• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در رابطه با سایت جوملایی ؟؟؟

mohammadkiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام دوستان
بنده یک وب سایت دارم که با سیستم جوملا طراحی شده.
تو سایتم از ماژول MosNewsWriter در صفحه نخست برای نمایش اخبار استفاده کردم. هم چنین یک منو هم دارم که مطالب همون ماژول رو نشون می ده. یعنی دو تا لینک به یک مطلب! چون لینک دهی این ماژول با لینک دهی منوی جوملا به مجموعه (Catergory) فرق داره. حالا برای سئو کامپوننت sh404sef رو نصب کردم. خودش یک url ها شناسایی می کنه و بهینه می کنم این دو تا کنار هم می زاره و یک لینک بهینه شده بهشون می ده و میگه یکی رو برای main یا اصل بودن انتخاب کن. در اصل Duplicate ایجاد شده.

حالا سوالم این هست این نوع Duplicate که در نهایت به یک لینک بهینه ختم مشکلی ایجاد می کنه یا خیر؟

raminbarati360

Registered User
لایک‌ها
73
دوست عزیز اگر یک آدرس در نهایت ایجاد شود مشکلی پیش نمی آید. اما متاسفانه اگر کامپوننت sh404sef روی جوملا نصب نکنید چند آدرس برای یک مطلب تولید می شود و این در موارد زیاد مشکل ساز است. اما کامپوننت sh404sef بسیار خوب است و مشکلی ایجاد نمی کند.

موفق باشید

mohammadkiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوست عزیز
ممنون از جواب خوبتون
بله؛ بنده کامپوننت sh404sef را نصب کردم. فقط می خواستم مطمئن بشم که مشکلی پیش نمی آد. چون در بخش url manager می نویسه که آدرس مورد نظر duplicate داره گفتم شاید مشکلی باشه.

حالا یک سوال دیگه:
بنده وب سایت را به webmaster گوگل معرفی کردم. sitemap هم ایجاد و معرفی کردم. مشکل اینجاست که گاهی اوقات هم آدرس های بهینه شده را index می کنه و هم آدرس بهینه نشده.
برای این منظور چه کنم؟

mohammadkiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان کسی نیست ما رو راهنمایی کنه؟

ممنون می شوم.

Arasp

Registered User
لایک‌ها
80
تجربه به ما ثابت کرده که اگه سایت جوملای شما در آینده بسیار رشد کنه و کامپوننت های بزرگ روی اون نصب بشه که بیشتر اونها پولی هست, وقتی که سایت شما چندین هزار کاربر و چندین هزار صفحه تولید می کنه,
کامپوننت sh404sef همه چیز رو خراب میکنه و با بسیاری از کامپوننت ها کانفلیکت شدید داره, بهتره از اول نرین سراغش ما نسخه اورجینالش رو خریدیم و بعد ساپورت خود sh404 نتونست ما رو راهنمایی کنه. مشکلاتی که تولید میشد.
مثلا ماژول Hellome جومسوشال در صفحه اول کار نمیکرد, یعنی بچه ها یوزر و پس رو وارد می کردند, لاگ این می شدند ولی در صفحات دیگه سایت, در صفحه اول کار نمیکرد, کلی تغییر در کش سیستم ایجاد کردیم و در نهایت
sh404sef رو برای همیشه گذاشتیم کنار. اگر از اول می خواهید پروزه رو استارت بزنین, و می خواهین که سایتتون Search Engine Friendly باشه, پیشنهادم اینه که برین سراغ Drupal (اگه تو کد نویسی حرفه ای هستید)
اگه نه برین سراغ Wordpress هزینه های نگهداری wordpress در آینده زمانی که یک سایت رشد می کنه خیلی کمتر از جوملا هست. ضمن اینکه سرعت لود وردپرس بسیار بالاتر از جوملاست.

mohammadkiani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
من با وردپرس کار کردم اما اصلا خوشم نیومد. از دروپال خیلی تعریف شنیدم اما تا حالا سمتش نرفتم.

و در نهایت هم خودم جواب رو تا حدی فهمیدم.
این که شما آدرس بهینه شده یک لینک رو تغییر می ده و میره تو اون صفحه دوباره اتوماتیک براش لینک ساخته میشه این هست که آدرس به صفحه مورد نظر در صفحه اصلی یک چیز هست و وقتی داخلی اون صفحه میری آدرس چیزه دیگه . به خاطر این دوباره لینک میسازه. حالا نمی دونم این رو چطور حل کنم.

بازم اگر کسی جواب رو می دونست خوشحال می شوم راهنمایی کنه.

بالا