• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره نرم افزار های سیستم عامل مکینتاش

samotras

Registered User
لایک‌ها
4
دوستان عزیز هر سوالی درباره نرم افزار های معرفی شده در تاپیک درباره نرم افزار های سیستم عامل مکینتاش دارن اینجا مطرح کنن حتما سوال شما پاسخ داده خواهد شد (البته در حد معلومات :blush: )

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
دست شما دردنکنه،

من یه سوال درمورد نصب کارت صدا دارم: چیپ صدای من ADI1988 هست که هرکاری کردم نتونستم راش بندازم.

راهی به نظرتون میرسه؟

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
یه سوال دیگه: فایل کانفیگ بوت لودر مک (فکرکنم اسمش داروین باشه) کجاست؟ میخوام ترتیب بوت رو طوری تغییربدم که مثلا به صورت دیفالت ویندوز بوت شه نه مک.

باتشکر

samotras

Registered User
لایک‌ها
4
یه سوال دیگه: فایل کانفیگ بوت لودر مک (فکرکنم اسمش داروین باشه) کجاست؟ میخوام ترتیب بوت رو طوری تغییربدم که مثلا به صورت دیفالت ویندوز بوت شه نه مک.

باتشکر

با سلام خدمت شما دوست عزیز

نیازی به تغییر در فایل کانفیگ ندارین

شما به system preferences رفته startup diskرو انتخاب کنین و در اونجا میتونین ویندوز رو انتخاب کنین که هنگام بوت شدن ویندوز بوت بشه

samotras

Registered User
لایک‌ها
4
دست شما دردنکنه،

من یه سوال درمورد نصب کارت صدا دارم: چیپ صدای من ADI1988 هست که هرکاری کردم نتونستم راش بندازم.

راهی به نظرتون میرسه؟

کارت صدا؟؟؟؟؟

اگر میشه واضحتر بگین

منظورتون اینکه ویندوز کارت صدا رو نمی شناسه ؟؟؟؟؟

یا شما روی دسکتاپ سیستم عامل مکینتاش رو نصب کردین

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
مشکلم اینه که تو Select the system u want to use to start up yr computer فقط Network Starup وجود داره و پارتیشنهای ویندوزم نیستن.

//

بله، من روی یه مین بورد Asus P5K3 سیستم عامل مک رو کنار ویندوز نصب کردم. الآن هم سر کارت صدای آنبورد مشکل دارم.

samotras

Registered User
لایک‌ها
4
مشکلم اینه که تو Select the system u want to use to start up yr computer فقط Network Starup وجود داره و پارتیشنهای ویندوزم نیستن.

//

بله، من روی یه مین بورد Asus P5K3 سیستم عامل مک رو کنار ویندوز نصب کردم. الآن هم سر کارت صدای آنبورد مشکل دارم.

اها

برای حل این مشکل شما باید اول مک رو نصب کنین بعد از طریق اون ویندوز رو نصب کنین اون وقت از تو خود مک این امکان برای شما فراهم میشه که با کدوم سیستم عامل سیستم شما بوت شه

نکته
تا اونجایی که از نصب مک روی پی سی اطلاع دارم اکثرا با مشکل های عجیب غریبه دوستام برخورد کردن خوب اکثرا قابل حل هستش

در مورد نشناختن کارت صدا هم بوت کمپ و اپدیت کن و دوباره سی دی درایور رو درست کن احتمال ۹۰ درصد مشکلت کارت صدات حل میشه

Last edited:

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
اوه، نصب دوباره مک و بعدش ویندوز خیلی برام مشکل و زمانبره، درضمن نمیدونم چه جوری باید ازتوی مک وین نصب کنم. قصدم هم بیشتر اینه که با فایلهای تنظیمات مک آشنابشم.

یه مقداری سرچ کردم و به این رسیدم: insanelymac.com/lofiversion/index.php/t814.html کارهایی که گفته بود رو انجام دادم ولی هنوز که نتیجه نگرفتم.

راستش من تو مک تازه کارم و نمیدونم بوت کمپ چیه! میرم درموردش کمی تحقیق کنم و ببینم میتونم راش بندازم یا نه.

