• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در رابطه با رمز انتقال دامین

mahdiyar.m

Registered User
لایک‌ها
57
سلام دوستان،من چند روز پیش یه دامین خریداری کردم و اون آقا که فروشنده بودن رمز انتقال رو بهم دادن،میخوام بدونم اون رمز انتقال العان به درد کس دیگه ای میخوره یا پس از انتقال رمز فرق میکنه؟
میخام بگم کس دیگه ای میتونه از اون رمز سو استقاده کنه؟

AGATE

Registered User
لایک‌ها
186
سلام دوستان،من چند روز پیش یه دامین خریداری کردم و اون آقا که فروشنده بودن رمز انتقال رو بهم دادن،میخوام بدونم اون رمز انتقال العان به درد کس دیگه ای میخوره یا پس از انتقال رمز فرق میکنه؟
میخام بگم کس دیگه ای میتونه از اون رمز سو استقاده کنه؟
اگر .ir منظورتون هستش نه کسی نمیتونه سو استفاده کنه مگر اینکه به پنل شما دسترسی داشته باشه تازه در مرحله اخر هم باید برای انتقال دامنه مدارک شناسایی صاحب امتیاز اپلود بشه که کسی به این مدارک دسترسی نداره جز صاحب امتیاز که شما باشین

در کل نه هیچ دوشواری نداره خیالت راحت :)

mahdiyar.m

Registered User
لایک‌ها
57
اگر .ir منظورتون هستش نه کسی نمیتونه سو استفاده کنه مگر اینکه به پنل شما دسترسی داشته باشه تازه در مرحله اخر هم باید برای انتقال دامنه مدارک شناسایی صاحب امتیاز اپلود بشه که کسی به این مدارک دسترسی نداره جز صاحب امتیاز که شما باشین

در کل نه هیچ دوشواری نداره خیالت راحت :)
خیلی ممنونم عزیزه دل

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,427
هر بار كه انتقال دامنه باز ميشه يك رمز توليد ميشه و پس از اينكه شما دامنه رو خريداري كرديد ديگه اون رمز از بين ميره و انتقال به صورت پيش فرض بسته ميشه مگر اينكه شما انتقال دامنه رو مجدد باز كنيد

بالا