• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره مناسب بودن پاور خریداری شده

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
سلام

من پاور گرین 430 داشتم که تیر 86 خریداری شد 3 روز پیش سوخت چون عجله داشتم بدون اینکه تحقیق کافی کنم پاور تسکو با این قدرت رو انتخاب کردم
550w 650w 570w 700w
دقیق نمیدونم چند وات هست چون همه اینارو روی جعبه نوشته . فروشنده میگفت مناسب هست اون کسی هم که نصب کرد ( چون خودم بلد نیستم) گفت مناسب هست . ولی یه پیغام موقع راه افتادن و موقع خاموش کردن ظاهر میشه و نشون میده که مثل اینکه این پاور توان کافی نداره که عکسشو میزارم
http://upload.tehran98.com/img1/2h7j72ff02mgbxq4g5t.gif
. به نظر شما انتخاب این مدل اشتباه بوده و باعث خرابی سیستم میشه ؟

مادر برد : giga 965p-53
cpu core dual 6600 full
کارت گرافیک: vga asus 8600 gts/25 g/ddr3
ram : gskill 16/67/nj
hdd:320 maxtor sata
case :almasan
مانیتور :sony 21 flat
dvd - rw hp 20x

خرید 6 تیر

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
روی جعبه هیچ کدوم تیک نخورده ولی روی کارت ضمانت نامه نوشته 630w

ph

Registered User
لایک‌ها
94
روی جعبه هیچ کدوم تیک نخورده ولی روی کارت ضمانت نامه نوشته 630w

حالا که خریدی کاریش نمیشه کرد ولی یکی از مهمترین قسمت کامپیوتر پاور هست همیشه پاور رو از برندها ی معتبر بخر

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
از اونجایی که سیستم شما مشخصات بالایی نداره از لحاظ وات اصلاً به مشکلی بر نمیخوری دوست عزیز ، از لحاظ برند هم تسکو به گرین نمیرسه ولی جنس بنجلی هم نیس و در رنده پاورهای خوب به بالا رده بندی میشه

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
از اونجایی که سیستم شما مشخصات بالایی نداره از لحاظ وات اصلاً به مشکلی بر نمیخوری دوست عزیز ، از لحاظ برند هم تسکو به گرین نمیرسه ولی جنس بنجلی هم نیس و در رنده پاورهای خوب به بالا رده بندی میشه

ممنون

پس این پیغام سیستم زیاد مهم نیست ؟
http://upload.tehran98.com/img1/2h7j72ff02mgbxq4g5t.gif

UpGrade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
چون پاورت برق کافی رو برای گرافیکت تامین نمیکنه گرافیکت قدرت خودش رو کاهش داده که باعث نشه سیستمت خاموش یا هنگ کنه
شما در حال حاضر گرافیکت از حد اکثر توان خودش استفاده نمیکنه و سیستمت گیم ها و فیلم و کلا کارهای گرافیکی رو ضعیفتر از اونی که میتونه اجرا میکنه و شاید حتی وسط گیم که مصرف گرافیک بالا میره سیستمت به این خاطر هنگ یا رستارت شه

اگه گرافیکت برقش 4 سوراخه باشه کارای زیر لازم نیست و مسلما پاورت ضعیفه
بررسی کن ببین احیانا اگه سوکت برق گرافیکت 6 سوراخه هست اسمبل کننده برق 4 سوراخه رو با تبدیل به 6 سوراخه به گرافیکت وصل نکرده باشه ، اگه اینطور بود باید کابل برق 6 سوراخه ات رو به گرافیکت به جای اون وصل کنی ، اگه باز هم این پیغام رو دریافت کردی پاورت ضعیفه

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
چون پاورت برق کافی رو برای گرافیکت تامین نمیکنه گرافیکت قدرت خودش رو کاهش داده که باعث نشه سیستمت خاموش یا هنگ کنه
شما در حال حاضر گرافیکت از حد اکثر توان خودش استفاده نمیکنه و سیستمت گیم ها و فیلم و کلا کارهای گرافیکی رو ضعیفتر از اونی که میتونه اجرا میکنه و شاید حتی وسط گیم که مصرف گرافیک بالا میره سیستمت به این خاطر هنگ یا رستارت شه

اگه گرافیکت برقش 4 سوراخه باشه کارای زیر لازم نیست و مسلما پاورت ضعیفه
بررسی کن ببین احیانا اگه سوکت برق گرافیکت 6 سوراخه هست اسمبل کننده برق 4 سوراخه رو با تبدیل به 6 سوراخه به گرافیکت وصل نکرده باشه ، اگه اینطور بود باید کابل برق 6 سوراخه ات رو به گرافیکت به جای اون وصل کنی ، اگه باز هم این پیغام رو دریافت کردی پاورت ضعیفه

کیسو نگاه کردم اصلا پین 6 تائی تامین نشده !

من موقعی که پاور جدیدو گرفتم فکر می کردم می تونم با نگاه کردن به سیما و یادداشت کردن اونا همون مراحل رو تکرا ر کنم همه رو یادداشت کردم به تغذیه 6 پین که رسیدم متوجه شدم تو پاور جدید اصلا 6 پین نداره واسه همین بردم پیش به اصطلاح کسی که بتونه این مشکل رو حل کنه... ولی طرف اصلا هیچی وصل نکرده... با کلی زحمت و با پای پیاده کیس رو بردم مغازه اش گفتن نیست ( تلفنی گفته بودن هست ) حالا قرار شده دوباره فردا ببرم پیشش... اول که قیافه اش رو دیدم حدس زدم اینکاره نیست ولی چون وقتم کم بود و هست دیگه به اصطلاح دلو زدم به دریا

UpGrade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
من هم این مختصر اطلاعاتم رو وقتی که کیسم رو بردم یه جایی 25 گرفت بست فهمیدم ، چون خیلی چیزا رو اشتباه بسته بود !!!!
25 تومن کوفتش شه ! البته توفیق این شد که اسمبل کامپیوترم رو یاد بگیرم :happy:
سیستم خیلی دیر بالا میامد ! led های کیسم اصلا روشن نمیشد ! خروجی های صدای پنل جلو کار نمیکرد ! اعصابم به هم ریخت کلا یه دور سیستم رو خودم باز کردم دوباره از رو دفترچه و البته با صلیقه ی خودم بستم (البته توصیه نمیشه به هیچ وجه چون اگه حواست نباشه ممکنه الکتریسیته ساکن به قطعاتت آسیب بزنه) ! led ها درست شد و مهمتر از همه الان سیستمم حدود دو یا سه برابر سریعتر ویندوز رو لود میکنه !
فهمیدم همه ی مشکلا از اشتباه بستن جامپر های پنل جلو و درست تنظیم نکردن بایوسه !!!!!!!!!!!!!!!
تازه از خاطرات! بستن کیسای گرون قیمت تر مثلا سه چهار تومنی هم تعریف میکرد ! بیچاره تر از من اونا ! :blink:
همین که برق گرافیکم رو اشتباه وصل نکرده بود جای شکر داره ;)

یه وجدان تو وجود این به اصطلاح متخصصا نیست که بهشون بگه شما که بلد نیستی لا اقل ن..ن تو سیستم مردم ، از رو دفترچه ببند ، آبروت پیش مشتری بره خیلی بهتر از اینه که به قطعاتش که با کلی زحمت پولشو درآورده و با کلی گشتن و چونه زدن خریده آسیب بزنی بعد موقعی بفهمه که دیگه آسیب دیدن قطعات ! :evil2:

Last edited:
بالا