا این تاپیک رو اینجا باز کردم چون به پی تی یه جورایی ارادت دارم
گفتم که بحث از این جا شروع بشه و پایه هم این انجمن باشه و نظر بچه های اینجا رو اول از همه بدونم و از راهنمایی هاشون توی اجرای مسابقه کمک بگیرم تا بتونیم یه مسابقه فعال راه اندازی کنیم.

بهرحال هر کس نظری داره بگه تا بتونم به یک جمع بندی برسم و هر چه زودتر احتمالا از هفته دیگه مسابقه رو شروع کنیم!

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
این انجمن فلش اینجا چقدر بی حس و حاله؟
جریان چیه؟:hmm:

ReD3ath++

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
7
ببین احتمالا فصل امتحانات رو PT تاثیر منفی داشته، چون این بخش مدیر خوبی داره!!!
به هر حال من با تجربه ای که از این فروم دارم بهت میگم رو 4-5 نفر از اینجا میتونی حساب کنی ... با تشکر از کاری که قراره انجام بدی...

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
خب پس نتیجه مثبت بود
خیلی خوبه ولی ببینم اینجوری که می گی فصل امتحانات هست کی شروع کنیم به نظرت خوبه؟
ولی بهرحال همین چند نفر هم که از پی تی باشن خیلی خوبه

پس من از همین حالا توی فروم های دیگه بچه ها رو آماده می کنم برای مسابقه و توی سایتی هم که قراره این مسابقه انجام بشه یه صفحه در همین رابطه می سازم و بعد آدرسشو هم می دم

احتمالا جوایز هم سکه بهار آزادی باشه
بازم نظری چیزی بود بگین تا توی اجرای موفق این مسابقه کمک کنه
چون اجرای موفق این مسابقه خودش دلیلی خواهد بود بر تکرار چنین مسابقاتی
و صد البته مقدار و هزینه جوایز

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
به نقل از mbf :
پیکسار جان چند تا از اون تاپیکایی که برای مسابقه باز شده بود رو دیدم

ولی آخرش متوجه نشدم که جایزه چی بوده این وسط؟
شاید برای همین استقبال نشده

ولی ما قصد داریم جایزه نقدی بدیم
و اگر بدونیم با این روش بچه ها کارای خوبی انجام می دن و مسابقه هیجان خودش رو داشته باشه
حتما به صورت مداوم تکرار خواهیم کرد
به صورت ماهیانه یا فصلی

این تاپیک رو هم باز کردم تا از نتیجه کار یه برداشتی بتونم داشته باشم
لطفا اگر فکری به نظرتون می رسه که بتونیم با اون روش مسابقه رو به هیجان و کارایی خودش برسونیم راهنمایی کنید؟

آره ، قبول دارم ، متاسفانه کار بدون برنامه پیش رفت و خوب از همون اول همه جایزه ای تعیین نشده بود .:blink:

داریم ، منتها باید افتخار بدن ، البته مشغله کاری رو هم باید در نظر گرفت.:)

خب احتمالا همین کار رو هم خواهم کرد
قصد دارم توی تمام فروم ها و سایتها و وبلاگهایی که یه جوری به فلش ربط دارن این مسابقه رو مطرح کنم و همه فلش کارها رو به مسابقه دعوت کنم

البته مبلغ جایزه که هنوز روی اون به توافق نرسیدیم با مدیرمون ، شاید زیاد نباشه ولی وقتی تداوم داشته باشه فکر کنم ارزش پیدا کنه.

و فعلا این تاپیک رو اینجا باز کردم چون به پی تی یه جورایی ارادت دارم
گفتم که بحث از این جا شروع بشه و پایه هم این انجمن باشه و نظر بچه های اینجا رو اول از همه بدونم و از راهنمایی هاشون توی اجرای مسابقه کمک بگیرم تا بتونیم یه مسابقه فعال راه اندازی کنیم.

بهرحال هر کس نظری داره بگه تا بتونم به یک جمع بندی برسم و هر چه زودتر احتمالا از هفته دیگه مسابقه رو شروع کنیم

پیشنهاد قابل قبولیه ، محبت کنید جزئیات کار رو برام PM کنید تا با هماهنگی بیشتر پیش بریم.

این انجمن فلش اینجا چقدر بی حس و حاله؟
جریان چیه؟

ما هم نمیدونم !!!:blink: :blush: :rolleyes:

ببین احتمالا فصل امتحانات رو PT تاثیر منفی داشته، چون این بخش مدیر خوبی داره!!!
به هر حال من با تجربه ای که از این فروم دارم بهت میگم رو 4-5 نفر از اینجا میتونی حساب کنی ... با تشکر از کاری که قراره انجام بدی...

لطف داری آقا ، قبول دارم باید فصل امتحانات رو سپری کنیم تا طیف وسیعی از شرکت کنندگان رو داشته باشیم.

