من می خوام مثل همین انجمن برنامه مدیریت آگهی داشته باشم که تو تمام جاهای انجمن بشه ازش استفاده کرد و رندوم نمایش بده و مدیریت قوی داشته... باید چکار کنم ممکنه راهنمائی کنید ؟
هک Simple Ad Management بسیار قوی هست که دارم ازش استفاده میکنم.
توی تاپیک زیر توضیحات و هک رو براتون قرار دادم.
مرسی
آیا برنامه ای هست که گزارش آماری نمایش بنر ها رو بده ؟ یعنی همین چیزی که گفتی و منهم صحبتشو کردم به اضافه گزارش آمار ( تعداد view و تعداد کلیک )
راستش من تاحالا چنین هکی ندیدم ، این آمار معمولا در سایت مقصد با گذاشتن یک استت مثل وبگذر یا ... مشخص میشه که مثلا چندتا از ورودی ها از سایت شما بودند و..
البته یه هک هست به نام Geek Advertising Banner system که اگر اشتباه نکنم اینکار رو انجام میده .. مثلا یه قسمت داره که بعد از X بازدید تبلیغات غیر فعال بشه و یه قسمت داره برای گزارش hits و views های تبلیغات.
تو فروم های ایرانی که پیدا نشد و توضیحی نداشت ، براتون ضمیمه کردم دیگه تستش با خودتون .
فایل product-geek_gab.xml رو ایمپورت کنید و محتویات پوشه Upload رو در مسیر های مشخص شده بریزید..
باز اگر مشکلی توی نصب بود یا سوالی بود بگید.
مرسی
برای انجمن هائی که page view بالائی دارن و هر جائی رو که فکرشو بکنی آگهی گرفتن به نظر من بهترین روش آگهی فروختن , بر مبنای page view هست . منتها باید یه سیستم قوی باشه که بطور اتوماتیک از حساب آگهی دهنده بر مبنای سفارشی که داده کم کنه تا وقتی که حسابش تموم بشه و یه گزارشی به صاحب انجمن و یه گزارش به آگهی دهنده بده..
نظرت چیه اگه تو انجمن خود vb مطرح کنم؟ اونجا نتیجه بهتر می گیرم ؟
بله ، البته این page view که میگی رو هر صفحه از انجمن نمایش داده نمیشه ! استت خیلی کامل هم بذاری بازدید کلی فروم رو نشون میده..
ولی خب اینکه میخواید به تبلیغ گیرنده آمار رو بدید خیلی خوبه..
اگر منظورتون این هست که تو خود فروم ویبولتین سوال کنید و باهاشون مشورت کنید ، صد البته بهتر هست و شاید هک خاصی هم داشته باشند برای اینکار و ما بیخبر باشیم ، البته اگر لایسنس دارید ، من اگر لایسنس داشتم هر مشکلی یا سوالی داشتم اونجا مطرح میکردم ، چون ساپورتر های خود ویبولتین اونجا هستن و دقیق ترین راهنمایی رو خواهند کرد.
هک Simple Ad Management بسیار قوی هست که دارم ازش استفاده میکنم.
توی تاپیک زیر توضیحات و هک رو براتون قرار دادم.
تو انجمن وی بی اینو معرفی کردن
http://www.vbulletin.org/forum/showthread.php?t=188328&highlight=banner
این بهتره یا اونی که شما معرفی کردی ؟