• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره مهاجرت از .net 1.1 به 2

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
آقا من یه پروژه دارم مینویسم توی دات نت 1.1 حالا اگه به دات نت 2 ارتقا بدم اون پروژه با مشکل روبرو نمیشه ؟
برای ارتقا به 2 چه چیزایی لازمه؟ فقط VS 2005?

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
VS 2005 کافیه، ممکنه که برخی موارد با مشکل روبرو بشه (تغییراتی در شیوه کد نویسی و ... ) که کاملا قابل حله. در مجموع، بروز مشکلات احتمالی در برابر به دست آوردن امکانات جدید موجود در دات نت ۲ کاملا قابل گذشته. با خیال راحت این کار رو انجام بدین.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ممنونم
در مورد SQL2000 به2005 چی؟
میشه تیبل هارو منتقل کرد؟ با اکسپرت و ایمپورت میشه؟

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
به راحتی امکان پذیره. دیتابیستون رو Detach کنید و بعد روی 2005 اونهارو Attach کنید.

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
خیلی ممنون از راهنماییت

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نظر من این کار رو نکی خیلی بهتره چون به هرحال اون که دات نت 2 ای نمیشه همون دات نت 1 ای اه که تحت دات نت 2 داره اجرا میشه از طرف دیگه چون هنوز هاست ها sql 2000 رو ساپرت میکنن فعلا رو همون 2000 بمون

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ممنون از راهنماییت
آره اس کیو ال رو عوض نمیکنم چون 2005 یه ذره فرق داره با 2000

yavari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببخشید یهو پریدم وسط ! اما یه سوال :

به نظر من این کار رو نکی خیلی بهتره چون به هرحال اون که دات نت 2 ای نمیشه همون دات نت 1 ای اه که تحت دات نت 2 داره اجرا میشه

حسین آقا ، شما منظورتون اینه که بهتره پروژه های تحت دات نت 1 رو به همون روال ادامه بدیم ؟
لطفا بیشتر توضیح بدید !

ممنون

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
آره دیگه میگه به هر حال تو با دات نت 1 نوشتی و از مزایای 2 استفاده نکردی پس بهتره تو همون 1 هم اجرا بشه

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
به نظر من این کار رو نکی خیلی بهتره چون به هرحال اون که دات نت 2 ای نمیشه همون دات نت 1 ای اه که تحت دات نت 2 داره اجرا میشه از طرف دیگه چون هنوز هاست ها sql 2000 رو ساپرت میکنن فعلا رو همون 2000 بمون

ببخشید، میشه این رو بیشتر توضیح بدید؟ مطمئنید؟! پروژه ها وقتی آپگرید میشن، به دات نت ۲ ارتقاء پیدا میکنند و از تمام قابلیتهای اون استفاده میکنند. و دیگه هیچ ارتباطی به فریم ورک ۱ ندارند. و اصلا معنی نمیده که پروژه دات نت یک با دات نت ۲ اجرا بشه! ممنون میشم که توضیحات بیشتری لطف کنید. شاید من اشتباه میکنم!

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
نمیدونم ولی تا جایی که اطلاع دارم پروژه ها وقتی توسط ویژال استدیو تبدیل میشن بهشون مستر پیج و وب پرت و... اضافه نمیشه حالا اگه شما میتونید یه جوری تبدیل کنید که این امکانات بهش اضافه بشه حرف دیگه ای اه .

درضمن پروژه های حرفه ای که با دات نت 1 نوشته میشه روی یه فریم روکی سوار میشه که توش یوزر کنترل ها لود میشه که داستان دات نت 2 چیز دیگه ای اه !

حالا چه کاریه چیزی که با فریم ورک 1 اه رو بکنیمش با فریم ورک 2 الله اعلم !

ali00h

Registered User
لایک‌ها
0
اصلا يه سوال
چرا بايد از دات نت 2 استفاده كنيم
يعني چه مزاياي كلي داره كه بريم سراغش(البته غير از اينكه جديد تر و چند سال ديگه بورس ميشه )
منظورم اينه كه براي پروژه هاي معمولي چه فرقي بين 1 و2 وجود داره كه لزوما بايد بريم سراغش

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
البته من اطلاعات زیادی دربارش ندارم
وای اولا الانم بورسه
بعدش اینکه من خیلی چیزارو لازم داشتم تو 1.1 که بعضیاش هنوز نفهمیدم چجوریه بعضیاشم خیلی سخت میشه انجام داد در صورتی که توی دات نت 2 همه وجود داره و خیلی راحت انجام میشه
مثلا همینکه requredfieldvalidator ها با دکمه ی خاصشون کار کنن توی 1.1 باید بری ولید دکمه رو فالس کنی بعد دستی دونه دونه بگی این کار کنه
لی توی 2 یه خصوصیت داره گروپ خیلی راحت انجام میده یا درباره url rewriting میگن دات نت2 خیلی بهتره و خیلی چیزای دیگه

yavari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

حالا چه کاریه چیزی که با فریم ورک 1 اه رو بکنیمش با فریم ورک 2 الله اعلم !
ااااااااااااااااااااااا :cool:
می خوایم پیشرفت کنیم دیگه !!!:)

يعني چه مزاياي كلي داره كه بريم سراغش(البته غير از اينكه جديد تر و چند سال ديگه بورس ميشه )
خیلی باحاله آخه ، دات نت 2 رو نصب کن ببین ، دیگه نمی خوای برگردی اونوقت !
مهمترین نکتش اینه که با بقیه مچ میشی تازه ، میفهمی چی میگن دیگه !:)

موفق باشید

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
من فکر میکنم که بد نباشه که برو رو 2 چون شاید مشتری بعدا یه چیزی بخواد که امکانش در 1.1 وجود نداشته باشه . الان بری بهتر از اینه که اون وقت بری .

