• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال دربازه ی زیرمجموعه های نئوباکس

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
سلام . من میخوام مبلغ کمی رو در سایت نئوباکس سرمایه گذاری کنم . میخواستم بپرسم که کسایی که دارن با نئوباکس کار میکنن ، هر زیرمجموعه ی اجاره ای که گرفتن روزانه تقریبا چند کلیلک میکنن ؟ ( 4 تا ، 3 تا ، هیچی :eek: ؟) .تمام تاپیک های مربوط به نئوباکسم خوندم ندیدم کسی از میانگین کلیلک های روزانه ی زیرمجموعه های اجاره ای بگه .
ممنون به خاطر کمک

Last edited:

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
با اجاره زیرمجموعه در نئوباکس ضرر می کنی داد . برو رو یه سایت دیگه
ممنون از جواب . کدوم سایت مثل نئوباکس خوب هست و زیرمجموعه گیری ازش مطمئن هست ؟ ایران زندگی نمیکنم مشکل ای پی ایران رو ندارم .
ببخشید یه سوال دیگه . اگر زیرمجموعه گیری واقعا نمیصرفه پس این درامد چند هزار دلاری ماهانه که میگن میشه از این سایت دراورد از چه راهی هست اخه با مینی جاب ها که نمیشه اینقدر پول دراورد

Captive

لایک‌ها
16,665

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
سوال شما مثل این میمونه که من بگم سیگار و بنگ و حشیش بده .. شما بگی ببخشید خودتونم امتحان کردید ؟:دی

http://www.google.com/#q="are neobux rented referrals bots"
:general307: اره به خدا هوس کردم 50 دلار بریزم به حسابشون . چون بعضی از این کاربرای معروف نئوباکس (اسمشونو فراموش کردم) هر بار که 10 هزار دلاراز سایت میگیره ، فیلمشو میندازه یوتیوب گفتیم ما هم پولدار شیم :p

Captive

لایک‌ها
16,665
میشه پول گرفت ازش و پولدار شد ، اما نه با رنتال و حساب عادی..

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
کلا راه های پولدار شدن چیه ازش؟ از مینی جاب و اینها که نهایتا بشه 100 دلار |(اونم با هزار زحمت ) دراورد .

Captive

لایک‌ها
16,665
باید Direct refs بگیری بعد هم Golden بشی.. اکثر اینهایی که پول تپل برداشت میزنن قدیمی هایی هستند که DR دارند.. بدون DR مجکومی به شکست :دی

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
اخه ببینید ....
نئوباکس بابت کلیک هر زیرمجموعه ی اجاره ای 0.005 $ میده و بابت هر دایرکت 0.0005$ ! . یعنی شما 200 دایرکت هم داشته باشی همشونم 4 کلیک کنن روزانه 0.1$ در میای ! مگه از چه راهی میشه ده هزار زیرمجموعه جذب کرد که پول انچنانی بگیری؟ البته گلدن باشی 0.005 میده اما جمع کردنه این همه دایرکت نشده !

mr3000

Registered User
لایک‌ها
37
دوست من اول باید گلدن باشی یا التیمیت که بتونی از هر زیر مجموعه برای هر کلیک یک سنت دریافت کنی!
59193813145310803873.png

اینم گذاشتم که ببینی گلدن هستم.
170تا هم زیر مجموعه مستقیم دارم که میانگین کلیک روزانه بین 380 تا 450 کلیک هست.و البته مینی جاب هم انجام میدن که هر 1دلار 12سنت کمیسیون دریافت میکنم....
که اونم روزانه بین 9تا 15دلار هستش.

اما حالا شما بیای با اکانت عادی زیر مجموعه اجاره کنی اصلا بصرفه نیست و صد در صد ضرر میدی(تجربه دارم که میگم)
باید هر زیر مجموعه 20سنت برای یک ماه رنت کنی که عمرا روزانه 4کلیک خودشون رو بکنن.بعضی هم اصلا کلیک نمیکنن که باید باز 7سنت بدی تعوض کنی حالا دیگه شاید بعدی بدتر!
خب حالت دوم اینه که شما گلدن هستی و زیر مجموعه اجاره ای گرفتی اونوقت عمق فاجعه هستش چون دیگه کلیک کردن خیلی کم میشه و به زور پول خودشون در میاد و اکثرا هم ضرر.

