• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درمورد ریدارکت به دامین قبلی

saeid1346

Registered User
لایک‌ها
72
سلام دوستان
میخواستم بپرسم بنده یک دامین چندین ماه پیش استفاده کردم و مورد عنایت قیلطرینک قرار گفتم و ریدارکت زدم رو یه دامین دیگه ولی دوتا دامین قبلی که ریدارکت زده بودم قیلتر نشده بود هنوز
به نظرتون اگر ریدارکتش کنم دوباره رو دامین قبلی گوگل گیر میده ؟
چون دامینش معتبر شده بود و چند ماهی بود استفاده کردم میخوام مجدد استفاده کنم ازش به نظرتون ریدارکت کنم روش یا نه ؟ چون میترسم از طرف گوگل مشکل ساز بشه فقط !

Trickett

Registered User
لایک‌ها
815
thread شما یک لول بالاتر از سطح پاتوق میباشد

من التوقیف

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
لول این thread مربوط به بخش وب مسترها هستش

saeid1346

Registered User
لایک‌ها
72
شرمنده بخشش رو پیدا نکردم همینجا زدم حالا ممنون میشم یه پاسخ به درد بخور بهم بدید دمتون گرم

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
سلام دوستان
میخواستم بپرسم بنده یک دامین چندین ماه پیش استفاده کردم و مورد عنایت قیلطرینک قرار گفتم و ریدارکت زدم رو یه دامین دیگه ولی دوتا دامین قبلی که ریدارکت زده بودم قیلتر نشده بود هنوز
چون دامینش معتبر شده بود و چند ماهی بود استفاده کردم میخوام مجدد استفاده کنم ازش به نظرتون ریدارکت کنم روش یا نه ؟ چون میترسم از طرف گوگل مشکل ساز بشه فقط !

تجربه اینکار رو ندارم بهت بگم

saeid1346

Registered User
لایک‌ها
72
Mehdiwol
اسپم شدن ، پاک شدن تموم ایندکسا ترسم داره خب : D
behnam500
از اون دامین قبلی به بعد دو تا دامین ولی از دامین اصلی تا الان خیلی زیاد بالای 80 شایدم بیشتر :D

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
alalalk71
ممنون از پاسخ دقیقا من دنبال همینم کسی تجربشو داره ؟

فکر نمی کنم ف یه کم مشکوکه اینکار ، ولی 50 50 هستش

من میگم نمی صرف سوئیچ کن رو دامین جدید

یه سوال شما بک لینک هاتون رومیخرین دیگه ،بعد هر سری میرین میگین لینکتون رو عوض کنه ؟

کلا بی خیال سایت های یکه فیلتر میشه بشو ، چون میزارنت تو آب نمک ،بعد از خجالتت در میان

behnam500

Registered User
لایک‌ها
2,020
Mehdiwol
اسپم شدن ، پاک شدن تموم ایندکسا ترسم داره خب : D
behnam500
از اون دامین قبلی به بعد دو تا دامین ولی از دامین اصلی تا الان خیلی زیاد بالای 80 شایدم بیشتر :D

هرچی لول ریدایرکت بالاتر بره احتمال اسپم شناخته شدن سایت توسط گوگل بیشتر هستش . البته همونطور که گفتم " احتمال " هستش و در حالت عادی ریدایرکت کردن مشکلی برای سایت ایجاد نمیکنه هرچند سرعت بازدید کننده گیری رو تا 90 درصد کاهش میده . ولی در کل لول رو بیارین پایین تر و در چارچوب قانون فعالیت کنین تا سایت فیلتر نشه و بتونین با فراغ بال ( یا فراغ خاطر؟ چی میگن ؟ ) به فعالیت بپردازین .

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
این thread چه ربطی به این پاتوق خراب شده داره؟ مدیران همیشه در صحنه پاتوق فورغونتون رو بیارید تاپیک رو ببرید بخش وبمسترا بنده خدا جواب بگیره

saeid1346

Registered User
لایک‌ها
72
kingPresident
شما خوش باش ! شادی کلا :|
alalalk71
اره داداش بک لینکا ام عوض میشه ولی بیشتر با اعتبار دامین قبلی برمیگرده سایت.
به هر حال ممنون از پاسخ

alalalk71

Registered User
لایک‌ها
5,856
kingPresident
شما خوش باش ! شادی کلا :|
alalalk71
اره داداش بک لینکا ام عوض میشه ولی بیشتر با اعتبار دامین قبلی برمیگرده سایت.
به هر حال ممنون از پاسخ

قربانت ، میگم ها دامین قبلیات رو فعلا بی خیال شو ، برو به سمت دامین با شماره جدید
از یکی از دوستان پرسیدم گفت احتمال پنالتی زیاده ، گفت ممکنه هم نکنه ولی گفت بزار رو دامین جدید کمتر براش دردسر داره

Ace...!

Registered User
لایک‌ها
3,084
سلام دوستان
ممنون.
مفید بود.

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
گوگل بريند بهتر از اينكه ريداركت بزنيد

Last edited:

آیدیـن

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
149
مشکلی نیست . تمامی آدرس ها رو با دستور PHP از داخل MySQL عوض کن ( بن کل ) . سایت مپ جدید رو بزن داخل گوگل وبمستر و منتظر باش. مشکلی پیش نمیاد

این thread چه ربطی به این پاتوق خراب شده داره؟ مدیران همیشه در صحنه پاتوق فورغونتون رو بیارید تاپیک رو ببرید بخش وبمسترا بنده خدا جواب بگیره

واسه سایت نمیخوای دامین جدید بزنی .. قبلی فیلتر شده دیگه نمیتونم وارد شم:rolleyes::D ماهی 5 هزار دلار عایدی 5 دلار هم بده دامنه واسه ما

:D:general304::general307::general404::general711:

رو آب بخندی مردک شیاد :general211:

Last edited:

saeid1346

Registered User
لایک‌ها
72
اندازه مغز شترمرغ شعور داشته باشید حداقل :D میشه آیا ؟
آیدیـن
ممنون شدنش رو که میشه صد بارم انجامش دادم بلدم روش کار رو ولی فقط میخوام بدونم کسی تجربشو داره ریدارکت زده باشه به دامین قبلیش یا نه

بالا