• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره یک طراح سایت

shak

Registered User
لایک‌ها
521
سلام دوستان
من قصد راه اندازی یک سایت دارم. درباره ی طراحهای سایت سرچ کردم و نمونه کارهای زیادی رو ازشون دیدم جالب اینه که بعضی از طراحهای مطرح سایت که دوستان معرفی کرده بودند، سایت های خودشون مشکل داشت :eek: . به هر حال دوتا سایت رو پیدا کردم که نمونه کارهاشون رو دوست داشتم متاسفانه آدرس یکیشون رو گم کردم چون با گوشی پیداش کرده بودم ولی یکی از طراح ها این سایته :
http://www.npco.net
لطفا دوستانی که این سایت رو میشناسند نظر بدن که کارشون چجوریه. ضمنا دو جور تعرفه طراحی استاتیک و دینامیک هم نوشتند که راستش من زیاد سر در نیاوردم بالاخره هزینه سایت چقدر در میاد تعرفه هاشون تو این لینک هاست:
http://www.npco.net/dynamicdesignprice.htm
http://www.npco.net/staticdesignprice.htm

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
سايت هاي استاتيك به سايت هايي ميگن كه بخش مديريت نداره و اگر بخواهيد تغييري در سايت ايجاد كنيد يا چيزي اضافه كنيد بايد به صورت دستي وارد كد ها شده و اين كار رو انجام بديد (براي سايت هاي ساده و ابتدايي هست)
ولي دايناميك كنترل پنل داريد و همه كار ها از طريق پنل مديريت انجام ميشه

shak

Registered User
لایک‌ها
521
سايت هاي استاتيك به سايت هايي ميگن كه بخش مديريت نداره و اگر بخواهيد تغييري در سايت ايجاد كنيد يا چيزي اضافه كنيد بايد به صورت دستي وارد كد ها شده و اين كار رو انجام بديد (براي سايت هاي ساده و ابتدايي هست)
ولي دايناميك كنترل پنل داريد و همه كار ها از طريق پنل مديريت انجام ميشه
سلام ممنون از توضیحتون.
در بخش داینامیک چند نوع تعرفه داره همونطور که تو این لینک نوشته :http://www.npco.net/dynamicdesignprice.htm تعرفه ی اول که user edition هست نوشته میزبانی دامنه و سرویس دوم که نوشته business edition نوشته میزبانی دامنه و ۵۰۰ مگابایت . اینها یعنی چی ؟ یعنی تو سرویس دوم هم دامنه ثبت ی کنند هم ۵۰۰ مگابایت هاست یک ساله میدن هم سایت داینامیک طراحی میکنند با ۱۲۰۰/۰۰۰ ؟ گر امکان داره شما که تجربه بالایی دارید این لینک رو ببینید و نظرتون رو بدید البته با خودشون هم تماس خواهم گرفت ولی میخوام قبلش کمی اطلاعات داشته باشم بعد تماس بگیرم. ضمنا شما این شرکت رو میشناسید؟

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
سلام ممنون از توضیحتون.
در بخش داینامیک چند نوع تعرفه داره همونطور که تو این لینک نوشته :http://www.npco.net/dynamicdesignprice.htm تعرفه ی اول که user edition هست نوشته میزبانی دامنه و سرویس دوم که نوشته business edition نوشته میزبانی دامنه و ۵۰۰ مگابایت . اینها یعنی چی ؟ یعنی تو سرویس دوم هم دامنه ثبت ی کنند هم ۵۰۰ مگابایت هاست یک ساله میدن هم سایت داینامیک طراحی میکنند با ۱۲۰۰/۰۰۰ ؟ گر امکان داره شما که تجربه بالایی دارید این لینک رو ببینید و نظرتون رو بدید البته با خودشون هم تماس خواهم گرفت ولی میخوام قبلش کمی اطلاعات داشته باشم بعد تماس بگیرم. ضمنا شما این شرکت رو میشناسید؟

