• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در رابطه با بالا بردن سایت در رتبه های جستجو مثل... وباطن اسکریپت سایت درجه1

gelaris

Registered User
لایک‌ها
61
با عرض سلام و خسته نباشید
1 سوال و یا 1 درخواست دارم که اگه در این رابطه من رو راهنمایی بفرمائید و یا شخص و یا وب سایتی رو در ضمینه ای که به اون احتیاج دارم رو معرفی بفرمائید ممنون میشم
سوالم اینه که چگونه سایت gsm4u.ir تونسته به خوبی خودشو تو گوگل ایندکس کنه ؟ با این که نه رنک بالایی داره نه ... اما خیلی عالی با اکثر کلماتی که مر بوط به موبایل و تعمیرات موبایل جستجو میشه تو گوگل تو رتبه های صفحات 1 یا 2 گوگل می اد و ایندکس میشه به راحتی . تو اماری که از وبگذر در انتهای سایت اومده به راحتی قابل لمس و مشاهده هست تو این سایت .
ایا استفاده از سایت مپ گوگل باعث بالا اومدن در رتبه های اول گوگل شده و یا با استفاده از برنامه نویسی و یا شیوه های خاص برنامه نویسی؟
شخصی رو سراغ داشتم که مدعی بود که با استفاده از php اون کار رو کرده . ایا واقعا صحت داره ؟
من در حال حاضر فروشگاه کوچکی رو با وردپرس طراحی کردم آیا با وجود وردپرس میتونم کاری مانند همین سایت انجام بدم تا در صدر رتبه های جستجو مثل همین سایت قرار بگیرم یا خیر ؟

و سوال دیگرم
آیا از باطن سایت daraje1.com سر در می آرید ؟
سوال دیگم اینه که واقعا از باطن سایت درجه1 سر در می آرید یا خیر ؟
منظورم اینه که ایا کسی میدونه چه طور این سایت طراحی شده ؟ الگوریتم اون به چه صورتیه ؟
با استفاده از چه تکنولوژی؟
هم چنین فروشگاه اون از چه cms استفاده می کنه ؟
شنیدم که این سایت از سیستم sphider که 1 موتور جستجو رو شبیه سازی میکنه استفاده شده در اون ایا با به کار بردن این cms در ساخت سایت باعث بلک لیست شدن سایت در موتورهای جستجو میشه یا خیر طبق اطلاعاتی که در این پست آمده: http://forum.persiantools.com/t127117.html?highlight=sphider
ممنون میشم اگه اطلاعات دقیق تری راجع به این سایت و فروشگاه اون و سایتهای مشابه در اختیار من بذارید .

و اگر سرتون هنوزم درد نیامده میخواستم 1 راهنمایی بفرمائید سایتهایی که امار بازدیدی بالای 40000 بازدید روزانه دارند از چه مشخصاتی برای هاست استفاده میکنند . ایا از vps و یا سرورهای شبکه و یا فضاهای دیگر با پهنای باند ؟؟؟که پهنای باند کم نیامده ایا کسی گزینه مناسبی برای مورد میتونه معرفی و یا توصیه کند یا خیر ؟
برای مثال سایتهایی مثل p30download از چه مشخصات فیزیکی برای سایت خودشون استفاده میکنند ؟
با تشکر فراوان

avan

Registered User
لایک‌ها
207
daraje1 و oxinads و كارشون هم خيلي عجيب هست

FreeBSD

Registered User
لایک‌ها
3
1001 بار گفته شده که این یه اسکریپت آماده هست . دیر یا زود هم این سایت به عنوان اسپم شناخته میشه و کارش تمومه...

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
daraje1 و oxinads و كارشون هم خيلي عجيب هست

من تو وبلاگ گوگل خوندم گوگل در حال حاضر داره روی یه پروژه ضد اسپم جدید کار میکنه وقتی این سیستم به نتیجه برسه سایتهای زرد و سایتهایی که محتوای سایتهای دیگه را می دزدند بلوکه می شن حالا هر چقدر هم که رنکشون بالا باشه

نمی دونم در مورد وب فارسی هم بشه روی این سیستم محاسبه کرد یا نه :blink:

دزدی در هیچ حالی آخر عاقبت نداره اگرچه این دزدی محتوا یک سایت باشه

خود من که تو این زمینه خیلی ضرر کردم امیدوارم هرچه زودتر این مورد حل بشه

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
اسکریپتش رو هم اگه اشتباه نکنم یوسفی داره...

این اسکریپت را میشه تو یک ساعت شخصی سازی کرد فقط کافیه لینکهای ایندکس شده را از پایگاه داده در بیاری و عنوانش را تایتل کنی بعد لینک این سیستم را تو صفحات رتبه بالا قرار بدی با یک ایندکس گوگل هزار تا کلید واژه مردم را صاحاب بشی انوقت می تونی حالشو ببری و از ترافیکی که باد آوردس استفاده کنی بدون هیچ زحمتی

فقط باید دائما اسپایدر را بفرستی تا سایت آپ بمونه و گوگل خیال کنه سایتت داره محتوای جدید تولید می کنه

فقط مشکل این سیستم مصرف رم سرور هست که پدر هاست را در میاره باید یک وی پی اس واسش گرفت و حداقل یک گیگ رم را بهش اختصاص داد همین :wacko:

