• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در خصوص یوتوب

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
دوستانی که چنل یوتوب دارند و فیلم و برنامه های فارسی زبان آپلود می کنند و تبلیغات گوگل هم برای چنلشان فعال هست حدودا گوگل چقدر برای هر 1000 نمایش یوتوب بهشان پرداخت می کند, مثلا یک ویدیو فارسی با 10 هزار ویو حدودا چقدر درآمد دارد؟

@DrAlexa
@saeid700
@007saeed
@Hamid2day
@helpmasteri

helpmasteri

Registered User
لایک‌ها
1,637
البته ویدیو فارسی معمولا کمتر میده چون اغلب مواقع تبلیغات انگلیسی نشون میده و کم پیش میاد یه سایت ایرانی نشون بده

saeid700

همکار بازنشسته
لایک‌ها
5,283
علاوه بر دردسر های پرداخت همه دارن اعلام میکنن که یوتیوب کانال جدید برای فعال سازی تبلیغات دیگه قبول نمیکنه هر چقدر هم محتوی خوبی داشته باشی.

007saeed

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
3,202
کانال جدید تایید نمیکنه اصلا مدتیه

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
مشکل چنل و دریافت وجه گوگل وجود ندارد، فقط می خواستم بدونم که به طور متوسط چه مقدار برای ویو فارسی پول پرداخت میکنه

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
مشکل چنل و دریافت وجه گوگل وجود ندارد، فقط می خواستم بدونم که به طور متوسط چه مقدار برای ویو فارسی پول پرداخت میکنه
کانال با سابقه دو ساله داریم و روزانه هزاران بازدید داره اما دیگه برای تبلیغات تایید نمیکنه.
برای دوستانم هم همینطوره اونا هم یکی دوساله که منتظرن تبلیغ رو براشون فعال کنه. اما نمیدونم چرا هیچ کانالی چه انگلیسی زبان و چه فارسی زبان رو دیگه تبلیغات فعال نمیکنه.

behnam_2000

Registered User
لایک‌ها
2,016
کانال با سابقه دو ساله داریم و روزانه هزاران بازدید داره اما دیگه برای تبلیغات تایید نمیکنه.
برای دوستانم هم همینطوره اونا هم یکی دوساله که منتظرن تبلیغ رو براشون فعال کنه. اما نمیدونم چرا هیچ کانالی چه انگلیسی زبان و چه فارسی زبان رو دیگه تبلیغات فعال نمیکنه.
من اکانت داشتم برای چنل اینگلیسی و پول هم دریافت کردم, جدا از آن چند نفر را دارم که چنل دارن و همین الان در حال دریافت پول از گوگل هستند, مساله من این موضوع نیست.
صرفا می خواستم بدونم کسی از بچه ها خبر از قیمت CPM فارسی یوتوب دارند یا نه

ap3

کاربر فعال
لایک‌ها
2,936
من اکانت داشتم برای چنل اینگلیسی و پول هم دریافت کردم, جدا از آن چند نفر را دارم که چنل دارن و همین الان در حال دریافت پول از گوگل هستند, مساله من این موضوع نیست.
صرفا می خواستم بدونم کسی از بچه ها خبر از قیمت CPM فارسی یوتوب دارند یا نه
چنل شما یا اون چند نفر احتمال برای بیشتر از یکسال قبل بوده
من خودم تجربه درامد از یوتیوب رو نداشتم. اما جدیدا توی ویدوهای یوتیوب تبلیغ فارسی زیاد میبینم.
مخصوصا راجع به اقامت در اروپا و کانادا و ار اینجور تبلیغهای فارسی زبان زیاد شده در یوتیوب.

بالا