• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در رابطه با ريسلر resseller

hamidrele2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه چيزايي در رابطه با ريسلر كارت اينترنت و كار اون ميدونم ولي مي خواستم ببينم كسي به طور كامل مي تونه منو راهنمايي بكنه؟ ;)
يا كسي كه اين كارو كرده ؟
در كل هر كي بلده دمش گرم يه توضيح كاملم براي ما بده :)

hamidrele2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بابا يعني تو اين همه آدم كسي نمي دونه چيه؟!!!!!!(از فضا كه نيومده) :f34r:
همون چيزي رو ميگم كه حداقل بايد 10.000ساعت بخري بعد يه پنل به شما داده ميشه......
ميخواين اصلا خودم توضيح بدم :D

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
خوب هر شركتي برا خودش قانوني داره ....مثلا شركت ما چند سالي هست رسيلري نميده .. فقط بصورت كارت اونم 20 درصد

نهايت 25 درصد.

اما 2 سال پيش ساعتي هم ميداديم. ساعتي اگه بگيري خيلي سود داره. خودت اشتراك ايجاد مي كني به هر ميزان كه خواستي.

hamidrele2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از shifte shab :
خوب هر شركتي برا خودش قانوني داره ....مثلا شركت ما چند سالي هست رسيلري نميده .. فقط بصورت كارت اونم 20 درصد

نهايت 25 درصد.

اما 2 سال پيش ساعتي هم ميداديم. ساعتي اگه بگيري خيلي سود داره. خودت اشتراك ايجاد مي كني به هر ميزان كه خواستي.
خوب اینکه می گی باسه خودت اشتراک درست میکنی رو من توش سوال دارم
یعنی یه کارت اینترنت به اسم خودت می دی بیرون!
اگه اینطوری باشه پس قضیه پشتیبانیش چی میشه؟

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از hamidrele2005 :
خوب اینکه می گی باسه خودت اشتراک درست میکنی رو من توش سوال دارم
یعنی یه کارت اینترنت به اسم خودت می دی بیرون!
اگه اینطوری باشه پس قضیه پشتیبانیش چی میشه؟
خوب تو اين قضيه باس شركتي كه رسيلري ميده موافق باشه !!! اگه خبر نداشته باشه و بعدا مخالفت كنه اكانتت رو مي بنده ... ما يه بار از اين مشتريا به طورمون خورد زديم حالشو گرفتيم !! حيرون شد بدبخت :(

hamidrele2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مگه نميگي هر چي خواستي اشتراك درست مي كني!!بالاخره اين بايد اسم داشته باشه يا نه؟!!
يا مثلا به من گفتن كارت تبليغاتي هم ميشه زد

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
اما اوني كه من گفتم طرف مثلا مغازه داشته باشه و كارش بيست باشه .... بعد اشتراك بفروشه .به همه هم بگه كه اينترنت كدوم شركت رو داره ميفروشه. نه كه كارت به اسم خودش بزنه بدون پشتيباني!

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از hamidrele2005 :
مگه نميگي هر چي خواستي اشتراك درست مي كني!!بالاخره اين بايد اسم داشته باشه يا نه؟!!
يا مثلا به من گفتن كارت تبليغاتي هم ميشه زد
خوب هر كاري مي توني انجام بدي با رضايت شركت اصلي

hamidrele2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پس اين قضيه كارتهاي تبليغاتي چي ميشه كه به اسم اون شركتي كه مي خواد طبليق كنه مي زنند مثلا آيدين ميخواد تو نمايشگاه كارت اينترنت مجاني بده واسه تبليغ!!
راستي ممنون به خاطر توضيحاتت :)

hamidrele2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب حالا اگه بخواي به اسم خود شركتش بزني چي .اونا پشتيبانيش قبول مي كنند يعني شماره شركت بدي
تازه اگه مي خواستن به اسم خود شركت بزني ديگه اينكارا چيه خب از اول كارت رو بدن بگن برو بفروش
يه چيزيش جور در نمي ياد :f34r:

shifte shab

Registered User
لایک‌ها
6
تبليغات روي كارت رو مي پذيرن معمولا.... ما هم يه دوره گرفتيم بعد عين ... پشيمون شديم !!! طرف ميومد مي گفت از اون كارتايي كه روش زده سپيد رايانه مي خوام !!! اونا سرعتشون بالاتره !!! ما هم :blink::blink::blink::blink:

خلاصه شركتايي اجازه ميدن كه يوزر و پسوردشون رو به هر اسمي چاپ كنن كه ورشكسته باشن !! بخوان يه جوري آبش كنن !! حالا به هر طريقي كه شده ... داريم اينجا شركتايي كه خودشون هر چند وقت يه بار به يه اسم جديد كارت ميزنن !!! بعد كه به اين اسم هم بازارشون خراب شد اسم عوض مي كنن !!!

بنابراين اگه اينترنتي خوب باشه بهترين تبليغ برا شما اينه كه اسم همون شركت اصلي رو توش بياريد.كه نشون دهنده كيفيت سرويس باشه + پشتيباني. اگه اينجوري برات كارت بزنن به نفعته .. فروشش هم راحت تره.

hamidrele2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب آخه اين شكلي شما مي گي 20 تا25در صد داره كه نمي دونم در كل مي گيد يا براي من ! آخه خود بقالي ها 20تا30در صد زير قيمت پشت كارت مي خرند.

hamidrele2005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کسی نیست که اطلاعات کاملتری داشته باشه یا اینکه خودش اینکارو کرده باشه؟؟؟؟؟;)

بالا