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
ولی برای فروشگاه دار ها خوبه دیگه
چون اونها محتوا ندارند راحت با این کار بازدید جمع میکنند

gelaris

Registered User
لایک‌ها
61
با تشکر از دوستان که جواب دادن
اما کی میتونه ثابت کنه که سایت daraje1.comداره از اسفایدر استفاده میکنه
من مطمئنم این سایت از اسفایدر استفاده نمیکنه و سایت به این بزرگی اگه قرار بود به این درجه برسه تا حالا کارش تموم می شده بود و اسپم شناخته می شد
من فقط منظورم اینه که اگه واقعا کسی با دلیل می تونه بفهمونه که باطن این سایت چه طور و به چه شیوه ای داره کار میکنه و اطلاعاتی از الگوریتم و پیاده سازی اون داره به من بگه

به نظر میاد اونا فقط کیورد هایی که کاربرا از گوگل به داخل این سایت میان رو ذخیره میکنن و تو صفحاتشون نشون میدن , تکنیک برنامه نویسی هست , از اسفایدر و اینا استفاده نکرده !

خواهش میکنم بیش تر توضیح بدید

Pixelweb

Registered User
لایک‌ها
80
این کار در کوتاه مدت جواب میده اما در بلند مدت نه! به دو دلیل. اول اینکه گوگل همیشه از کاربران یک قدم جلوتر هست و مطمئن باشید با الگوریتم های جدیدتر امثاال این سایت spam شناخته میشن.
دوم اینکه خود کاربران هم کم کم این سایت ها را میشناسند و بازشون نمیکنند . یعنی این سایت و امثال اون به هدفشون که کلیک روی تبلیغاتشون هست نمیرسند. خود من این اواخر هر وقت در نتایج جستجو daraje1 را میبینم لینک را باز نمیکنم. چون میدونم مطلبی رو که دارم به دنبالش میگردم اونجا پیدا نمیکنم.

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
به نظر میاد اونا فقط کیورد هایی که کاربرا از گوگل به داخل این سایت میان رو ذخیره میکنن و تو صفحاتشون نشون میدن , تکنیک برنامه نویسی هست , از اسفایدر و اینا استفاده نکرده !

خواهش میکنم بیش تر توضیح بدید

تا وقتی کلید واژه ای در یک سایت موجود نباشه گوگل اون سایت را در لیستش نمیاره

بی دلیل به سایتی ترافیک نمیده شرایط داره:

کلید واژه های کاربردی
پیج رنک بالا
محتوای مفید
یه گونی پر از بک لینکهای مرتبط
درج لینک در دیراکتوری و خبر گزاری های معتبر
RSS + SiteMap XML
به روز رسانی متناوب و مستمر

هر سایتی از گوگل بالا میاید این موارد را انجام داده حتی اگه اون سایت اسپمر کنه بازم اصل کار را انجام می ده

شما به تنهایی با این اسکریپت موفق نمی شی باید تمام موارد را جمع کنی یکی فایده نداره

تو جنگ موتور های جستجو برنده کسی که بیشتر دستش پره

imanbaraty

Registered User
لایک‌ها
136
همه چیز در سئو خوب خلاصه میشه
1- صفحات باید محتوا داشته باشند
2- Title تایتل خوبی اتخاذ بشه
3- Keyword کلمات کلیدی مناسب و به جا درج بشه
4- Describtion توضیحات صفحه به درستی داده بشه
5- لینکهای داخلی صفحات سازماندهی بشه
6- بک لینک جمع آوری بشه
7- محتوا به مرور اضافه بشه و کار بروز رسانی صورت بگیره

یواش یواش موتورهای جستجو از شما خوششون میاد و به تناسب فعالیت سایت
و به تناسب بازدید و مدت زمانیکه کاربر توی سایت شما می مونه
و بر اساس جستجو هایی که به سایت شما می رسه و دهها نکته دیگه شما در موتورها ی
جستجو رتبه خواهید گرفت و رنکینگ شما به مرور خوب میشه و در نهایت پیج رنک مناسبی
تصاحب می کنید
بعد از دریافت پیج رنک خوب تمام صفحاتی که با شرایط مناسب به سایت شما اضافه بشه
اون صفحه قطعا در صفحات اول موتورهای جستجو میره
من تجربه چندین سال حضور در اینترنت رو خیلی خلاصه گفتم

تا امروز هزینه خیلی کمی فقط در موارد خاص برای بالا بردن رنکینگ سایت انجام دادم
و برای به دست آوردن بازدید کننده در این چند سال از گوگل کمک گرفتم و انصافا وقتی به
خواسته های این موتور جستجو احترام بذاری اونم به صفحات سایت تو احترام میذاره
و تو رو مهمون صفحات اول خودش می کنه

البته به علت شرایط خیلی بدی که یک ماه در هاستینگ پیش اومد
و مشکلاتی در تنظیمات سرور داشتند Crawler Google نمی تونست
به سایت من دسترسی پیدا کنه و افت شدید را شاهد بودم اما خدا را شکر با تعویض سرور
مشکلات من یواش یواش در حال برطرف شدنه و با یک سری تغییرات به شرایط رنکینگ خوب
بر خواهم گشت

شما با جستجوی کلمه مجلات خارجی - مجله خارجی - تیزر تبلیغاتی - دکوراسیون
و خیلی چیزای دیگه می بینید که سایت من یعنی www.tarsimpress.com
در صفحات اولیه گوگل قرار داره​

بالا