• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره کش سایت و تاثیر ان بر گوگل

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
سلام
یه سوال ذهنمو مشغول کرده
من اگه از کش سایت استفاده کنم و افزونه کش رو فعال کنم سرعت سایت طبق امار gtmetrix.com
1.3 ثانیه میشه اما سوالم اینه که با توجه به اینکه اکثر کاربران سایت های دانلود معمولی یک بار به سایت میان و بار اول کش سایت براشون کار نمیکنه گوگل اینا رو چطوری حساب میکنه
چون یه جا شنیدم که گوگل گفته سرعت سایت باید زیر 6 ثانیه باشه اما کاربرانی که برای بار اول به سایت من میان نزدیک 6 تا 7 ثانیه طول میکشه براشون تا سایت لود شه. این 6 ثانیه که گوگل گفته بدون کش منظورشه یا با کش؟
سوال دیگم اینه که رباط های گوگل هم کش براشون کاربرد داره یا نه؟و اینکه گوگل به نتایج رباط هاش در باره سرعت سایت بیشتر اهمیت میده یا به کاربران؟چون اگه به رباط هاش متکی باشه مشکی نیست برام

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
استافده از کش کاملا تاثیر مثبت داره. گوگل براساس سرعت ربات هاش و برای کاربران بازگشتی این معیار رو در نظر میگیره. گوگل نمیتونه تشخیص بده که کاربرها یک بار بیشتر به سایت شما نمیان

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
تاثیر مثبت داره .. حتما استفاده کنید از کش ..

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
من تا جایی که میدونم سرویس پولی کش کیفیت داره شما از چه سرویسی استفاده میکنید که جواب گرفتین؟

samanjigar

Registered User
لایک‌ها
86
با افزونه وردپرس w3 total cache سرعت سایت طبق google speed به 97 برای کامپیوتر و 92 برای موبایل رسید چرا؟همه از این افزونه حتی ورژن رایگانش راضی هستن
usofts.ir

بالا