• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره ژرمن شپرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
سلام به همه دوستان،
اول ازتون عذرخواهی میکنم، میدونم که این چند وقت خیلی ها درباره هاسکی و ژرمن شپرد سوال میکنن و دوستان هم حس و حال جواب دادن ندارن:( اما چون هرچی از پی تی و گوگل پرسیدم به جوابی که میخواستم نرسیدم، از دوستان میخوام کامل توضیح+جواب بدن:heart:
توضیحات کامل درباره من:
نوجوان، شهر کرمان، آب هوا تابستون گرم و خشک و زمستون سرد و خشک، به شدت به ژرمن شپرد و هاسکی علاقه دارم، از هیچ سگ دیگه ای خوشم نمیاد (برای این که نگهداری کنم وگرنه هر سگی باشه شب تا صبح به جون هم میافتیم و خوش میگذرونیم:p)، خونه نسبتا بزرگ هست و یک حیاط 120 متری خاکی-سنگی هم جلو خونه خالی داریم، حیاط نسبتا بزرگ هم هست، خونه بسیار ساکته و اصلا سر و صدایی توی خونه نیست، خانواده هم درباره سگ نظرشون متوسطه نه منفی و نه مثبت، سگی که میخوام دوست ندارم ریزش مو زیادی داشته باشه، هزینش هم باید معقول باشه چون خودم باید پولش رو بدم:D، بخاطر بیماری گیکیسم(geek) مدت زیادی رو پشت رایانه ام میگذرونم (اگر سگ باحالی باشه روزانه 2-3 ساعت هم براش وقت میزارم)، از سگ هیچ توقعی ندارم، نه برای نگهبانی میخوام و نه چیز دیگه، فقط به عنوان یه همدم میخوام (اصلا دوست ندارم 24 ساعت تو خونه باشه و تو دست و پا باشه، میخوام مثلا بیرون خونه برای خودش سرگرم باشه هر وقت خواستم برم بیرون یا صبح و عصر که وقت دارم باهاش بازی کنم و برم بگردونمش)، دوست دارم صبح یاعصر باهاش برم ورزش و قدم زنی، باید باهوش باشه و جنب و جوشش هم زیاد باشه، تا حالا از هیچ سگی نگهداری نکردم و اصلا تجربه تربیت ندارم، اما حدود 2 ماهی میشه به شدت به نگهداری سگ علاقه مند شدم، خیلی روی تربیتش حساسم و میخوام تا جایی میشه توله کم سن باشه تا از بچگی خودم تربیتش کنم، قوی باشه و بیماری های خانوادگی هم نداشته باشه (اصولا هر حیوانی که نگه میدارم عین بچه خودمه و خیلی روش حساسم و اگر خدایی نکرده اتفاقی براش بیافته...:()، اصلا نمیخوام وحشی باشه، دوست دارم فرندلی باشه ولی جنب و جوش داشته باشه، مثلا میرم پارک حال دویدن و این جور کارا داشته باشه(جنگولک بازی:D)
بیشترین علاقه رو به هاسکی+ ژرمن شپرد دارم، هاسکی که فکر نکنم بخاطر وضعیت اب و هوایی منطقه بتونم نگهش دارم، بخاطر همین خیلی جذب ژرمن شپرد شدم،
دوستان لطفا قیمت توله های اصیل این 2 نژاد رو بگید و همین طور که توله ها چند ماه هستند و چیکارا باید براشون کرد،
همین طور بگید اصلا با این شرایطی که من دارم مناسب هست سگ بخرم؟ (علاقه شدیدی دارم اما دوست ندارم بدبخت ازم برنجه و زجر بکشه:eek:)
اگر نژاد های دیگه ای هم شبیه این 2 عزیز میشناسید بگید و عکس بزارید،
لطفا کلا هرچیزی که از نظرتون برای من لازمه بگید
heart.gif

پ.ن: قبلا مرغ و خروس، بز، ماهی(حدود 300-350 برای ماهی خرج کردم اما یه بار برق رفت و ماهی ها از بی هوایی و حواس پرتی من مردن و 2 تا لاک پشتی که داشتم همشون رو خوردند به جز یک پن کوسی، اونم بعد از مدتی مرد برای همین کلا از ماهی بیزار شدم)، فنچ، مرغ عشق، لاک پشت، اردک، داشتم اما همیشه عاشق سگ بودم، خیلی هم علاقه به تربیت دارم، سگ یا بچه فرقی نداره برام:D

