• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در باره برنامه مدیریت آگهی های انجمن pt

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
من می خوام مثل همین انجمن برنامه مدیریت آگهی داشته باشم که تو تمام جاهای انجمن بشه ازش استفاده کرد و رندوم نمایش بده و مدیریت قوی داشته... باید چکار کنم ممکنه راهنمائی کنید ؟

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
از افزونه های زیر استفاده کنید :
vB Ad Management
Forum Ad Management

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
من می خوام مثل همین انجمن برنامه مدیریت آگهی داشته باشم که تو تمام جاهای انجمن بشه ازش استفاده کرد و رندوم نمایش بده و مدیریت قوی داشته... باید چکار کنم ممکنه راهنمائی کنید ؟

هک Simple Ad Management بسیار قوی هست که دارم ازش استفاده میکنم.

توی تاپیک زیر توضیحات و هک رو براتون قرار دادم.

red%20rose.gif

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
هک Simple Ad Management بسیار قوی هست که دارم ازش استفاده میکنم.

توی تاپیک زیر توضیحات و هک رو براتون قرار دادم.

red%20rose.gif

مرسی

آیا برنامه ای هست که گزارش آماری نمایش بنر ها رو بده ؟ یعنی همین چیزی که گفتی و منهم صحبتشو کردم به اضافه گزارش آمار ( تعداد view و تعداد کلیک )

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
مرسی

آیا برنامه ای هست که گزارش آماری نمایش بنر ها رو بده ؟ یعنی همین چیزی که گفتی و منهم صحبتشو کردم به اضافه گزارش آمار ( تعداد view و تعداد کلیک )

راستش من تاحالا چنین هکی ندیدم ، این آمار معمولا در سایت مقصد با گذاشتن یک استت مثل وبگذر یا ... مشخص میشه که مثلا چندتا از ورودی ها از سایت شما بودند و..

البته یه هک هست به نام Geek Advertising Banner system که اگر اشتباه نکنم اینکار رو انجام میده .. مثلا یه قسمت داره که بعد از X بازدید تبلیغات غیر فعال بشه و یه قسمت داره برای گزارش hits و views های تبلیغات.

تو فروم های ایرانی که پیدا نشد و توضیحی نداشت ، براتون ضمیمه کردم دیگه تستش با خودتون .

فایل product-geek_gab.xml رو ایمپورت کنید و محتویات پوشه Upload رو در مسیر های مشخص شده بریزید..

باز اگر مشکلی توی نصب بود یا سوالی بود بگید.

فایل های ضمیمه

• GAB.Geek.Advertising.Banner.System.v1.0.RC.4.for.vBulletin.3.6.PHP.NULLIFIED-GYSN.zip
    76 KB · نمایش ها: 0

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
راستش من تاحالا چنین هکی ندیدم ، این آمار معمولا در سایت مقصد با گذاشتن یک استت مثل وبگذر یا ... مشخص میشه که مثلا چندتا از ورودی ها از سایت شما بودند و..

البته یه هک هست به نام Geek Advertising Banner system که اگر اشتباه نکنم اینکار رو انجام میده .. مثلا یه قسمت داره که بعد از X بازدید تبلیغات غیر فعال بشه و یه قسمت داره برای گزارش hits و views های تبلیغات.

تو فروم های ایرانی که پیدا نشد و توضیحی نداشت ، براتون ضمیمه کردم دیگه تستش با خودتون .

فایل product-geek_gab.xml رو ایمپورت کنید و محتویات پوشه Upload رو در مسیر های مشخص شده بریزید..

باز اگر مشکلی توی نصب بود یا سوالی بود بگید.

مرسی

برای انجمن هائی که page view بالائی دارن و هر جائی رو که فکرشو بکنی آگهی گرفتن به نظر من بهترین روش آگهی فروختن , بر مبنای page view هست . منتها باید یه سیستم قوی باشه که بطور اتوماتیک از حساب آگهی دهنده بر مبنای سفارشی که داده کم کنه تا وقتی که حسابش تموم بشه و یه گزارشی به صاحب انجمن و یه گزارش به آگهی دهنده بده..

نظرت چیه اگه تو انجمن خود vb مطرح کنم؟ اونجا نتیجه بهتر می گیرم ؟

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
مرسی

برای انجمن هائی که page view بالائی دارن و هر جائی رو که فکرشو بکنی آگهی گرفتن به نظر من بهترین روش آگهی فروختن , بر مبنای page view هست . منتها باید یه سیستم قوی باشه که بطور اتوماتیک از حساب آگهی دهنده بر مبنای سفارشی که داده کم کنه تا وقتی که حسابش تموم بشه و یه گزارشی به صاحب انجمن و یه گزارش به آگهی دهنده بده..

نظرت چیه اگه تو انجمن خود vb مطرح کنم؟ اونجا نتیجه بهتر می گیرم ؟

بله ، البته این page view که میگی رو هر صفحه از انجمن نمایش داده نمیشه ! استت خیلی کامل هم بذاری بازدید کلی فروم رو نشون میده..

ولی خب اینکه میخواید به تبلیغ گیرنده آمار رو بدید خیلی خوبه..

