• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درمورد مطلب گذاری یه موضوع خاص با رعایت سئو

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
سلام
دوستان من یه سایت دارم که توی یه موضوع خاص فقط یه مطلب داره و با همین یه مطلب هم لینک اول هستم ولی یه سری سایت دیگه هم هستن که مطلب های مرتبط با این موضوع گذاشتن(حدود 10 -15 تا مطلب دیگه موجوده)
من اگه بخوام مطلب های اونا را کپی کنم تا مطالبم در مورد اون موضوع کامل باشه و قسمتی از بازدیدهای اونا را هم بگیرم چکار باید بکنم؟
اگه کامل کپی کنم و زیرش لینکشونا بگذارم برام مفیده یا نه؟با توجه به اینکه من فقط یه مطلب اختصاصی دارم و مجبورم 10-15 تا مطلب کپی کامل بگذارم تا تمام مطالب درمورد اون موضوع را داشته باشم . با اینکار گوگل من را به عنوان کپی کار نمیشناسه و تازه همون جایگاه اول را هم ازم نمیگیره؟
ممنون

reza1020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
به نظر من:
بستگی به قدمت سایت شما داره. اگه سایتتون تازه تاسیسه و در مجموع زیر 100تا پست دارید، کپی نکنید بهتره. اما اگه سایتتون قدیمی باشه و بالای 300 مطلب دارید با رعایت کپی رایت اونم به تعداد محدود و به تدریج (مثلاً هفته ای یک پست) مشکلی نداره.

teknikalweb

Registered User
لایک‌ها
13
سلام دوست عزیز
در ادامه فرمایشات دوست عزیزمون باید بگم که سعی کنید فقط مطالب اختصاصی از خودتون رو در سایت منتشر کنید. چرا که مطالب کپی از رقبا و لینک دادن به اونها، میتونه به رقبای شما هم کمک کنه!!! پس نباید برای بهبود سئو وبسایت خودتون از این روش استفاده کنید. سعی کنید خودتون تولیدکننده محتوا باشید. حتی اگر هفته ای یک مطلب تهیه میکنید. موفق باشید

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
به نظر من:
بستگی به قدمت سایت شما داره. اگه سایتتون تازه تاسیسه و در مجموع زیر 100تا پست دارید، کپی نکنید بهتره. اما اگه سایتتون قدیمی باشه و بالای 300 مطلب دارید با رعایت کپی رایت اونم به تعداد محدود و به تدریج (مثلاً هفته ای یک پست) مشکلی نداره.

سلام دوست عزیز
در ادامه فرمایشات دوست عزیزمون باید بگم که سعی کنید فقط مطالب اختصاصی از خودتون رو در سایت منتشر کنید. چرا که مطالب کپی از رقبا و لینک دادن به اونها، میتونه به رقبای شما هم کمک کنه!!! پس نباید برای بهبود سئو وبسایت خودتون از این روش استفاده کنید. سعی کنید خودتون تولیدکننده محتوا باشید. حتی اگر هفته ای یک مطلب تهیه میکنید. موفق باشید
دوستان مشکل اینه که سایت من قدیمی نیست و تعداد پست هاشم کمه
و مشکل دوم اینه که برای تمام موضوعات که نمیشه مطلب اختصاصی نوشت
مثلا اگه بخوایم در مورد تجربه ی مصرف فلان دارو بنویسیم که نمیتونیم خودمون 10-20 تا مطلب بنویسیم و نهایت یه مطلب اختصاصی میتونیم بنویسیم و نمیتونیم مطالب دیگرانم تغییر بدیم تا مطلب نیمه اختصاصی بشه چون با تغییر دادن اون مطلب در اصل داریم دروغ مینویسیم

reza1020

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
اگه مطالبتون کمه به هیچ وجه کپی نکنید.
دیگه سایت داشتن همین سختی ها هم داره. من خودم برای تهیه هر مطلب شاید تا 3 روز هم وقت صرف می کنم!

