• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درموردگوشی جی ال ایکس x2

asmany.asman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من این گوشی دیدم تو سایت جی ال ایکس نسبت به مشخصات و قیمتی که داره خیلی خوبه مثلا دوربین پنج پیکسل یا اندروید و لمسی و دوسیم کارته هست. میخوام ببینم مثلا پنج مگا پیکسل دوربینش واقعیه؟ ایا چینی نیست قطعاتش؟ برا من که میخوام یکی دوسال با دویست پنجاه تومن داشته باشم این گوشی رو جوابگو هست؟ هرچی نگاه کردم با این امکانات و قیمت چیز دیگه تو بازار نبود وپول بیشتری ندارم که مدل بالاتر بگیرم. بودجه ام دویست و پنجاه تومنه.ممنون میشم راهنماییم کنید.

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
اول بگم که حافظه داخلیش 180 مگابایته بعدش رم گوشی هم 210 مگابایت هست! اگه از گوشی انتظار بالایی نداری گوشیه بدی نیست

asmany.asman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بیشترین استفاده من حرف زدن و اس ام اس هست. ایا هنگ نمیکنه؟ جوابگو چند سال کار کردن هست؟من از هر دو سیمکارتش استفاده میکنم.

Soroush-S

Registered User
لایک‌ها
523
بیشترین استفاده من حرف زدن و اس ام اس هست. ایا هنگ نمیکنه؟ جوابگو چند سال کار کردن هست؟من از هر دو سیمکارتش استفاده میکنم.

من از مدل لاستر استفاده میکنم . تا الان برای کارهای عادی موردی نداشته! نمیدونم چندسال دووم میاره:D منم از دوسیمکارتش استفاده میکنم.

asmany.asman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه مدل گوشی ال جی هم هست که مشخصاتش شبیه همین جی ال ایکس فرقشون در سایز صفحه هست که جی ال ایکس بزرگتره و دوربین ال جی دو هست و جی ال ایکس پنج. قیمت جی ال ایکس ارزانتره.ایا ال جی دوام بیشتری نداره؟یا همین جی ال ایکس بگیرم؟ مدل ال جی LG Optimus L3 E405

بالا