2 تا سوال دارم
1 چجوری میتونم چند بار ریپلیس کنم؟ مثلا یه بار الف رو با ب یه بار ج رو با د . وقتی 2 بار مینویسم و متنو با یه متغیر از تکست باکس میگیرم متغیر فقط اون ریپلیسی رو انجام میده و میگیره که جلوش نوشتهع شده.
کد رو ببینید
تو این کد متغیر ایکس اون ریپلیسی توی انجام شده که جلوی مساویه وبالاییه انجام نشده
سوال 2-
میخوام به تعداد نامحدود ریپلیس انجام بدم
ایز دیتا بیس تعداد اسم هارو بگیرم به همون تعداد ریپلیس کنم ینی در اصل اگه اون اسمی که توی دیتابیسه توی متن هم بود ریپلیس انجام بشه با for انکارو کردم ولی وقتی متغیر شامل متن رو میزارو توی دستور sql که بفرستمش به دیتابیس میگه NULL هست
کد رو ببینید
1 چجوری میتونم چند بار ریپلیس کنم؟ مثلا یه بار الف رو با ب یه بار ج رو با د . وقتی 2 بار مینویسم و متنو با یه متغیر از تکست باکس میگیرم متغیر فقط اون ریپلیسی رو انجام میده و میگیره که جلوش نوشتهع شده.
کد رو ببینید
کد:
Dim x as string
textbox1.text.replace("A","B")
x = Texbox1.text.replace("c","D")
سوال 2-
میخوام به تعداد نامحدود ریپلیس انجام بدم
ایز دیتا بیس تعداد اسم هارو بگیرم به همون تعداد ریپلیس کنم ینی در اصل اگه اون اسمی که توی دیتابیسه توی متن هم بود ریپلیس انجام بشه با for انکارو کردم ولی وقتی متغیر شامل متن رو میزارو توی دستور sql که بفرستمش به دیتابیس میگه NULL هست
کد رو ببینید
کد:
Sub send1()
cn = New SqlConnection("server=localhost;uid=sa;pwd=123;database=article;")
cn.Open()
Dim x As Integer
Dim text As String
Dim artname As String
[COLOR="RoyalBlue"] For x = 1 To tarts
cm1 = New SqlCommand("select artname from article where id = " & x, cn)
artname = cm1.ExecuteScalar
text = TextBox8.Text.Replace(artname, "<a href=/articles/" & artname & ".aspx>" & artname & "</a>")
Next[/COLOR]
If Not TextBox8.Text = "" Then
If Not TextBox3.Text = "" Then
Dim artname1 = TextBox3.Text
Dim strinsert1 As String
strinsert1 = "insert into article (artname,artcat1,artcat2,text) values( @artname , @artcat1 , @artcat2 , @arttext)"
cm = New SqlCommand(strinsert1, cn)
cm.Parameters.Add("@artname", artname1)
cm.Parameters.Add("@artcat1", ddl1.SelectedItem.Value)
cm.Parameters.Add("@artcat2", ddl2.SelectedItem.Value)
cm.Parameters.Add("@arttext", text)
cm.ExecuteNonQuery()
cn.Close()
Label3.Text = "Articles Added"
End If
Else
End If
send2()
End Sub