• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره disavow

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
دروود
من بخش بکلینک های سایتم رو از گوگل وبمستر چک کردم 663 تا دامنه رو تشخیص داده
که به جزء نهایتاً 60 تا از اونها باقی همه سایت های اسپم هستند یا ربات
من می خواستم بدونم آیا با disavow کردن دامنه ها تاثیر مثبت رو میتونم تو سایتم ببینم ؟
و اینکه لطمه اصلی سئو سایتم رو این سایت ها زدند ؟
تا الان 109 تا از این دامنه ها رو معرفی کردم .
با احتیاط دارم انتخابشون میکنم که یه وقت سایت اشتباهی رو معرفی نکنم .
و آیا تو لینک های که گوگل وبمستر معرفی میکنه سایت هایی که کلا لینک رو نوفالو هم میکنند میاد یا خیر ؟
و اگر تاثیر مثبت داره چقدر طول میکشه این بکلینک ها از گوگل حذف بشه !!!
ساب دامین رو داخل فایل disavow باید این شکلی معرفی کنم ؟
domain:sub.example.com
ممنون میشم راهنمایی کنید

Last edited:

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
من می خواستم بدونم آیا با disavow کردن دامنه ها تاثیر مثبت رو میتونم تو سایتم ببینم ؟

:) هم میتونه داشته باشه هم نه بستگی به روشی داره که پیاده سازی میکنید اگه سئو کار باشه بلد چکار بکنه

و اینکه لطمه اصلی سئو سایتم رو این سایت ها زدند ؟

:general509: دوست عزیز تنها نمیشه گفت این دلیل مشکلات سایت شما بوده و خیلی موارد دیگه عم هستند که میتونه در روند سئو سازی لطمه بزنه به سایت

و آیا تو لینک های که گوگل وبمستر معرفی میکنه سایت هایی که کلا لینک رو نوفالو هم میکنند میاد یا خیر ؟

:general705: خیر درون گوگل وبمستر لینک هایی که NO FALLOW باشند نمایش داده نمشه باید از سایت های مرجه دیگری مشاهده کنید فکر کنم باشه چون من از MOz استفاه میکنم .

و اگر تاثیر مثبت داره چقدر طول میکشه این بکلینک ها از گوگل حذف بشه !!!

:general406: تا موقعی که شما ریپورت ندید پاکسازی نمیشه لینک ها فکر کنم منبع درون BOOK GOOGLE HELP باشه .

ساب دامین رو داخل فایل disavow باید این شکلی معرفی کنم ؟

:general507: میتونید از این بخش آموزش کاملی هست مشاهده کنید

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
:) هم میتونه داشته باشه هم نه بستگی به روشی داره که پیاده سازی میکنید اگه سئو کار باشه بلد چکار بکنه

:general509: دوست عزیز تنها نمیشه گفت این دلیل مشکلات سایت شما بوده و خیلی موارد دیگه عم هستند که میتونه در روند سئو سازی لطمه بزنه به سایت

:general705: خیر درون گوگل وبمستر لینک هایی که NO FALLOW باشند نمایش داده نمشه باید از سایت های مرجه دیگری مشاهده کنید فکر کنم باشه چون من از MOz استفاه میکنم .

:general406: تا موقعی که شما ریپورت ندید پاکسازی نمیشه لینک ها فکر کنم منبع درون BOOK GOOGLE HELP باشه .

:general507: میتونید از این بخش آموزش کاملی هست مشاهده کنید

دروود
جناب من کل دامنه های اسپم رو از رو سایتم disavow کردم ، الان این ها حذف میشه ؟
و اینکه چقدر زمان میبره تا اینکه گوگل اینها رو از رو سایت من جمع کنه

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
دروود
جناب من کل دامنه های اسپم رو از رو سایتم disavow کردم ، الان این ها حذف میشه ؟
و اینکه چقدر زمان میبره تا اینکه گوگل اینها رو از رو سایت من جمع کنه

:) سلام زمان دقیقی نمیتونم به شما بگم بستگی به خود گوگل داره ولی در مورد نکته اول یکمی شک دارم .:general509: به دلیل این که روبات های جستجو یکمی سخت گیر هستن در مورد این موضوع:general705:

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
:) سلام زمان دقیقی نمیتونم به شما بگم بستگی به خود گوگل داره ولی در مورد نکته اول یکمی شک دارم .:general509: به دلیل این که روبات های جستجو یکمی سخت گیر هستن در مورد این موضوع:general705:
و یک سوال داشتم
من مثلا بیام دامنه blogfa.com رو ببندم ، کل ساب دامین ها هم بسته میشه یا خیر ؟ باید ساب دامین ها رو نیز جدا معرفی کنم ؟

decoweb

Registered User
لایک‌ها
247
:) سلام و خسته نباشید

;) ببینید چیزی به نام بسته شدن وجود نداره تنها جلوگیری کردن مشاهده روبات ها میباشد ولی یه نکته ست که خیلی ها از این موضوع اطلاعی ندارن ... در قسمت گذینه های وبمستر بخشی هست که شما میتوانید دسترسی صفحات سایت خود را ببندید ^_^ البته با سئو کار مشاوره کنید ..

باید ساب دامین ها رو نیز جدا معرفی کنم ؟

:general601: از این نظر هم بله تمام گذینه ها باید جدا از هم باشد .

twitfa

Registered User
لایک‌ها
117
:) سلام و خسته نباشید

;) ببینید چیزی به نام بسته شدن وجود نداره تنها جلوگیری کردن مشاهده روبات ها میباشد ولی یه نکته ست که خیلی ها از این موضوع اطلاعی ندارن ... در قسمت گذینه های وبمستر بخشی هست که شما میتوانید دسترسی صفحات سایت خود را ببندید ^_^ البته با سئو کار مشاوره کنید ..

:general601: از این نظر هم بله تمام گذینه ها باید جدا از هم باشد .
دروود بر شما
ممنون از راهنمایی هاتون
بله از فایل robots.txt بستم اون قسمت هایی که مهم بوده ، مسئله اینه که این ربات ها میان مطالب رو برمیدارن میزارن تو سایتشون و 99% اسپم هستند به این خاطر مجبورم کاری کنم نادیده بگیرد .
من پس تمام ساب دامین ها رو هم جدا میکنم
ممنون از راهنمایی هاتون

بالا