بعد برای تبدیل البته اگه میخوای باید یک دونه Update و یک پک هم برای Web Application Project نصب کنی . چون 2005 در اول Web Application Project نداشت و یک پروژه Web site داره ولی با این 2 تا میتونی این امکان را هم داشته باشی

در مورد SQL Server 2005 من هاست ایرانی میشناسم که هم خیلی سرویس خوبی میده و هم جدیدا SQL Server 2005 رو راه انداخته . من اینجا اسمشو نمگم چون تبلیغ میشه هر کی خواست یک PM بده حتما معرفی میکنم . هاست رو هم تضمین میکنم بچه های باحال و البته با شعور فنی بسیار بالای هستند .

بعد در مورد Convert کردن پروژه هم اینو بگم که هیچ ایرادی برای کد شما تولید نمیشه که تو مایکروسافت یه مقاله هست که همه چیز رو گفته .

موفق باشید .

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
به نظر من پروژه فقط وقتی ارزش داره که به asp.net 2 اتقا پیدا کنه که به صورت بنیادی و ساختاری عوض بشه مثل پرژوه دات نت نیوک ورژن 4 .
از طرف من اینکه صرفا پروژه رو با ویژال استدیو 2005 کانورت کنی یه کاریه شبیه به این که ورداری پروژه ای که asp رو با پسوند aspx فایل هاش رو عوض کنی و دلت خوش باشه که چوت کار میکنه حالا پروژت asp.net شده در حالی که هیچ کدون از قابلیت های دات نت رو نداری !
ممکنه روی یه پرژه کوچیک کع واقعا دات نت 1 و 2 اصولا توش فرقی نمیکنه کانورت کردن جواب بده ولی یه پروژه بزرگ و حرفه ای برای رفتن به سیستم بالا تر ، بررسی برنامه ریزی مشخص کردن قسمت هایی که باید عوض بشن و احتمالا WBS و کنترل پروژه نیاز داره ! چیزی نیست که با یه کانورت شدن ساده سر و تهش هم بیاد !

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
البته من اصلا واسه این پروژه نمیخواستم اینکارو بکنم
کلا میخواستم برم روی 2 گفتم اگه الان برم این پروژه مشکل دار نشه

ali00h

Registered User
لایک‌ها
0
دقيقا با نظر آقاي H_R موافقم
اصلا برا همين اون سوال رو پرسيدم :blush:

yavari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام

بعد برای تبدیل البته اگه میخوای باید یک دونه Update و یک پک هم برای Web Application Project نصب کنی .

آقا مهدی ، لطف کن اینو بیشترتوضیح بده ، اینائی که عنوان کردی چیند ، از کجا گیرشون بیارم؟

در ضمن برای ارتقا به MsSqlServer2005 باید MsSqlServer2005 رو جدا نصب کنم ؟ یعنی نمیشه از SqlServer2005 خود VS2005 استفاده کرد ؟؟؟
ممنون

mehdivk

Registered User
لایک‌ها
0
سلام . همون طور که گفتم در نسخه اولیه Visual Studio .net 2005 چیزی به نام Web Application Project وجود نداره و تنها راه برای تولید یک پروژه تحت وب ایجاد یک وب سايت می باشد . اما بعدا تیم Visual Stuido یک پک داد که به Visual Studio 2005 پروژه Web Application Project را اضافه می کرد . برای نصب این پک نیاز به یک Update دارید که قبل از پک اصلی نصب بشه و شرایط برای نصب فراهم بشه . من لینک دانلود هر دو را براتون میزارم .

لینک دانلود پک جهت اضافه کردن Web Application Project :
http://download.microsoft.com/downl...0-49dca1aef87c/WebApplicationProjectSetup.msi

لینک Update نرم افزار Visual Stuido :
http://www.microsoft.com/downloads/...00-9554-4733-8725-3CA89DD9BFCA&displaylang=en

جهت اطلاعات بیشتر در مورد امکان Web Application Project به این صفحه مراجعه شود .
http://msdn.microsoft.com/asp.net/reference/infrastructure/wap/default.aspx

در مورد تبدیل یک پروژه از دانت نت 1.1 به 2.0 یک مقاله خیلی خوب تو سايت msdn هست که لینکش اینه :
http://msdn.microsoft.com/asp.net/r...library/en-us/dnaspp/html/webprojectsvs05.asp

در مورد نصب SQL Server 2005 هم الزامی نیست . شما با همون Express هم میتونید کار کنید و دلیلی نیست که حتما با SQL Server 2005 کار کنید . هنوز هم میشه با SQL Server 2000 کار کرد . :D

ولی کلا در مورد مهاجرت از 1.1 به 2 من کاملا برای هر پروژه ای موافق هستم . ایراد ها در پروژه های کوچک خیلی بهتره تا به پروژه های بزرگ و به این وسیله ما میتونیم کم کم از امکانات جدید در دات نت 2 در پروژه های خودمون استفاده کنیم بدون اینکه وقت زیادی از ما گرفته بشه .

موفق باشید .

بالا