• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در باره معرفی برنامه ارسال و دریافت فاکس باXP

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

برای پیدا کردن تاپیک مورد نظر توی این تالار جستجو کردم.. اما تا میخوام لینک صفحه مورد نظر رو باز کنم..صفحه فیلتر شده ظاهر میشه... که فکر کنم به خاطر برنامه هوشمندی هست که بر مبنای کلمات صفحات رو فیلتر میکنه...که خلاصه نمی تونم صفحات رو ببینم. این هست که از دوستان میخوام خواهش کنم.. بهترین برنامه ارسال و دریافت فاکس با XP رو معرفی کنن.. و اگه احیانا لینکی هست که توضیحات بیشتری در باره نصب و استفادش داره.. لینکشو بزارن.. مرسی

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
خود ویندوز یک سیستم فاکس ساده داره که تو قسمت پرینترها باید نصبش کنید.

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمائی.. همین برنامه کافی هست..

اما اگر بخواهیم به خارج از کشور هم فکس بفرستیم.. همین برنامه کافی هست؟ یا روشهای دیگری هم هست؟

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
خوب اره
برنامه ويندوز يه برنامه استاندارد هستش
تازه فرقي نميكنه برا خارج فكس كردن
ولي اگه من جاي تو بودم ميل ميكردم

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
یکی از آشناهای ما توی کانادا هست و گاهی خانواده اش از ما میخوان که برای بچه شون فکس بفرستیم..مشکل اینجاست که اونی که توی خارجه دست و پای استفاده از کامپیوتر رو نداره.. و یه ای میل چک کردن رو هم بلد نیست..قبلا برادرم این کار ها رو انجام میداد.. اما فعلا نیستش.. واسه همینه که میخواستم اطلاعاتی در باره ارسال فکس به خارج بگیرم.. ا ونوقت قائدتا باید هزینه ارسال فکس به خارج ..مثل هزینه تلفن غیر اینترنتی هست دیگه درسته؟ یا در قبضی که میاد یک چیز جداگانه ای بابت ارسال و دریافت فکس حساب میشه؟

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
بین هزینه تلفن و فکس تفاوتی نیست - اگر سرویس دهنده تلفن اینترنتی شما fax gateway داشته باشه میتونین با هزینه خیلی پایین فکس ارسال کنین.

بالا