• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره وریفای کردن اکانت freelancer.com

rasoolAsal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
با عرض سلام
سوالم یکم تخصصیه ببخشید
آیا میشه مثلا با مدارک یک افغانی که فرضا توی دابی زندگی میکنه حساب رو وریفای کرد؟ یعنی برای آی دی ص اول پاسپرت اون افغانی رو اپ کنیم و برای پروف آدرس هم یک قبض اماراتی ؟
آیا میشه مثلا با مدارک خودمون (ایرانی) که فرضا توی دابی زندگی میکنه حساب رو وریفای کرد؟ یعنی برای آی دی ص اول پاسپرت خودمون رو اپ کنیم و برای پروف آدرس هم یک قبض اماراتی ؟
آیا برای برداشت از حساب فریلنسر به مثلا پی پال، تمام اطلاعات صاحب حساب و اون پی پاله باید یکی باشه؟

اگر کسایی که تجربه دارن کمک کنن خیلی ممنون میشم
خیلی نیاز دارم

rasoolAsal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
بچه ها من از ساپرت خود فریلنسر پرسیدم گفت اگر شخصی از یک کشور تحریم باشه ولی ساکن یک کشور غیر تحریم باشه میتونه با پاس خودش حسابشو وریفای کنه
یعنی پاس ایرانی مشکلی نداره. فقط آی پیت ایرانی نباشه

rasoolAsal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
12
قبول گردن ولی آدرس رو نتونستم اثبات کنم
اکانتمو بستن و 400 دلارم رو برگردوندن به مشتریام

latari

Registered User
لایک‌ها
86
پاس ایرانی مشکل نداره ولی شما باید برگه اقامت کشوری که توش ساکن هستی رو بدی وگرنه قبول نمیکنه

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
قبض و مدارک تقلبی زیاده از اونها استفاده کن سعی کن مبالغ زود برداشت بزنی که مبلغش زیاد نشه

• Like
Reactions: a13

goli98

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پاس ایرانی مشکل نداره ولی شما باید برگه اقامت کشوری که توش ساکن هستی رو بدی وگرنه قبول نمیکنه
خب قطعا خیلی ها اقامت ندارن چه پاسخی باید بدیم؟ چیکار کنیم وریفای شیم با اینکه اقامتی نداریم

fr_sdgh

Registered User
لایک‌ها
24
سوال دارم اگر متوجه بشن اطلاعات فیک بوده. مشکلی برای شخص سوم بوجود نمیاد؟

soltanimohsen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سوال دارم اگر متوجه بشن اطلاعات فیک بوده. مشکلی برای شخص سوم بوجود نمیاد؟
نه مشکلی پیش نمیاد . سایت فریلنسر یک سایت استرالیاییه . به مراجع قانونی و ...لینک نیستند

soltanimohsen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خب قطعا خیلی ها اقامت ندارن چه پاسخی باید بدیم؟ چیکار کنیم وریفای شیم با اینکه اقامتی نداریم
خیلی افراد داخل سایت های مختلف مدارک اقامتیشون رو اجاره میدن . میتونید خریداری کنید ازشون

soltanimohsen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با عرض سلام
سوالم یکم تخصصیه ببخشید
آیا میشه مثلا با مدارک یک افغانی که فرضا توی دابی زندگی میکنه حساب رو وریفای کرد؟ یعنی برای آی دی ص اول پاسپرت اون افغانی رو اپ کنیم و برای پروف آدرس هم یک قبض اماراتی ؟
آیا میشه مثلا با مدارک خودمون (ایرانی) که فرضا توی دابی زندگی میکنه حساب رو وریفای کرد؟ یعنی برای آی دی ص اول پاسپرت خودمون رو اپ کنیم و برای پروف آدرس هم یک قبض اماراتی ؟
آیا برای برداشت از حساب فریلنسر به مثلا پی پال، تمام اطلاعات صاحب حساب و اون پی پاله باید یکی باشه؟

اگر کسایی که تجربه دارن کمک کنن خیلی ممنون میشم
خیلی نیاز دارم
سلام - بله میشه
خود سایت فریلنسر گفته که باید اطلاعات پی پل و فریلنسر یکسان باشه . اما من با پی پل متفاوت انجام دادم و مشکلی پیش نیومد .

jikolo

Registered User
لایک‌ها
163
دوستان چرا کسی اردر رو قبول نمیکنه حتی وقتی قیمت انجام رو پایین میزنیم؟

soltanimohsen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان چرا کسی اردر رو قبول نمیکنه حتی وقتی قیمت انجام رو پایین میزنیم؟
خب خیلی از افراد قیمت رو پایین میزنند . قیمت پایین زدن کفایت نمی کنه . رزومتونو کامل کنید . عکس پروفایل حرفه ای بذارید . تمام تیک های وریفای ترجیحا سبز شده باشه . موقعی که میخواید پیشنهاد بدید به یکی دو خط بسنده نکنید زیاد بنویسید ( مجری های موفق این شکلی عمل میکنند ) - تست های سایت فریلنسر رو شرکت کنید و نمره خوب بگیرید . وقتتون رو صرف کارفرماهایی کنید که پروژه موفق قبلی داشتن ( چون پروژه های اسپم داخل سایت زیاده ) - ترجیحا با لوکیشن اروپایی ثبت نام کنید

بالا