خیلی خیلی ممنونم که راهنمایی میکنی، انگار همه کسایی که مک کارکردن از پی تی رفتن!

samotras

Registered User
لایک‌ها
4
اوه، نصب دوباره مک و بعدش ویندوز خیلی برام مشکل و زمانبره، درضمن نمیدونم چه جوری باید ازتوی مک وین نصب کنم. قصدم هم بیشتر اینه که با فایلهای تنظیمات مک آشنابشم.

یه مقداری سرچ کردم و به این رسیدم: insanelymac.com/lofiversion/index.php/t814.html کارهایی که گفته بود رو انجام دادم ولی هنوز که نتیجه نگرفتم.

راستش من تو مک تازه کارم و نمیدونم بوت کمپ چیه! میرم درموردش کمی تحقیق کنم و ببینم میتونم راش بندازم یا نه.

خیلی خیلی ممنونم که راهنمایی میکنی، انگار همه کسایی که مک کارکردن از پی تی رفتن!

با سلام خدمت شما دوست عزیز

boot camp برنامه ای هستش که داریورهای شما رو به ویندوز میشناسونه شما تو محیط مک برنامه بوت کمپ رو اجرا میکنی و بعد اون از درایورهای شما روی سی دی یا دی وی دی پشتیبان برای ویندوز میگیره بعد فقط تنها کاری که میکنین سی دی یا دی وی دی رو تو محیط ویندوز اجرا میکنین خودش همه کار میکنه

اگر خواستین بگین من براتون آپلود کنم لینک مستقیم بدم دانلود کنین

در مورد اینکه شما بخای مثل ویندوز با فایلهای سیستمی کار کنی تو نسخه جدید یعنی کمی دست کاربر باز هستش ولی خوب با تغییرات کوچیک سیستم عاملتون به باد میره

اون آدرسی هم که شما دادین برای شما کارایی نداره شما نسخه تایگر و نصب کردین یا لیوپارد؟

اگر ممکنه یک screen shot از محیط prefernces بگرین تا بیشتر بتونم بهتون کمک کنم

هر سوالی داشتین بپرسین در حد معلومات هر چی بدونم دریغ نمیکنم

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
خیلی لطف میکنی که راهنمایی میکنی، خیلی متشکرم :)

خوب همونطور که تو forum.persiantools.com/t96084-post1828392.html#post1828392 گفتم iA‍kt‌os 4i رو روی سیستمی با این مشخصات بعد از نصب ویندوز ، نصب کردم:
کد:
Core 2 Duo 6850, Asus P5K3 Deluxe, 2GB DDR3 1333MHz, Maxtor 250G+ SATA2 16MB (AHCI Mode),
LITE-ON LH-20A1S SATA DVDRW (AHCI Mode), GeForce 6200LE 64/256, RealTek RTL8169SC/RTL8110SC Network Card
wargd5.jpg

اینم عکس استارت آپ (کلی گشتم تا فهمیدم با گرب باید اسکرین شات بگیرم!)
startupdsk591.jpg

درمورد بوت کمپ هم یه مقداری گشتم، تاجایی که از apple.com/macosx/features/bootcamp.html فهمیدم واسه سخت افزارهای اپل هست و اجازه نصب ویندوز روی این سیستمهارو میده. حالا نمیدونم درست متوجه شدم یا نه و آیا تو یه سیستم پی سی معمولی نیازی به این برنامه هست یا نه؟ ممنون میشم لینک مستقیم دانلودشو بزراید.
در مورد اینکه شما بخای مثل ویندوز با فایلهای سیستمی کار کنی تو نسخه جدید یعنی کمی دست کاربر باز هستش ولی خوب با تغییرات کوچیک سیستم عاملتون به باد میره
دقیقا میخوام همین کارو بکنم، الآن میدونم تو ویندوز میشه خیلی از تغییرات رو توسط فایلهای کانفیگ یا کامندها ویا رجیستری انجام داد.

تو مک هم که پایه و اساسش یونیکس هست باید بشه همچین کاری کرد و تاجایی هم که تو نت دیدم مثل اینکه مک هم چیزی به اسم رجیستری و فایلهای کانفیگی با پسوند(kext (Kernel EXTension و (pilst(Property LIST داره که میشه سیستم رو کاستومایزکرد.

به نظرم برای استفاده درست حسابی از مک و فهمیدن ریز و بمش هم باید چند باری سیستم رو به باد داد، همونجوری که تو وین کلی خرابکاری کردیم!

