• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره ad rotator

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
میشه کاری کرد که اون فایل xml اطلااتو از دیتابیس بگیره؟ شاید یه ذره عجیب باشه حرفم
منظورم اینه که هر دفه فایل xml رو باز نکنم و بنویسم تو دیتابیس save کنم اون خودش ورداره؟
یا اگه این نمیشه میشه کلا اطلاعاتو از دیتابیس خوند؟

ali00h

Registered User
لایک‌ها
0
در واقع ميخواي يه صفحه xml داشته باشي كه هر بار باز مي شه بره اطلاعاتشو از database بگيره درسته؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
میدونی در کل چی میخوام؟
میخوام توی قسمت ادمین سایت یه قسمت واسه کنترل تبلیغات سایت داشته باشم که بتونم تبلیغاتو از همون صفحه اگه خواستم عوض کنم
حالا اگه با ایکس ام ال راهی هست بگید اگه نه بهترین راه همون دیتا بیس هست البته اگه بشه
چون خیلی راحت میشه با دیتا گرید همونجا آپدیتش کرد

ali00h

Registered User
لایک‌ها
0
خوب من كه هيچي نفهميدم شما چي مي خواي؟
دوتا سوال متفاوت كردي؟
مي خواي admin تبليغات رو وارد كنه و همزمان اتوماتيك توي Database و xml ذخيره بشه؟

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
نه یه دونه بود:D
ببین اینکه AdRotator اوتوماتیک خودش تبلیغاتو میخونه و نشون میده که هیچی چون کارش همینه
ببین فرض کن امروز از سایت الف تبلیغ گرفتم حالا دیگه نمیخواد تبلیغ کنم و میخوام سایت ب رو بزارم خب در حالتی که من میدونم باید برم xml رو باز کنم اطلاعاتو عوض کنم دوباره آپلود کنم
من اینو نمیخوام میخوام فقط با پر کردن یه فیلد عوض بشه . مثلا اگه از دیتا بیس بخونه خیلی راحت آدرس جدیدو مینویسی میزنی بعد از کلیک کردن دکمه این جای قبلی اینرست بشه. این خیلی راحته
البته میشه xml رو کامل خوند و تغییرش داد توی تکست باکس دوباره سیوش کرد ولی اینم نمیخوام
میخوام هولو برو تو گلو باشه
امیدوارم ایندفه منظورمو خوب رسونده باشم

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
شما میتونی از دیتابیس برای مدیریت تبلیغات استفاده کنی
به این ترتیب که یه فیلدی برای عکس یکی برای آدرس سایت یکی برای کانتر کلیکها و ... داشته باشی و به راحتی تمام لوگوهای سایت های دیگه رو داخل فیلد عکس یریزی و همینطور باقی ماجرا و یه شمارنده که تعداد کلیک ها رو بشماره که برنامه کانتر رو تو یه تاپیک دیگه بچه ها برات گزاشتن .

وارد قسمت مدیریت میشی و اونجا تبلیغات سایت جدید رو اضافه یا ویرایش یا حذف میکنی . به همین راحتی .
شما وقتی که از دیتابیس استفاده می کنی دیگه نیازی به XML نیست . مگر در شرایط خاص که نمی خوای به سرورت زیاد فشار بیاد

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
ااا
پس میشه
دستت درد نکنه

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
خب چجوری میتونم اطلاعاتو بخونم از دیتا بیس؟
ینی اطلاعاتو که میخونم با چه پراپرتی ای از اد روتیتور او مقدارو نسبت بدم به اد؟
مثلا واسه xml از advertisementfile استفاده میشه واسه دیتا بیس از چیه؟ چون هم باید آدرس بنر بدم هم url

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
میگم بگین چجوری دیگه
چجوری اطلاعات واسه اد از دیتابیس بگیرم

بالا