• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درمورد فروشگاه های cd و dvd

6781sirehsan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام دوستان
دنبال ساخت یک مغازه فروش cd های بازی و فیلم و ... هستم و دنبال راهنمایی بودم
برای ساخت این مغازه نیاز به مجوز هست ؟ از کجا ؟
cd های اورجینال رو از کجا باید تهیه کنیم ؟
برای چاپ عکس رو cd چه دستگاهی نیاز هست ؟
و سوال آخر اینکه به نظرتون درآمدش خوب هست ؟ احتمالا کارای متفرقه خدمات کامپیوتری هم کنارش انجام بدیم
دوستانی که توی کار فروش سی دی های بازی و فیلم و ... هستند لطفا تاپیکشون رو خصوصی برام بفرستن که اگه قرار شد مغازه رو بزنیم باهاشون همکاری داشته باشیم
ممنون

Mohsen Khan

Registered User
لایک‌ها
299
اتحادیه داره
سی دی هم توی بازار اورجینال قیمت مناسب زیاد هست

amir689

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
240
دوست عزیز برای شروع هر کاری نیاز به مجوز هست چون اگه مجوز نگیری بعد ها به مشکل بر میخوری
ولی اگه مجوز نگیری وکپی رایت رو رعایت نکنی دیگه باید کلی درد سر باشی
در مورد سی دی های اورجینال فروشگاه های معتبر زیادی هستند که فقط سی دی ها اورجینال رو به قیمت عمده می دن می تونی بری اونجا بخری ولی تا اون جایی که من می دونم تکی نمی فروشن
اگه منظورت لیبل هست که می تونی بدی هر تعدادی که دوست داری برات بزنن و خودت هم بچسبونی
و سوال آخر اینکه به نظرتون درآمدش خوب هست ؟ احتمالا کارای متفرقه خدمات کامپیوتری هم کنارش انجام بدیم
اون دیگه بستگی به خود ادم داره سیاست های فروشندگی وبازاریابی خوبی داشته باشی قطعا فروش خوبی هم خواهی داشت.

موفق باشی....

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,760
شما برای خرید سی دی اورجینال زنگ میزنی شرکت مد نظرت با لیست خرید آماده که از تو سایتشون برداشتی و تعداد مدنظرت میگی من فلان مقدار از محصولات شما نیاز دارم یا شما را ارجاع میدهند به نمایندگی شهرتون یا مسقیم ازشون میخرید .
مجوز بسته بندی و لیبل زدن سی دی تا اونجا که می دونم دنگ و فنگ زیاد داره و اگر شبکه فروش نداشته باشید برای یک مغازه صرف نمی کنه .شما اول فروشنده و عامل فروش شرکتهای مجوزدار بشید بعد دنبال تولید شخصی.اصلا ببیند بازارشو دارید ؟؟؟؟

chapnegar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان
دنبال ساخت یک مغازه فروش cd های بازی و فیلم و ... هستم و دنبال راهنمایی بودم
دوستانی که توی کار فروش سی دی های بازی و فیلم و ... هستند لطفا تاپیکشون رو خصوصی برام بفرستن که اگه قرار شد مغازه رو بزنیم باهاشون همکاری داشته باشیم
ممنون

سلام دوست عزیز واسه رااه اندازی یه کسب و کار همیشه نیازمند یه پروانه کسب یا مجوز فعالیت هست واسه این کار شما از اتحادیه کامپیوتر و لوازم جانبی میتونی مجوزت رو بگیری
که موقت و 5 ساله بسته به شرایط میتونی بگیری
اما سی دی های اورجینال اگر منظورت تعداد کم هست از شرکت های پخش که تو تهران فعالیت دارن میشه کار کرد مثل جوانه پویا که امتیازش رو داده به شرکت پارسا cd و داره کنار کارهای تولید سی دی هاش پخش مویرگی تو کل ایران داره یا قرن 21
واسه دستگاه چاپ سی دی هم میتونی دستگاههای کانن و اپسون داشته باشی و فقط اینو در نظر داشته باش که فقط چاپ رو براتون در میاره تو ضیحات کاملش رو تو سایت چاپ نگار قسمت دستگاه چاپ و تکثیر سی دی پیگیری کن ،و اینکه از لحاظ نقره ای بودن یا همون سی دی اورجینال نیست و باید با مراکزی که مجوز نشر دیجیتال دارن باهاشون کار کنی و بدی برات کارهاشو انجام بدن
از بابت سوال آخرتون هم شرایط کارتون رو بسنجید مرکزیتتون رو با شهر و منطقه بسنجید ان شالله که موفق و پیروز باشید .

بازم خدمتی بود در خدمتتون هستم /

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
والا من خودم به عنوان یه جوون توی تهران هیچ علاقه ای به خرید سی دی ندارم چه سیدی آموزشی فیلم بازی برنامه یا هرچی
وقتی میتونی دانلود کنی همه چیزو چرا باس پول به نسبت زیاد بدی و بخری.خدارو شکر الان هم دانلود قانونی و هم غیرقانونیش توی نت پره.
درنتیجه به نظر من اصلا سوددهی چندانی نداره.چرا اگه چندسال قبل بود سوددهی و فروش خوبی داشت اما الان و توی این دوره و زمونه بعید میدونم بازدهی مدنظرتو داشته باشن.

engineer805

Registered User
لایک‌ها
370
والا من خودم به عنوان یه جوون توی تهران هیچ علاقه ای به خرید سی دی ندارم چه سیدی آموزشی فیلم بازی برنامه یا هرچی
وقتی میتونی دانلود کنی همه چیزو چرا باس پول به نسبت زیاد بدی و بخری.خدارو شکر الان هم دانلود قانونی و هم غیرقانونیش توی نت پره.
درنتیجه به نظر من اصلا سوددهی چندانی نداره.چرا اگه چندسال قبل بود سوددهی و فروش خوبی داشت اما الان و توی این دوره و زمونه بعید میدونم بازدهی مدنظرتو داشته باشن.

chapnegar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

سلام دوست عزیز
ایطوری هم نیست من خودم به عنوان کسی که در زمینه خدمات چاپ سی دی و تولید نرم افزار کار میکنم دارم می بینم که مخاطب سی دی و دی وی دی ها کم نیستن و با توجه به کمک به این صنعت و داشتن یه محصول فیزیکی و دریافت خدمات و پشتیبانی و تجربه نکردن صحیح و غلط نرم افزار ها روش خرید نرم افزار رو ترجیح میدن .
با سپاس از همه دوستان

chapnegar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

سلام دوست عزیز
ایطوری هم نیست من خودم به عنوان کسی که در زمینه خدمات چاپ سی دی و تولید نرم افزار کار میکنم دارم می بینم که مخاطب سی دی و دی وی دی ها کم نیستن و با توجه به کمک به این صنعت و داشتن یه محصول فیزیکی و دریافت خدمات و پشتیبانی و تجربه نکردن صحیح و غلط نرم افزار ها روش خرید نرم افزار رو ترجیح میدن .
با سپاس از همه دوستان

بالا