• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در باره نرخ معمول درج آگهی در سایتهای دینامیک

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

سایت من دینامیک هست و هر روز به صفحاتش اضافه میشه.تو فکر نصب برنامه مدیریت آگهی خوب و گرفتن آگهی هستم.. اما با قیمتها آشنا نیستم.میخواستم از دوستان , اطلاعاتی در این زمینه بگیرم. اینکه معمولا چطور حساب میشه..و آگهی دهندگان بیشتر چطور دوست دارن محاسبه کنند. آیا بر اساس page view و page per click حساب میشه؟ یا چیز های دیگه هم مطرحه؟

ads

Registered User
لایک‌ها
6
هیچ نرخ خاصی نداره, همش بر می گرده به تعداد بازدید و معروفیت سایتت. آگهی دهنده ها هم دوست دارن یه جور محاسبه کنن که ارزونتر دربیاد. آگهی ها رو می تونی بر اساس تعداد نمایش و کلیک یا زمانی بفروشی. تعداد کلیک به طور متوسط 1% تعداد نمایشه که به مرور زمان که آگهی برای بازدیدکننده ها تکراری می شه کمتر هم می شه و به حدود نیم درصد می رسه تعداد کلیک بیشتر از 2% تعداد نمایش مشکوکه و احتمالا یه کاسه ای زیر نیم کاسه هست.
به نظر من اگه سایتت بیننده خوب داره از شیوه زمانی استفاده کن و با ابعاد و قیمتهای پایین شروع کن بعد که دیدی مشتری پیدا کردی بر اساس تعداد نمایش و کلیک بکنش. من خودم 3.5 ریال برای هر نمایش و 35-40 تومن برای هر کلیک قیمت می دم اینم بسته به سایتت داره.

hamids54

Registered User
لایک‌ها
0
سایت ما روزانه 1700 نفر مراجعه کننده داره و 5000 page view.برنامه مدیریت آگهی اون phpadsnew توسط دوست
برنامه نویسم.. در حال نصب هست.تا بحال چند نفری تماس گرفتن و قیمت خواستن بگیرن..ولی بهشون گفتم سرویس آگهی ما فعلا آماده نیست و در حال نصبه و بعدا مراجعه کنند.. و ازاین حرفا..

این جوری که من متوجه شدم.. سه جور میشه قیمت گذاری کرد.. یکی همین جوری و ماهانه.. مثلا40 هزار تومن در ماه برای فلان صفحه.. یکی بر اساس per view ویکی بر اساس per click.اون برنامه ای که ازش اسم بردم ظاهرا بخوبی کار مدیریت این کارها رو هم برای مدیر سایت و هم برای مشتری انجام میده.

قائدتا توی هر سایتی یه جاهائیش مراجعه کننده بیشتر داره.. یه جاهائی کمتر..یه جاهائی بالای صفحه هست. یه جاهائی پائین صفحه. اگه از روش per view وper click استفاده..مشکل از یک نظر حله..چون فرقی نمیکنه اون آگهی توی یک قسمت پر مراجعه کننده باشه و یا کم مراجعه کننده..یا اینکه بطور ثابت دیده بشه.. یا random. و شاید بهتر از این باشه که مثلا فلان قیمت ماهانه برای فلان باید پرداخت بشه.. چون باید برای هر موقعیت صفحه ای یک جور نرخ گذاشت.. اما اون روش اولی حساب کتاب درست تری داره..احتمالا رقمی که گفتی(3.5 ریال برای هر نمایش و 35-40 تومن برای هر کلیک) بد نیست...باید بیشتر تحقیق کنم.. اما ما در صفحات اصلی مون , ستون های چپ و راست هم داریم.. که اونجا هم میخوام آگهی بزارم.. و باید قیمت تعیین کنم

ads

Registered User
لایک‌ها
6
بالا