• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال درمورد پرداخت سود !!

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
بچه ها این اوراق 19% که تبلیغ میکردند، میخوام ببینم سودش رو بصورت ماهانه خودشون میریزن به حساب؟ بانک پارسیان بیشتر مد نظرمه!
یا باید هر ماه رفت سود رو گرفت!؟

Borat

Registered User
لایک‌ها
31
اوراق را بايد بري بانك و كوپوناشو بدي و سودشو بگيري ... اگه حساب باز كني بهتره ... خودشون سودشو مي ريزن به حساب ... اوراق را اگه گم كني يا بدزدن دستت ديگه جايي بند نيست و آقا دزده ميره سودشو مي گيره و حالشو ميبره ولي حساب پس انداز رو كسي نميتونه بدزده ! بنظرم برو همون بانك پارسيان حساب پس انداز باز كن و تقاضاي كارت اعتباري و اينترنت و تلفن بانك و ... هم نماييد و مي توني با كارت اعتباري پارسيان هم سود پولتو بگيري .

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
سودهاش از کی حساب میشه؟ چون 4 دی بوده شروعش. یعنی از بهمن حساب میکنن؟ چون من حساب دارم ولی چیزی واریز نشده هنوز!

Last edited:

Borat

Registered User
لایک‌ها
31
سودهاش از کی حساب میشه؟ چون 4 دی بوده شروعش. یعنی از بهمن حساب میکنن؟ چون من حساب دارم ولی چیزی واریز نشده هنوز!

اين حساب من پارسيان است و سي ام به سي ام واريز مي كنند ... هم سودشو و هم پول سود سودشو ! ( اگه نگيري سود اصلي را روي همون سود مي دهند ! ) سودش بايد روز شمار باشد و اگه چيزي نيومده تا اول اسفند صبر كنيد و بعد اگه باز هم خبري نشد يه سر به شعبه بانكي بزنيد كه براتون محاسبه نمايند .

بالا