خیلی لطف میکنی که راهنمایی میکنی، خیلی متشکرم
خوب همونطور که تو forum.persiantools.com/t96084-post1828392.html#post1828392 گفتم iAktos 4i رو روی سیستمی با این مشخصات بعد از نصب ویندوز ، نصب کردم:
کد:
Core 2 Duo 6850, Asus P5K3 Deluxe, 2GB DDR3 1333MHz, Maxtor 250G+ SATA2 16MB (AHCI Mode),
LITE-ON LH-20A1S SATA DVDRW (AHCI Mode), GeForce 6200LE 64/256, RealTek RTL8169SC/RTL8110SC Network Card
اینم عکس استارت آپ (کلی گشتم تا فهمیدم با گرب باید اسکرین شات بگیرم!)
درمورد بوت کمپ هم یه مقداری گشتم، تاجایی که از apple.com/macosx/features/bootcamp.html فهمیدم واسه سخت افزارهای اپل هست و اجازه نصب ویندوز روی این سیستمهارو میده. حالا نمیدونم درست متوجه شدم یا نه و آیا تو یه سیستم پی سی معمولی نیازی به این برنامه هست یا نه؟ ممنون میشم لینک مستقیم دانلودشو بزراید.
در مورد اینکه شما بخای مثل ویندوز با فایلهای سیستمی کار کنی تو نسخه جدید یعنی کمی دست کاربر باز هستش ولی خوب با تغییرات کوچیک سیستم عاملتون به باد میره
دقیقا میخوام همین کارو بکنم، الآن میدونم تو ویندوز میشه خیلی از تغییرات رو توسط فایلهای کانفیگ یا کامندها ویا رجیستری انجام داد.
تو مک هم که پایه و اساسش یونیکس هست باید بشه همچین کاری کرد و تاجایی هم که تو نت دیدم مثل اینکه مک هم چیزی به اسم رجیستری و فایلهای کانفیگی با پسوند(kext (Kernel EXTension و (pilst(Property LIST داره که میشه سیستم رو کاستومایزکرد.
به نظرم برای استفاده درست حسابی از مک و فهمیدن ریز و بمش هم باید چند باری سیستم رو به باد داد، همونجوری که تو وین کلی خرابکاری کردیم!