خب پس نتیجه مثبت بود
خیلی خوبه ولی ببینم اینجوری که می گی فصل امتحانات هست کی شروع کنیم به نظرت خوبه؟
ولی بهرحال همین چند نفر هم که از پی تی باشن خیلی خوبه

پس من از همین حالا توی فروم های دیگه بچه ها رو آماده می کنم برای مسابقه و توی سایتی هم که قراره این مسابقه انجام بشه یه صفحه در همین رابطه می سازم و بعد آدرسشو هم می دم

احتمالا جوایز هم سکه بهار آزادی باشه
بازم نظری چیزی بود بگین تا توی اجرای موفق این مسابقه کمک کنه
چون اجرای موفق این مسابقه خودش دلیلی خواهد بود بر تکرار چنین مسابقاتی
و صد البته مقدار و هزینه جوایز

به نظر من حقیر بعد از اتمام امتحانات باشه بهتره ، ضمنا جوایز قراره از طرف ارگان خاصی اهداء بشه ؟ لطفا بیشتر توضیح بدید.

مرسی.

...

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
به نقل از Pixar :
جوایز قراره از طرف ارگان خاصی اهداء بشه ؟ لطفا بیشتر توضیح بدید.

...

پیکسار عزیز ممنون از جواب شما

این جوایز و اصلا خود مسابقه به ارگان خاصی مربوط نمی شه ولی یک شرکت تقریبا تجاری بسیار کوچک بانی این مسابقه خواهد بود.
البته یه جورایی جنبه تفریح داره روش مسابقه و اصول کار درسته که برای یک شرکت و یا یک سایت بخصوص هست ولی کمتر جنبه تجاری مسئله مهم هست و هدف خود مسابقه می باشد.

اولین مسابقه هم به مناسبت افتتاح این سایت برگزار خواهد شد.
ولی جنبه تفریح داره تا تجارت

و توی کارهای انجام شده جنبه های طنز کار بیشتر مد نظر خواهد بود.

و سوالی که اینجا برای من پیش میاد اینکه به نظر شما این کار اشکال داره؟
و یا در پیشبرد مسابقه خلل وارد می شه؟

ممنون می شم در این رابطه هم توضیح دهید.

Pixar

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
19
خیر ، به هیچ عنوان ، به هر حال باید برای هر چه بهتر شدن کار یک اسپانسر داشته باشیم و خوب این یک نیازه !
شرایط و قابلیتها و به طور کلی موضوع مسابقه رو بفرمایید لطفا.

...

pb559blue

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خیلی وقت اود که online نشده بودم .
اول میخواستم از دوستان قدیمی معذرت خواهی کنم که من نتونستم نو مسابقه ای که خودم شروع کردم شرکت کنم ( راستش یکم مشکل کاری برام پیش اومدو منو از اون موقع تا امروز از دنیای اینترنت دور کرد).

دوم اینکه این مسابقه باید راه بیفته چون فکر میکنم که ما همگی برای پیشرفت به یه جمع دوستانه و تعاملی نیاز داریم که بتونیم اطلاعاتمون رو با هم تبادل کنیم و یه همچین مسابقه ای میتونه این کارو تقریبا انجام بده.

سوم درباره ی مسابقه هست ، یکی از مسایلی که باعث شد مسابقه قبلی شرکت کننده زیادی نداشته باشه نبودن یک category مناسب برای مسابقه بود. چون وقتی موضوع آزاد باشه کار سخت میشه ( لااقل برای داورا ).
من پیشنهاد میکنم از دسته بندی های Flash Forward Festival استفاده کنیم. یا اینکه یه سری موضوع خاص تعیین کنیم تا شرکت کننده ها وقت بیشتری برای طراحی داشته باشن و از پیدا کردن ایده فارغ بشن.

در آخر بازم بابت سری قبل از همتون معذرت میخوام. :blush:​

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
بچه ها اگر می بینید که این تاپیک رفته پایین دلیلش این نیست که این تاپیک الکی باز شده بود و مسابقه ای هم وجود نداشته!

تنها دلیل اینه که دیدم همه الان تو جریان درس و مدرسه و اتحان هستن و اجرا و طرح این مسابقه در این زمان فکر کنم فایده ای نداشته باشه

برای همین منتظرم امتحانات تموم بشه تا مسابقه رو شروع کنیم
بازم اگر کسی نظری به غیر از این داره می شنوم

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
خب بچه ها یه نظر بدین ببینم بالاخره امتحاناتتون تموم شد این مسابقه رو راه بندازیم یا نه؟

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
بچه ها من توی سایتهای دیگه هم دارم باز تبلیغ میکنم بچه ها همه دور هم جمع بشن
سایت مسابقه داره تموم می شه کارش
از جمعه همین هفته همه چی رو اعلام می کنیم
هم سایت رو هم داوران و موضوع و تاریخ شورع و پایان و قوانین و ...
طرحی هم دارین بفرمایید
هر کس هم از این انجمن شرکت می کنه همین جا اعلام بکنه و ایمیلشو هم بزاره که تعداد معلوم بشه

جایزه نفره اول سکه بهار آزادی
دوم و سوم رو هم جمعه معرفی می کنیم که چی هست

mbf

Registered User
لایک‌ها
7
ممنون از حضورتون مسابقه رو از جمعه معرفی و از 15 همین ماه رسما شروع می کنیم

بالا