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
در ضمن دوستان نگهداری سگ توی ایران + کرمان نمیدونید چطوریه؟
از نظر مسخره بازی هایی که بعضی ها در میارن:hmm:
بخوام مثلا صبح یا عصر با ژرمن شپرد برم بیرون بهم گیر نمیدن؟
کلا ساندیس خورها + نیرو انتظامی واکنشش نسبت به این جور سگ ها چیه؟:(

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
سلام.من نه سگ فروشم نه دامپزشک اما تو این کار مهارت دارم.هاسکی که تو اون تاپیک گفتم میمونه ژرمن.شما حیاط داری خوبه حالشسو داری خوبه عشق ژرمن داری خوبه اونم یک صاحب پر جنب و جوش میخواد که اینم خوبه.و اما شرایط.توله ژرمن زیاد کوچیکم نباشه بهتره چون ماه های اول دیوانه میکنه آدم رو باید هر 3 ساعت شیر بدی بهش میدونی یعنی چی؟ یعنی شبا که میخوابی باید هر 3 ساعت بیدار شی یک شب خواب بمونی صبح مردشو میبینی پس زیاد کوچیکم نباشه بهتره بعدم ژرمن اونقدر زرنگ هس که خوب یاد بگیره تو هر سنینکته بعدی این هست که تا دلت بخوا تقلب تو ژرمن هست و یک سری توله که بیشتر از نظر ذهنی شبیهه الاغ هستن رو به جای ژرمن میدن و بعد شما میبینی که هیچی یاد نمیگیره و عصبیه تازه میفهمی تو پاچت رفته.من یک بار کرمان اومدم شهر کوچیکیه و عمرا اونجا اصل ژرمن گیر بیاری اگر شما طلبه ای پاشو بیا مشهد من میتونم کمکت کنم یک خوبشو بخری و این وسط من حتی یک هزاری هم سود ندارم فقط میخوام کمک کنم به دوستان.من قبلا هم گفتم حاضرم پول رو بریزید به حسابم تا سگ رو براتون بفرستم اما چندتا موضوع این وسط هست که یک شاید اعتماد نکنید به من موضو دوم هم این هست که خودتون باشید بهتره در هر صورت من میتونم بهتون کمک کنماما قیمت ژرمن اصل بین 2 مییلیون تا 3 میلیون هست که اونایی که شناسنامه آلمانی دارن 3 تومنه بقیه از 2 2300 هست تا 3 تومنیا علی

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
دوست عزیز ممنونم از کمکت،
قبلا یه رفیق با مرام مشهدی هم داشتم 2 بار از مشهد برام گوشی اورد هنوز هم باهاش ارتباط دارم، با اونم صحبت میکنم ببینم میتونه کمکی بکنه یا نه،
الان فقط چند تا سوال برام پیش اومد،
اول این که اگر بخواید بفرستید چجوری میفرستین؟ با پست میشه یا با اوتوبوسی ها؟
دوم این که توله ای که تو سن متوسط باشه، و برای من مناسب تقریبا چند ماهه باید باشه؟
سوم این که جا و مکانش چجوری باید باشه؟ میخواستم اگر بشه یه خونه براش درست کنم و توی اون خونه نگهش دارم، اما تقریبا چقدر وسعت باید داشته باشه؟
چهارم این که قیمتش یکم بالاست:( (خودم باید پولش رو بدم:))

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
اگه دوستی اینجا داری که خوبه بهش بگو بار سفر ببنده واسه شیروان خودش میدونه کجاس یا خودش بره یا باهم بریم بخریم بفرستهمن اگه بخوام بفرستم با پست میتونم بفرستم با اتوبوسم میتونیم اینکار رو بکنیم6 ماهه به نظر من خوبه نه اذیت زیادی داره نه خیلی بزرگهببین ژرمن شب باید جای گرم بخوابه میتونی یک خونه براش درست کنی و با ورق حرارتی عایقش کنی بعد بعد اگر نصف روز تو خونش چراغ روشن کنی نصف روز یگه گرن گرم گرم میمونهخونش درحد یک متر در یک متر باشه خوبهوالا من قیمت اصیلشو بهت گفتم شاید بری تو روستاها بگردی شبیه ژرمن بهت بدن حتی مجانی اما اتون ژرمن نیست یک سگ بی اصالته خنگهشما نهایت چقدر داری؟ بگو تا بهترین انتخاب رو بکنیم با اون پول

