• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره ی استفاده بیش از حد مجاز سایت از منابع سرور

learnman

Registered User
لایک‌ها
11
سلام دوستان
من از هاست برتینا استفاده می کنم
امروز یک ایمیل فرستاده به من که عکسش را در زیر می زارم
bertina.jpg
http://s2.picofile.com/file/7266027525/bertina.jpg
در عنوان ایمیل نوشتند - اخطار نهایی قطع سرویس- ولی این اولین ایمیلیه که به من فرستاده اند
بعد من از پهنای باند 40 گیگابایت در ماه 17 گیگابایت را استفاده کردم هنوز نصف هم نشده چطوری سایت من از منابع سرور زیاد استفاده می کنه؟
این سایت بازدید کننده روزانه اش به 1000 نفر هم نمی رسه حالا چطور از منابع سرور زیاد استفاده می کنه؟
نوشتند در 48 ساعت آینده نسبت به کاهش مصرف منابع سرور خود اقدام نمایید
چه طور من این کار را انجام بدم
مدیریت محتوای من وردپرسه اگه ممکنه من را راهنمایی کنید تا تنظیماتش را انجام بدم
و این در اخر این که به نظر شما سایتم را به این هاست انتقال بدم؟
HostDL :: Major Web Hosting Services
این هم آدرس سایت
مجله تفریحی سرگرمی ستاره
ممنون

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
سایتت برای من خیلی کند لود میشه

ahangha89

Registered User
لایک‌ها
399
استفاده بیش از حد از منابع منظورم سی پی یو و رم هاست اشتراکی هست که شما احتمالا به دلیل استفاده از یه سری پلاگین این فشار رو به سرور وارد می کنید که البته خود وردپرس هم به تنهایی سنگین هست
اگه از پلاگین page view یا شمارش تعداد بازدید از مطالب استفاده می کنید غیر فعال کنید یا بهینش کنید ( بنده دقیق بلد نیستم خودمم غیر فعال کردم)
اگه از پلاگین سیاره وردپرس استفاده می کنید غیر فعال کیند یا هر پلاگینی که از corn job سرور استفاده کنه
بیشترین فشار باید از پلاگین تعداد بازدید مطلب باشه به نظرم اگه دارید غیر فعال کنید
موفق باشید

learnman

Registered User
لایک‌ها
11
استفاده بیش از حد از منابع منظورم سی پی یو و رم هاست اشتراکی هست که شما احتمالا به دلیل استفاده از یه سری پلاگین این فشار رو به سرور وارد می کنید که البته خود وردپرس هم به تنهایی سنگین هست
اگه از پلاگین page view یا شمارش تعداد بازدید از مطالب استفاده می کنید غیر فعال کنید یا بهینش کنید ( بنده دقیق بلد نیستم خودمم غیر فعال کردم)
اگه از پلاگین سیاره وردپرس استفاده می کنید غیر فعال کیند یا هر پلاگینی که از corn job سرور استفاده کنه
بیشترین فشار باید از پلاگین تعداد بازدید مطلب باشه به نظرم اگه دارید غیر فعال کنید
موفق باشید
ممنون ولی پلاگین page view واسه ی قالب سایت من ضروریه
کرن جاب را هم الان غیر فعال می کنم
ممنون

Ehsan--M

Registered User
لایک‌ها
34
در مورد منابع سرور و کاهش اون دوستان راهنمایی کردند فقط در مورد سوالتون در مورد HostDL :: Major Web Hosting Services باید بگم هاست دی ال جزو بهترین هاست نزدیک 3 سال هست که با آقای اعتصامی کار میکنم کارشون فوق العاده هست از پشتیبانی گرفته تا مشخصات فوق العاده سرورهاشون.100 درصد توصیه میکنم اگر با مبالغ پلن هاش مشکلی ندارید ازش هاست بگیرید.;)
موفق باشید.

متالیک

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
286
شما هم از اون دسته افرادی هستی که فکر می کنی یه هاست گرفتی مالک کل سرور هستی
خوبه باز از این و اون پرس و جو می کنی

learnman

Registered User
لایک‌ها
11
در مورد منابع سرور و کاهش اون دوستان راهنمایی کردند فقط در مورد سوالتون در مورد HostDL :: Major Web Hosting Services باید بگم هاست دی ال جزو بهترین هاست نزدیک 3 سال هست که با آقای اعتصامی کار میکنم کارشون فوق العاده هست از پشتیبانی گرفته تا مشخصات فوق العاده سرورهاشون.100 درصد توصیه میکنم اگر با مبالغ پلن هاش مشکلی ندارید ازش هاست بگیرید.;)
موفق باشید.

ممنون
خودم هم پرس و جو کردم بسیاری از سایت های بزرگ ایران را دارن میزبانی می کنند
فقط قیمتشون یه کمی گرونه
شاید سایت را ببرم روی host dl

learnman

Registered User
لایک‌ها
11
شما هم از اون دسته افرادی هستی که فکر می کنی یه هاست گرفتی مالک کل سرور هستی
خوبه باز از این و اون پرس و جو می کنی

مگه چی گفتم که شما برداشت کردید من می گم مالک کل سرور هستم؟

learnman

Registered User
لایک‌ها
11
دوستان من چند روز پیش یک فایل در سایت آپلود کردم که حجمش 150 کیلو بایت بود و در سایت های اجتماعی بالات.. و آزا.. و دنبال.. به اشتراک گذاشتم و به 2000 هزار نفر هم به وسیله ایمیل ارسال کردم
به نظر من دلیلش همین بود ولی حالا که اون فایل را دلت کردم به نظر شما درست می شه؟

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
همانطور که دوستان کگفتن بیش از حد سایتت داره به رم و سی پی یو سرور فشار میاره . ولی غیر از بهینه سازی باید روی هاست هایی بری که یا قوی تر باشن (هاست های ویژه پرترافیک مثل چیزی که ما برای سرویس هامون استفاده می کنیم ) یا از هاست هایی استفاده کنی که بصورت سقف استفاده هستند و هرچقدر مصرفت بالاتر بره ازت همونقدر پول می گیرن که فکر کنم هاست دی ال چنین وضعیتی داره . در کل هاستی که برای بازدید 1000 نفر در روز و یه سایت وردپرس دچار مشکل میشه باید بهش شک کنی . شاید هم یه جایی یه تنظیم اشتباه کردی که کوئری های زیادی به سرور وارد می کنه که دلیل این هم ممکنه خطای پلاگین هایی باشه که نصب کردی یا یه برنامه مخرب یا حتی هک شده روی سرور داشته باشی.

امیدوارم هرچه زودتر مشکلتون برطرف بشه

amir-khan

Registered User
لایک‌ها
37
دوستان من چند روز پیش یک فایل در سایت آپلود کردم که حجمش 150 کیلو بایت بود و در سایت های اجتماعی بالات.. و آزا.. و دنبال.. به اشتراک گذاشتم و به 2000 هزار نفر هم به وسیله ایمیل ارسال کردم
به نظر من دلیلش همین بود ولی حالا که اون فایل را دلت کردم به نظر شما درست می شه؟

آره ممکنه فایل مخربی که گفتم همین باشه .

learnman

Registered User
لایک‌ها
11
آره ممکنه فایل مخربی که گفتم همین باشه .

ممنون امیر خان
تو این دو روز می رم تمام فایل های آپلودی را حذف می کنم ببینم آخرش کار ما با این هاست به کجا می کشه :D

بالا