مزایا برای گلدن
یک- 9 تبلیغ روزانه یک سنتی
دو- 24سنت کمیسیون برای هر یک دلار مینی جاب
سه- تا 200 نفر زیر مجموعه مستقیم میتونی داشته باشی

امیدوارم مفید بوده باشه

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
دوست من اول باید گلدن باشی یا التیمیت که بتونی از هر زیر مجموعه برای هر کلیک یک سنت دریافت کنی!
59193813145310803873.png

اینم گذاشتم که ببینی گلدن هستم.
170تا هم زیر مجموعه مستقیم دارم که میانگین کلیک روزانه بین 380 تا 450 کلیک هست.و البته مینی جاب هم انجام میدن که هر 1دلار 12سنت کمیسیون دریافت میکنم....
که اونم روزانه بین 9تا 15دلار هستش.

اما حالا شما بیای با اکانت عادی زیر مجموعه اجاره کنی اصلا بصرفه نیست و صد در صد ضرر میدی(تجربه دارم که میگم)
باید هر زیر مجموعه 20سنت برای یک ماه رنت کنی که عمرا روزانه 4کلیک خودشون رو بکنن.بعضی هم اصلا کلیک نمیکنن که باید باز 7سنت بدی تعوض کنی حالا دیگه شاید بعدی بدتر!
خب حالت دوم اینه که شما گلدن هستی و زیر مجموعه اجاره ای گرفتی اونوقت عمق فاجعه هستش چون دیگه کلیک کردن خیلی کم میشه و به زور پول خودشون در میاد و اکثرا هم ضرر.

مزایا برای گلدن
یک- 9 تبلیغ روزانه یک سنتی
دو- 24سنت کمیسیون برای هر یک دلار مینی جاب
سه- تا 200 نفر زیر مجموعه مستقیم میتونی داشته باشی

امیدوارم مفید بوده باشه
سلام ممنون از جوابتون . چه راه هایی برای گرفتن زیرمجموعه دایرکت هست؟ الان به نظر شما استراتژی من چجور باید باشه؟ یعنی همین کار 90 دلار بدم گلدن بشم؟ و سوال اخر این که یعنی به نظر شما کلا باید دور زیرمجموعه اجاره ای رو باید خط کشید؟
ممنون از کمکتون

mr3000

Registered User
لایک‌ها
37
بله زیر مجموعه اجاره ای کلا بیخیال!
اول گلدن نکن،ببین پتانسیل و سرمایه و وقت این رو داری که تبلیغ کنی و زیر مجموعه مستقیم بگیری یا نه؟اگر تونستی بسم الله،باید بیشتر تو سایت های کلیکی تبلیغات کنی چه خارجی چه ایرانی تا ببینی موفق میشی یا نه.خودت هم تسک انجام بده
حال اگر خدا یار باشه باهات میتونی به در امد بالا برسی
سوال بیشتری داشتی در خدمتم میتونم کمکت کنم

Sent from my iPhone using Tapatalk

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
مرسی لطف کردی ببخشید زیاد سوال میکنم الان شما گفتی میانگین 450 کلیک روزانه داری یعنی 450*0.005 روزانه 2.5 دلار در میاری از دایرکت رفرال؟ درسته ؟

mr3000

Registered User
لایک‌ها
37
هر کلیک یک سنت! یعنی ۴.۵دلار +کمیسیون مینی جاب

Sent from my iPhone using Tapatalk

barool

Registered User
لایک‌ها
2,864
پس عالیه کارت گرفته تبریک میگم . ;)

nelital

Registered User
لایک‌ها
204
ما هم تبریک میگیم:general601: آفرین به این پشتکار

setareyesoheil

Registered User
لایک‌ها
33

Cya

Registered User
لایک‌ها
1,927
سلام ، زیر مجموعه اجاره ای اصلا نگیر ، من یه مدتی این کارو انجام دادم ولی کاملا پشیمون شدم ، چون بوت هستن و هرچی تعداد زیرمجوعه هات بره بالا ، میانگین کلیک هات میاد پایین !
همونطور که دوستان گفتن بهترین کار گرفتن زیرمجموعه مستقیم هست و آپگرید کردن اکانتت، البته چون الان خیلی از ایرانیا تو نئوباکس عضو هستن و همه هم وبلاگ و سایت زدن و میخوان زیر مجموعه جمع کنند پس کار خیلی راحتیم نیست ، تو سایت های خارجی تبلیغ کن و یا مثلا یه وبلاگ انگلیسی بزن چون بین خارجیا بیشتر میتونی زیرمجوعه جمع کنی .
و تا میتونی تسک بزن و سعی کن لول بالاتر بگیری که تسک های بیشتر و با ارزش بالاتر واست باز بشه ، اگه زبان انگلیسیت خوب باشه میتونی به تنهایی از قسمت مینی جاب درآمد خیلی خوبی داشته باشی.

بالا