hastina

Registered User
لایک‌ها
230
سلام
دوستان من یه سایت دارم که توی یه موضوع خاص فقط یه مطلب داره و با همین یه مطلب هم لینک اول هستم ولی یه سری سایت دیگه هم هستن که مطلب های مرتبط با این موضوع گذاشتن(حدود 10 -15 تا مطلب دیگه موجوده)
من اگه بخوام مطلب های اونا را کپی کنم تا مطالبم در مورد اون موضوع کامل باشه و قسمتی از بازدیدهای اونا را هم بگیرم چکار باید بکنم؟
اگه کامل کپی کنم و زیرش لینکشونا بگذارم برام مفیده یا نه؟با توجه به اینکه من فقط یه مطلب اختصاصی دارم و مجبورم 10-15 تا مطلب کپی کامل بگذارم تا تمام مطالب درمورد اون موضوع را داشته باشم . با اینکار گوگل من را به عنوان کپی کار نمیشناسه و تازه همون جایگاه اول را هم ازم نمیگیره؟
ممنون
ببینید دوست عزیز استفاده از مطالب دیگران با رعایت کپی رایت یه کار پسندیدس و مطمئن باشید خود گوگل هم ازش استقبال میکنه.
پیشنهاد من:
یکی از مطالب مورد نظر رو انتخاب کن و سعی کن 100% کپی پیست نکنی، عنوان رو به صورت بهینه تغییر بده. یه پاراگراف کاربردی به اول مقاله اضافه کن. یکی دوتا عکس اضافه کن. و سعی کن یه پاراگراف از مقاله رو هم دوباره نویسی کنی.
در انتها هم لینک به مقاله اصلی(لینک به صفحه اصلی سایت منبع نه!! لینک رو بده به صفحه مقاله) رو در انتها با کلمه منبع و تگ rel="nofollow" درج کن.
یه مدت همین مقاله رو زیر نظر بگیر ببین واکنش گوگل چیه ؟ اگر دیدی مثبت بوده و بازدهی گرفتی ازش به صورت هفتگی (هرهفته یه مقاله) بقیه رو هم انجام بده.
اگر هم بازدهی نگرفتی مطمئن باش ضرر آنچنانی برات نداره که نگرانش باشی.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
با پیشنهاد @hastina موافقم. اما چرا لینک نوفالو؟ به هر حال کسی که مطلب رو کپی می کنه باید حق مطلب رو ادا کنه. باور کنید لینک فالو اونجور که گفته می شه ضربه ای به سایت وارد نمی کنه. سئوکارها، وبمسترها رو از لینک فالو ترسوندند! من هر مطلبی که با لینک فالو (به منبع معتبر) منتشر می کنم رتبه بهتری می گیره تا لینک نوفالو یا بدون لینک.

پس بخیل نباشید و لینک فالو بدید.

hastina

Registered User
لایک‌ها
230
nofollow بودن لینک برمیگرده به تجربه ذکر مطلب انبوهی که داشتم.
توی این تجربه بعد از یک سال فهمیدم شاید بیشتر از 300 تا از لینک های منبع 404 شده بودند. حالا اگر nofollow باشه ضررش برای سایت خودتون کم تره.
بازم حق با @webs عزیز هستش برای این تعداد کم لینک رو follow بدین بهتره.

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
ببینید دوست عزیز استفاده از مطالب دیگران با رعایت کپی رایت یه کار پسندیدس و مطمئن باشید خود گوگل هم ازش استقبال میکنه.
پیشنهاد من:
یکی از مطالب مورد نظر رو انتخاب کن و سعی کن 100% کپی پیست نکنی، عنوان رو به صورت بهینه تغییر بده. یه پاراگراف کاربردی به اول مقاله اضافه کن. یکی دوتا عکس اضافه کن. و سعی کن یه پاراگراف از مقاله رو هم دوباره نویسی کنی.
در انتها هم لینک به مقاله اصلی(لینک به صفحه اصلی سایت منبع نه!! لینک رو بده به صفحه مقاله) رو در انتها با کلمه منبع و تگ rel="nofollow" درج کن.
یه مدت همین مقاله رو زیر نظر بگیر ببین واکنش گوگل چیه ؟ اگر دیدی مثبت بوده و بازدهی گرفتی ازش به صورت هفتگی (هرهفته یه مقاله) بقیه رو هم انجام بده.
اگر هم بازدهی نگرفتی مطمئن باش ضرر آنچنانی برات نداره که نگرانش باشی.

