• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره وردپرس (فوری)

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
سلام استادان فن
من تا حالا با ورد پرس کار نکردم
نصب کردم چند تا گیر دارم
یکی این که خبر که میزنم فقط عنوانش میره پایین صفحه زیر پاپیولر ارتیکل و نمیاد وسط صفحه متنش
چجوری متن بزارم وسط صفحه
لینک سایت :
http://www.wikifutures.net/wordpress/
=============
یه سوال دیگه هم این که منو های سمت چپ رو چطوری عوض کنم مثل [h=3]Sub Pages[/h]============

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
سلام
این نکاتی رو که میگید مربوط میشه به پوسته ای که انتخاب کردید
بهتره پوسته ای رو بزارید که اون مشخصاتی رو که میخواین داشته باشه (پستها وسط باشه و...)
البته همین رو هم میتونین ویرایش کنین(کد خود پوسته)

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
درسته
یکم دست کاریش کردم فهمیدم مشکل از او متن داخل کادر نارنجیه که یه خط باشه پست ها میوفته زیر
فقط یه سوال مهم دارم
مثلا از قسمت page من یه پسج جدید میسازم میشه یه تب تو بالا مثل personal page که الان هست ولی بخوام بهش یه لینک بیرون سایت بدم چجوری میشه
مثلا روی personal page کلیک کردن بره تو سایت مثلا Google
ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
درسته
یکم دست کاریش کردم فهمیدم مشکل از او متن داخل کادر نارنجیه که یه خط باشه پست ها میوفته زیر
فقط یه سوال مهم دارم
مثلا از قسمت page من یه پسج جدید میسازم میشه یه تب تو بالا مثل personal page که الان هست ولی بخوام بهش یه لینک بیرون سایت بدم چجوری میشه
مثلا روی personal page کلیک کردن بره تو سایت مثلا Google
ممنون میشم راهنمایی کنید
ممنون

اون قسمتی که شما میگین, برای ساختن صفحات داخلی سایته و لینک به بیرون نمیشه داد
ولی میتونید از طریق "اظافه کردن پیوند" این کار رو انجام داد (یعنی لینک به هر جایی میخواین بدین) مثل بعضی از سایتها که "لینک دوستان" دارن , البته باید ابزارک (widget) اون رو فعال کنید
اگر هم میخواین بصورت تب اون بالا نمایش داده بشه بایدکد پوسته ویرایش بشه (چون الان بصورت پیشفرض فقط صفحات داخلی رو که ایجاد کردید نشون میده)

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
ممنون
اما این ابزاری که میگید رو از کجا فعال کنم؟
ورد پرس من انگلیسیه
من دقیقا می خوام روی تب پرسنال پیج کلیک کنم بره تو یه لینک بیرون سایت... میشه دقیق راهنماییم کنید باید چیکا کنم؟
ممنون
کد پوسته رو هم نیگا کردم اما اون لینک که درست شده واسه پرسنال پیج نبئد که عوضش کنم

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
ممنون
اما این ابزاری که میگید رو از کجا فعال کنم؟
ورد پرس من انگلیسیه
من دقیقا می خوام روی تب پرسنال پیج کلیک کنم بره تو یه لینک بیرون سایت... میشه دقیق راهنماییم کنید باید چیکا کنم؟
ممنون
کد پوسته رو هم نیگا کردم اما اون لینک که درست شده واسه پرسنال پیج نبئد که عوضش کنم

خواهش میکنم
اگر شما میخواین بصورت تب اون بالا لینک بزارید باید کد رو ویرایش کنید
اون هم که گفتید پرسنال پیج نبود , چونکه این لینک رو خود وردپرس اونجا قرار میده(یعنی داخل کد پوسته نیست)
شما میتونید دنبال لینک home بگردید و باالگو گرفتن از اون لینک دلخواه خودتون رو قرار بدین

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
اگه میتونید یکم بیشتر راهنماییم کنید جز به جز چون من اصلا با ورد پرس کار نکردم و نفهمیدم دقیق باشید چیزی که گفتید رو چجوری انجام بدم

سپاسگذارم

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
اگه میتونید یکم بیشتر راهنماییم کنید جز به جز چون من اصلا با ورد پرس کار نکردم و نفهمیدم دقیق باشید چیزی که گفتید رو چجوری انجام بدم

سپاسگذارم

شما داخل فایل های index.php و header.php (فایلهای پوسته) بگردید و اون قسمتی که مربوط به لینک home هست رو پیدا کنید
کد این لینک باید داخل یک لیست باشه (یعنی داخل تگهای <ul> و </ul> )شما با الگو گرفتن از اون میتونید یک لینک مثل همون بسازید
(منظورم اینه که, از رو همون کپی کنید, فقط عنوان و لینکش رو عوض کنید)

Essin

Registered User
لایک‌ها
270

سپاسگذارم

شما داخل فایل های index.php و header.php (فایلهای پوسته) بگردید و اون قسمتی که مربوط به لینک home هست رو پیدا کنید
کد این لینک باید داخل یک لیست باشه (یعنی داخل تگهای <ul> و </ul> )شما با الگو گرفتن از اون میتونید یک لینک مثل همون بسازید
(منظورم اینه که, از رو همون کپی کنید, فقط عنوان و لینکش رو عوض کنید)

aminhulu

Registered User
لایک‌ها
30
داداش کاری که گفتیو کردم اما نمیشه
جواب نمیده

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427

aminhulu

Registered User