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
از دوستان کسی فارسی نویس برای مک leopard میشناسه؟ برای تایپ فارسی تو برنامه های گرافیکی مثل فتوشاپ و افتر افکت میخوام.
ممنون میشم اگر لینک برای دانلود بدید.

abouzartasouji

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خسته نباشيدو تشكر از حضورتون
من بوت كمپو دارم رو لئوپارد ولي قتي رانش كردم و آماده نصب ويندوز تو پارتيشن جديد شد گفت سي دي بوت ايبل رو بذار منم گذاشتم ولي تشخيص نميده رفتم بوت ايبل جديد خريدم بازم تشخيص نميده فكر ميكنيد مشكل از كجاست؟ خيلي ممنون

khatib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
من ویندوز ایکس پی رو روی بوت کمپ نسب کردم, درایورهاش رو هم نصب کردم و از طریق سایت تپل آپدیتش کردم.
مشکلی که دارم اینه که صدای سیستم در مکینتاش بالا ولی در ویندوز خیلی پائینه.
من جکتر باید انجام بدم تا صدای سیستم بیشتر بشه؟
ضمنا صدای سیستم رو از طریق آپشن صدا در کنترل پانل تا اخرین حد بالا آوردم ولی باز هم نشد؟
هر کاری میدونسام انجام دادم.
بگین چکار کنم؟

mrpmmm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
2 تا فایل دارم که چند وقته حسابی منو گزاشته سر کار .
یکی pkg و او یکی دیگه bkp هست .
میخوام اینا رو باز کنم و ادیت کنم و دوباره سیو کنم .
لطفا یکی کمکم کنه . خیلی دنبالش بودم و براش دویدم اما هنوز به هیچ جا نرسیدم .
به احتمال زیاد فایلها مربوط به سیستم عامل mac هستن .
این کار خیلی برام مهم و حیاطی هست . امیدوارم از اینجا هم دست خالی نرم .

اصل فایلها رو در پایین گزاشتم .

pkg

bkp

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
سلام دوست عزیز
من ویندوز ایکس پی رو روی بوت کمپ نسب کردم, درایورهاش رو هم نصب کردم و از طریق سایت تپل آپدیتش کردم.
مشکلی که دارم اینه که صدای سیستم در مکینتاش بالا ولی در ویندوز خیلی پائینه.
من جکتر باید انجام بدم تا صدای سیستم بیشتر بشه؟
ضمنا صدای سیستم رو از طریق آپشن صدا در کنترل پانل تا اخرین حد بالا آوردم ولی باز هم نشد؟
هر کاری میدونسام انجام دادم.
بگین چکار کنم؟

تنها علتی که می تونه داشته باشه اینه که درایور صدا تو ویندوز نصب نشده یا درست نصب نشده و ویندوز از درایوری که خودش براش شناخته (احتمالا) داره استفاده می کنه

سلام
2 تا فایل دارم که چند وقته حسابی منو گزاشته سر کار .
یکی pkg و او یکی دیگه bkp هست .
میخوام اینا رو باز کنم و ادیت کنم و دوباره سیو کنم .
لطفا یکی کمکم کنه . خیلی دنبالش بودم و براش دویدم اما هنوز به هیچ جا نرسیدم .
به احتمال زیاد فایلها مربوط به سیستم عامل mac هستن .
این کار خیلی برام مهم و حیاطی هست . امیدوارم از اینجا هم دست خالی نرم .

اصل فایلها رو در پایین گزاشتم .

pkg

bkp

برنامش مشکل داره نصب نمیشه :‌
Couldn't open "Pa500ALL.pkg".

به فرض که نصب بشه بعد چه جوری می خوای ادیتش کنی ؟!

mrpmmm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
برنامش مشکل داره نصب نمیشه :‌
Couldn't open "Pa500ALL.pkg".

به فرض که نصب بشه بعد چه جوری می خوای ادیتش کنی ؟!

سلام
فایلها خراب نیست .
روی کامپیوتر نصب نمیشه . مخصوص یه دستگاه دیگه هست .
فایلهای pkg حالت یه فریمور داره . مثل یه سیستم عامل کار میکنه .
میخوام چند تا چیزی رو توش عوض کنم و چند خط تو دستوراتش اضافه کنم .​

Parsa-Undead

مدیر باز نشسته
لایک‌ها
1,121
حالا هرچی هست من رو مک نتونستم بازش کنم :
i146456_delme.jpg

بالا