با پیشنهاد @hastina موافقم. اما چرا لینک نوفالو؟ به هر حال کسی که مطلب رو کپی می کنه باید حق مطلب رو ادا کنه. باور کنید لینک فالو اونجور که گفته می شه ضربه ای به سایت وارد نمی کنه. سئوکارها، وبمسترها رو از لینک فالو ترسوندند! من هر مطلبی که با لینک فالو (به منبع معتبر) منتشر می کنم رتبه بهتری می گیره تا لینک نوفالو یا بدون لینک.

پس بخیل نباشید و لینک فالو بدید.
به تظر منم @hastina پیشنهاد خوبی دادن
فقط یه مسئله ای که هست اینه که وقتی قرار هست لینک به منبع بدم نیاز هست اینقدر تغییر توی متن ایجاد کنم؟ تاثیر داره؟
@hastina میشه بفرمایید چند تا از مطلب های سایتتون اختصاصی یا نیمه اختصاصی بود و چند تا کپی؟ به چه نسبت اختصاصی و کپی و توی چه بازه زمانی ای ارسال میکردید؟در کل نتیجش چی بود؟(سوال هایی که توی ذهنم بود را پرسیدم هر کدومشا دوست داشتین جواب بدین)
خیلی ممنون

hastina

Registered User
لایک‌ها
230
این موردی که عرض کردم خدمتت توی همه سایت های تحت مدیریت ما در مجموعه لینک گستر داره اجرا میشه.
هم سایت های قدیمی و هم سایت های تازه، سایت ها هم تقریبا مطلب اختصاصی ندارند.
اما خب از نتیجه راضیم و وجدانمم راحته که کپی رایت رعایت شده.
این نتیجه ای که من گرفتم ممکنه در صورت کار کردن به صورت اختصاصی در کنارش دو برابر یا حتی بیشتر بشه پس هیچ وقت اکتفا نکنید به کپی کردن به این شکل.
برای ما مسئله اینه که واقعاً وقت نمیکنیم پست کاملا اختصاصی ارسال کنیم.
شما اگر میتونی ارسال کن.
اینم که میگی تغییرات میدی لینک منبع بزاری به خودت بستگی داره ، اگر واقعاً اونقدری تغییرات دادی که کلیت پست تغییر کرده لینک منبع هم نزاشتی نزاشتی.

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
تا اینجا به نتایج خوبی رسیدم
دوستان دیگه هم اگر نظر و یا تجربه ای در این زمینه(مخصوصا فالو یا نوفالو بودن لینک) دارن لطفا اعلام کنن

mohammad.hn2016

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام دوست عزیز.
بنده تجربه چنین مشکلی که براتون پیش اومده را دارم.با احترام به نظرات بقیه دوستان باید بگم واکنش گوگل در قبال مطالب تکراری مدت هاست که دیگه ارتباطی به تعداد پست های موجود در سایتتون نداره.الگوریتم های جدید گوگل نسبت به کپی برداری از سایت های دیگه به شدت واکنش نشون میدن.مخصوصا توی اپدیت های اصلی گوگل سایتتون ضربه میبینه.در رابطه با اینکه سایتتون قدیمی باشه فقط این کمک رو میکنه بهتون که کمتر ضربه ببینید.اما در هر شرایطی هر سایتی داشته باشین با هر تعداد پست مطمعنا کپی برداری باعث افت سایتتون خواهد شد و تاثیر خیلی منفی روی سئو سایت شما خواهد گذاشت.همیشه سعی کنید مطالب منحصر به فرد در سایتتون قرار بدید.
البته اگه لینک به منبع بذارین پایین مطلب تاثیر منفی از بین خواهد رفت.(ثابت شده نیست برای من ولی طبق تجربیات دوستان عرض میکنم)

بالا