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
بازم ممنونم از پاسخت،
با اون رفیقم صحبت میکنم ببینم چی میگه چون احتمالا بعد از عید میاد کرمان،
درباره خونه هم با درست کردنش مشکلی ندارم، گوشه حیاط میشه 1در 1.5 براش درست کرد، فقط نگهداریش چجوریه؟ توله 6 ماهه چه اندازه ای هست؟ (اگر میشه عکس بزار)
شبا میره تو خونش روزها ولش کنم توی حیاط؟ غذا و خراب کاریش چجوریه؟ (سرویس بهداشتی)
پول هم راستش هنوز قیمت دقیق نمیتونم بدم اما حداکثر تا 1.5 ماه دیگه 2-2.5 دستم میاد میتونم بخرم،
درباره ارسال با پست همه جوره مطمئنه؟ مشکلی پست براش پیش نمیاره؟

Arash-Shams

Registered User
لایک‌ها
3
من با یکی از دوستان سگ باز که مشورت میکردم میگفت چون تجربه نداری نگهداری از یه حیوون خونگی 2 میلیون هزینه نکن یهو میمیره پولت از بین میره نظر شما چیه ؟ امکان داره بکشیمش ؟ یا بمیره ؟ بهرحال تو این اوضاع بد اقتصادی 2 3میلیون کم پولی نیست

Web-Master

Registered User
لایک‌ها
8,483
من با یکی از دوستان سگ باز که مشورت میکردم میگفت چون تجربه نداری نگهداری از یه حیوون خونگی 2 میلیون هزینه نکن یهو میمیره پولت از بین میره نظر شما چیه ؟ امکان داره بکشیمش ؟ یا بمیره ؟ بهرحال تو این اوضاع بد اقتصادی 2 3میلیون کم پولی نیست

والا چی بگم:(
با تجربه بدجوری موافقم اگر مطمئن بودم این حیوون به اندازه عمری که میکنه کنارم میمونه و میتونم نگهش دارم که از زیر سنگم میشد پول رو جور میکردم،
اما همین جوری شما میگی هر اتفاقی ممکنه براش بیافته، اما بخاطر وابستگی هم که هست نمیتونم الان 1 سگ بگیرم فردا بیخیالش بشم یکی دیگه بگیرم،
راستی شماره اون دوستت رو برام پ.خ میکنی؟:D

lejeuner

Registered User
لایک‌ها
911
بازم ممنونم از پاسخت،با اون رفیقم صحبت میکنم ببینم چی میگه چون احتمالا بعد از عید میاد کرمان،درباره خونه هم با درست کردنش مشکلی ندارم، گوشه حیاط میشه 1در 1.5 براش درست کرد، فقط نگهداریش چجوریه؟ توله 6 ماهه چه اندازه ای هست؟ (اگر میشه عکس بزار)شبا میره تو خونش روزها ولش کنم توی حیاط؟ غذا و خراب کاریش چجوریه؟ (سرویس بهداشتی)پول هم راستش هنوز قیمت دقیق نمیتونم بدم اما حداکثر تا 1.5 ماه دیگه 2-2.5 دستم میاد میتونم بخرم،درباره ارسال با پست همه جوره مطمئنه؟ مشکلی پست براش پیش نمیاره؟
نگهداری توله 6 ماهه زیاد سخت نیست.والا عکس ندارم بیا حضوری نشونت بدم :دیغذا که خودت عادتش میدی مثلا آشغال گوشت و غیره البته پخته شدهخراب کاریشم که یک کتاب آموزش سگ میگیری یادش میدی حیاطم که داری دیگهمن یک بار سگ با پست فرستادم کیش.چون خودم آشنا دارم تو پست خیالم راحت بود اذیت نمیشد بعدشم با هواپیما فرستادنش نصف روز رسید دستش
مگه پشه میگیری؟ :دیسگ پرنده و ماهی و مار که نیس گرسنه بمونه دهنت و سرویس میکنه از بس سر صدا میکنه.کشتن اگر تو خیابون تصادف نکنه ریسکی نداره براتون.اتفاقا من میگم اصیل چون هم هوشش بالاس هم عمرش هم بیماری ارثی نداره.این دوستتون سگ باز نیس

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا