• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درمورد تابع لژاندر وابسته

mahsa.a.j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
با سلام
یه سوال داشتم؟ فرم تابع لژاندر وابسته نوع اول برای x های کوچکتر از یک به صورت زیر است:
1.png
حالا این فرمول برای x‌بزرگتر از یک چه طوری میشه؟ آیا این طوری میشه؟
2.png
برای تابع لژاندر نوع دوم Q[SUB]n[/SUB](x) چه طور؟ آیا رابطه ی بین لژاندر وابسته و لژاندر معمولی نوع دوم نیز مثل نوع اوله؟
ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
باتشکر

pindol

Registered User
لایک‌ها
57
ما تابع لژاندر رو روی بازه 1 و 1- تعریف میکنیم که به ما جواب غیر صفر و نا تکین میده. حالا معادله وابسته که از اون نتیجه گرفته شده رو چرا باید روی برگتر از یک بدست بیاریم!
حتی اثبات تعامد هر دو رو هم نگاه کنین رو بازه 1- و 1 هستش .
در مورد خاصیت ها فقط خاصیت تعامد چند جمله ای لژاندر حالت خاصی از تعامد لژاندر وابسته است.
رابطه جواب ها در وابسته مثله معمولی نیست،حتی روابط برگشت پذیری در حالت معمولی با وابسته با هم فرق میکنه...

mahsa.a.j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ما تابع لژاندر رو روی بازه 1 و 1- تعریف میکنیم که به ما جواب غیر صفر و نا تکین میده. حالا معادله وابسته که از اون نتیجه گرفته شده رو چرا باید روی برگتر از یک بدست بیاریم!
حتی اثبات تعامد هر دو رو هم نگاه کنین رو بازه 1- و 1 هستش .
در مورد خاصیت ها فقط خاصیت تعامد چند جمله ای لژاندر حالت خاصی از تعامد لژاندر وابسته است.
رابطه جواب ها در وابسته مثله معمولی نیست،حتی روابط برگشت پذیری در حالت معمولی با وابسته با هم فرق میکنه...
چرا فکر کنم توابع لژاندر رو میشه برای x های بزگتر از یک هم تعریف کرد برای نوع دومش نمودار Q0 و Q1 و Q2 برای x های بزرگتر از یک تو آرفکن هست تو یه مقاله هم که خوندم به معادله ی لژاندر رسیده بود و با این حال که متغیرش بزرگتر از یک بود جواب رو به صورت توابع لژاندر نوشته بود و کلی محاسبات انجام داده بود و...!

pindol

Registered User
لایک‌ها
57
چرا فکر کنم توابع لژاندر رو میشه برای x های بزگتر از یک هم تعریف کرد برای نوع دومش نمودار Q0 و Q1 و Q2 برای x های بزرگتر از یک تو آرفکن هست تو یه مقاله هم که خوندم به معادله ی لژاندر رسیده بود و با این حال که متغیرش بزرگتر از یک بود جواب رو به صورت توابع لژاندر نوشته بود و کلی محاسبات انجام داده بود و...!
شما اثبات تعامد و نرم رو برای من بنویسین می بینین که روی چه بازه ای تعریف میشه
یه نگاهی هم به این فرم تغییر یافته بکنین
ll.jpg
توجه به حدود توابع مثلثاتی بکنین
اگه هم من اشتباه می کنم معذرت:)

mahsa.a.j

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
شما اثبات تعامد و نرم رو برای من بنویسین می بینین که روی چه بازه ای تعریف میشه
یه نگاهی هم به این فرم تغییر یافته بکنین
مشاهده پیوست 437580
توجه به حدود توابع مثلثاتی بکنین
اگه هم من اشتباه می کنم معذرت:)
نه خواهش میکنم!
راهنماییهای شما تا اینجا واقعا به اطلاعاتم اضافه کرد.
امیدوارم موفق باشید :)

pindol

Registered User
لایک‌ها
57
خواهش می کنم بعضی سوالاتون که تو تاپیک زدین واقعا جالبه واسم
یه کاربرد از چند جمله ای لژاندر می نویسم اگه قبلا هم حلش کردین واسه علاقه مندانی که میان واسه دیدن تاپیک
آنتن دو قطبی The Electric Dipole
همون طوری که تو شکل نشان داده شده دو ذره یکی با بار q- در فاصله a- و یکی با بار q در فاصله a قرار دارند
فاصله بار q از observer به اندازه ،r1 و بار دیگر r2 می باشد فاصله از origin of observer به میزان r می باشد
پتانسیل اندازه گیری شده را چطور می توان بیان کرد؟
elec..jpg
البته من به لغات تخصصی برق آشنایی چندانی نداریم واسه همین سعی کردم خود کلمه رو بنویسم

بالا