• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درباره sql server

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
آقا میخوام بگم اگه یه فیلدی شامل یه کلمه بود بیارتش مثلا بگم فیلد هایی که شامل کلمه ی شروین هست رو بیاره چه شروین خالی چه شروین رفیعی و هر چیز که توش شروین داره.
چیکار کنم/؟

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
آقا بازم حال دادی به ما

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
یه سوال دیگه
فرض کن من یه سرچی میکنم و 100 هزار رکورد برمیگردونه خب من اگه اینارو بریزم توی دیتا گرید حجمش زیاد نمیشه؟ باعث مشک نمیهش؟ اگه مشکل دار میشه توی چه شی ای بریزم؟ که هم سرعت حفظ بشه هم بتونم مثل گوگل صفحه صفحه کنم

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
یه سوال دیگه
فرض کن من یه سرچی میکنم و 100 هزار رکورد برمیگردونه خب من اگه اینارو بریزم توی دیتا گرید حجمش زیاد نمیشه؟ باعث مشک نمیهش؟ اگه مشکل دار میشه توی چه شی ای بریزم؟ که هم سرعت حفظ بشه هم بتونم مثل گوگل صفحه صفحه کنم

خوب خود دیتا گرید یه ویژگی داره به اسم صفحه بندی(Paging) می تونی اونو تنظیم کنی تا صفحه به صفحه بهت نشون بده

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
بازم ممنون فکر کنم توی این انجمن فقط ما دو نفر باشیم
24.gif

بازم سوال کنم نمیزنیم؟
sad24.gif

به استورد پروسیژر مشکل دارم
دستور اینسرت رو خوب اجرا میکنه ولی وقتی سلکت میکنم اونم وقتی که پارا متر تعریف میکنم هیچ ایرادی نمیگیره ولی هیچی هم بر نمیگردونه در صورتی که مطمئنم درسته دقیقا همون دستور توی query analyzer جواب میده ولی این پروسیژر نمیدونم چشه
این کد ساده رو ببین اینم هیچی بر نمیگردونه در صورتی که جواب داره
کد:
CREATE procedure searchtitle
(
@i varchar
)
as
select artname from article where artname like '%@i%'
GO

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
شاید به این شکلی که من گراشتم نمیشه از پارامتر توی like استفاده کرد ینی اینجوری که من نوشتم

Y2K

Registered User
لایک‌ها
1
اون کدی که از این پروسیجر استفاده می کنه رو هم بذار

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
خوب خود دیتا گرید یه ویژگی داره به اسم صفحه بندی(Paging) می تونی اونو تنظیم کنی تا صفحه به صفحه بهت نشون بده

قبلا 2000 بار در مورد این موضوع اینجا بحث کردیم ، این کار اشتباهی اه برای اینکه هردعه تمام رکورد ها رو از بانک اطلاعاتی به سرور میفرستیم تا فقط مثلا 10 تاش رو نشون بدیم بهتره که از یه استورد پروسیجر استفاده کنیم دستور select اش که شامل مثلا TOP 10 باشه .

بگردی همینجا مباحثش رو پیدا میکنی !

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
قبلا 2000 بار در مورد این موضوع اینجا بحث کردیم ، این کار اشتباهی اه برای اینکه هردعه تمام رکورد ها رو از بانک اطلاعاتی به سرور میفرستیم تا فقط مثلا 10 تاش رو نشون بدیم بهتره که از یه استورد پروسیجر استفاده کنیم دستور select اش که شامل مثلا TOP 10 باشه .

بگردی همینجا مباحثش رو پیدا میکنی !
آره اینم هست ولی با کاستوم پیجینگ این مشکل رفع میشه ولی با یه مشکلی روبرو میشم توش اونم اینکه وقتی آیدی های مقاله ها پشت سر هم نباشه مثل وقتی سرچ میکنیم اونوقت خراب نشون میده

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
اون کدی که از این پروسیجر استفاده می کنه رو هم بذار
cm= new sqlcommand(sp,cn)
cm.commandtype=commandtype.storedprocedure
dim dr as sqldatareader
cn.open
cm.executereader
بقیشم که معلومه
مساله اینه که توی query analyzer هم اون استورد پروسیجر کار نمیکنه
میگم ارور نمیده ولی نتیجه ای هم نداره

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
خب از راهی که H_R گفته بود رفتم خیلی خوب و با کد نویسی خیلی کنمتر جواب گرفتم خیلی راه خوبی بود مرسی
فقط یه چیزی من توی این روش گفتم که مثلا 25 تای بالایی که از 0 بزرگتر باشن و واسه هر صفحه جدید اون صفر رو 25 تا زیاد کردم خیلی خوب جواب داد
ولی وقتی که سرچ کینم مطلبو چونکه آی دی ها دیگه به ترتیب نیست صفحه ی اول رو درست نشون میده ولی از صفحهی دوم به بعد مشکل دار میشه اینجا نیازه که بگم که آخرین رکورد صفحه قبلی چی بوده. میخوام بدونم چجوری میتونم توی اس کیو ال بگم که توی این انتاب شده ها بزرگترین رو برگردونه؟
ینی از 25 تایی که اومده اونی که آی دیش از همه بزرگتره رو برگردونه
از همتون ممنونم

بالا