اگر منظورتون این هست که تو خود فروم ویبولتین سوال کنید و باهاشون مشورت کنید ، صد البته بهتر هست و شاید هک خاصی هم داشته باشند برای اینکار و ما بیخبر باشیم ، البته اگر لایسنس دارید ، من اگر لایسنس داشتم هر مشکلی یا سوالی داشتم اونجا مطرح میکردم ، چون ساپورتر های خود ویبولتین اونجا هستن و دقیق ترین راهنمایی رو خواهند کرد.

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
بله ، البته این page view که میگی رو هر صفحه از انجمن نمایش داده نمیشه ! استت خیلی کامل هم بذاری بازدید کلی فروم رو نشون میده..

ولی خب اینکه میخواید به تبلیغ گیرنده آمار رو بدید خیلی خوبه..

اگر منظورتون این هست که تو خود فروم ویبولتین سوال کنید و باهاشون مشورت کنید ، صد البته بهتر هست و شاید هک خاصی هم داشته باشند برای اینکار و ما بیخبر باشیم ، البته اگر لایسنس دارید ، من اگر لایسنس داشتم هر مشکلی یا سوالی داشتم اونجا مطرح میکردم ، چون ساپورتر های خود ویبولتین اونجا هستن و دقیق ترین راهنمایی رو خواهند کرد.

سیستم باید هر بار دیده شدن هر بنرو محاسبه کنه. برنامه هائی مثل phpads الان دارن مدیرت آگهی وب سایت ها رو انجام میدن و گزارش آماری دادن بر اساس pageview یکی از کارهای روتین اونهاست.

بله من لایسنس وی بی رو دارم اونجا مطرح می کنم ببینم چی میگن نتیجشو بعدا اینجا می نویسم

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
تو انجمن وی بی http://www.openx.org/ رو پیشنهاد دادن.

چند سال پیش این نرم افزارو روی سرور نصب کردیم... الان داره کار می کنه ولی نه روی انجمن. قبلا روی انجمن هم تنظیم شده بود ولی چون مجبور شدم تغییراتی روی انجمن وی بی انجام بدم مجبور شدم ازش استفاده نکنم . الان داره برای خودش روی قسمت های دیگه سایت کار می کنه... اگه بخوام دوباره روی انجمن فعالش کنم باید کلی پول به برنامه نویس قبلی سایت دوباره بدم که چون ندارم ... باید بی خیالش بشم...

فکر کنم بهتره فعلا از همون Simple Ad Management که معرفی کردی استفاده کنم. حد اقل اینکه مثل همین وضعیت
pt بشه کافی هست...

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112

HAM!D

کاربر فعال vBulletin
لایک‌ها
734
تو انجمن وی بی اینو معرفی کردن
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=188328&highlight=banner
این بهتره یا اونی که شما معرفی کردی ؟

سلام

همونطور که گفتم دقیق ترین راهنمایی رو اونا میتونند به شما بکنند.. این هک دقیقا همونی چیزی هست که شما نیاز دارید..

امار بنر ها رو توی تنظیمات سیستم بهتون میده ، که من عکسش رو براتون ضمیمه کردم ببینید..

اما بدی که داره فکر کنم این هست که شما کد را باید به صورت دستی به قالب بدید.

مثلا برای اینکه کد رو زیر ناوبار بذارید باید کد هک رو که فکر کنم <--@vbbanners:9@--!> هست رو در قسمت ad_navbar_below قالب خودتون کپی کنید.. اما یه خوبیش این هست که فقط لینک تصویر بنر و لینک ادرس سایت رو وارد میکنید و با کدهای html سر و کار ندارید ( توی تصویر دورش رو خط کشیدم)

بیشتر بدرد اینایی که ads گوگل دارند میخوره که ببینند چقدر کلیک میشه و تو کانتر میوفته.

اینم آموزش گذاشتن بنر هست که تو تاپیکش هم بود :

http://www.pagerobot.com/pub/rbs/rbs_01.htm

این هک نسبت به Simple Ad Management پیشرفته تر هست چون یه زیر مجموعه از admincp شما اختصاص پیدا میکنه به این هک و برای هر بنر میتونید مدیریت دقیق داشته باشید که یکی از خوبیهاش این هست که مدیریت زمان داره که از فلان تاریخ بنر نمایش داده بشه و فلان تاریخ تموم بشه ( تصویری که ضمیمه کردم نشون داده)

درکل اگر بتونید با این هک کار کنید خیلی بهتر هست.

red%20rose.gif

فایل های ضمیمه

• 5304nzz46rf5zp4t1581.png
    5304nzz46rf5zp4t1581.png
    14.7 KB · نمایش ها: 3
  • edit.GIF
    edit.GIF
    113.6 KB · نمایش ها: 4

aasemi

Registered User
لایک‌ها
112
ممنون

یک نفر دیگه کارهای وی بی رو انجام میده من خودم وارد نیستم...ولی چون گفت هنوز مدشو پیدا نکرده به فکرم رسید که خودم یه تحقیقی انجام بدم...

بالا