خواهش ميكنم
شما بفرمايد چه سايتي با چه امكاناتي مد نظر داريد تا من يا ساير دوستان نظرمون رو بگيم

shak

Registered User
لایک‌ها
521
خواهش ميكنم
شما بفرمايد چه سايتي با چه امكاناتي مد نظر داريد تا من يا ساير دوستان نظرمون رو بگيم
من یک سایت در زمینه فروش کتاب میخوام راه اندازی کنم. و این رو هم میدونم که از این سایت ها زیاده! ولی خوب تو همه ی موضوعها سایت ایرانی زیاده ولی اونهایی که خوب هستند خیلی کمند. این بحث فروش کتاب هم کلا چندان درآمدزا نیست چون کتاب خون کمه به خاطر همین نمیخوام اولش زیاد هزینه کنم و بعد بازدیدی نداشته باشه و سرخورده بشم و ضرر کنم.ولی از طرفی هم نمیخوام کار کسی رو یا سایت کسی رو کپی کنم یا یه سایت تکراری و بی محتوا راه بندازم که نه به درد کسی بخوره نه به درد خودم. به خاطر همین میخوام از همون اول با تحقیق و بررسی تیم طراحی خوب و مجربی رو پیدا کنم که بزن و برویی نباشند که فقط یه پولی بگیرن و یه وردپرس نصب کنند با چهارتا پلاگین و بگن این هم سایت! خودم اینها رو بلدم. ولی در مورد امکانات سایت زیاد نمیتونم توضیح بدم چون چیزی که در ذهنم دارم یه فکر نوئه که من تاحالا همچین سایتی ندیدم . یعنی خارجیش رو هم ندیدم چه برسه به ایرانی. به فکر درآمد هم نیستم برای یک سال اول. فقط میخوام عضو گیری کنم و سایت شناخته بشه.راستی نمونه کارهای پرشین تولز رو هم دیدم خوب بودند تعرفه های طراحی سایتشون چجوریه کسی اطلاع داره؟

Arash.GH

Registered User
لایک‌ها
24
سلام دوست عزیز یک نمونه از همین مدل سایتی که شما میخواید رو ما اجرا کردیم که میتونید ببینید اگر توی این مایه ها میخواید و به صورت اختصاصی میتونم کمکتون کنم.
در ضمن نمونه کار هم خواستید بفرمایید تا براتون ارسال کنم
در مورد سایت هم میتونید مشابهش رو ببینید.

Sent from my iPhone using Tapatalk

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
من یک سایت در زمینه فروش کتاب میخوام راه اندازی کنم. و این رو هم میدونم که از این سایت ها زیاده! ولی خوب تو همه ی موضوعها سایت ایرانی زیاده ولی اونهایی که خوب هستند خیلی کمند. این بحث فروش کتاب هم کلا چندان درآمدزا نیست چون کتاب خون کمه به خاطر همین نمیخوام اولش زیاد هزینه کنم و بعد بازدیدی نداشته باشه و سرخورده بشم و ضرر کنم.ولی از طرفی هم نمیخوام کار کسی رو یا سایت کسی رو کپی کنم یا یه سایت تکراری و بی محتوا راه بندازم که نه به درد کسی بخوره نه به درد خودم. به خاطر همین میخوام از همون اول با تحقیق و بررسی تیم طراحی خوب و مجربی رو پیدا کنم که بزن و برویی نباشند که فقط یه پولی بگیرن و یه وردپرس نصب کنند با چهارتا پلاگین و بگن این هم سایت! خودم اینها رو بلدم. ولی در مورد امکانات سایت زیاد نمیتونم توضیح بدم چون چیزی که در ذهنم دارم یه فکر نوئه که من تاحالا همچین سایتی ندیدم . یعنی خارجیش رو هم ندیدم چه برسه به ایرانی. به فکر درآمد هم نیستم برای یک سال اول. فقط میخوام عضو گیری کنم و سایت شناخته بشه.راستی نمونه کارهای پرشین تولز رو هم دیدم خوب بودند تعرفه های طراحی سایتشون چجوریه کسی اطلاع داره؟

دوست عزیز ، شما نیاز به طراحی اختصاصی ندارید

برای راه اندازی یک فروشگاه کتاب میتونید از فروشگاه سازهای رایگان استفاده کنید که با رایگان بودنشون بهترین فروشگاه سازها هستن مثل اپن کارت ، تومیتو ، مگنتو و ....

یا میتونید از مدیریت محتواهای قدرتمندی مثل وردپرس و جوملا استفاده کنید و بدید براتون یک قالب فروشگاهی طراحی کنن

برای وردپرس میتونید از افزونه فروشگاه ساز ووکامرس استفاده بکنید که امکان ساخت یک فروشگاه کامل با درگاه های بانکی ایرانی رو بهتون میده

شما برای راه اندازی یک فروشگاه کامل نهایت 400 هزار تومان هزینه میکنید که تمام امکانات شمارو برآورده میکنه و یک فروشگاه آنلاین کامل راه اندازی میکنید.

B3RKUT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به عنوان پيشنهاد سايت http://www.bookgolden.com خوب طراحي شده، من خيلي خوشم اومد، ساده زيبا و كاربردي با فروشگاه ساز سبد خريد هم طراحي شده

mahya_KaraIT

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
بالا