• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در رابطه با ماینینگ و خرید دستگاه ماینر

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
سلام دوستان خسته نباشید
یه سوالی داشتم.( تخقیق زیادی کردم و توی انجمن هم سر کردم )

میخوام ببینم خرید دستگاهی مثل antminer s9 به صرفه هست؟ با توجه به این که ماهی 350 تومن حدودا مصرف برق داره.
میگن روزی 0.0025 بیت کوین میتونه استخراج کنه و بعد حدودا 4 ماه پول خود دستگاه در میاد. درسته؟ یا فقط تبلیغات هست؟ چون بعضی دوستان تو تاپیک ها نوشته بودن به زور روزی 5 دلار در میاره اما توی تبلیغات ها و فیلم هایی که هست توی نت چیز دیگه ای نشون میده

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
و این که دوستانی که توی کار هستن یه ریگ ماین در حد 20 تومن چند دلار در روز میتونه ماین کنه؟

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
دستگاهذقیمتش چنده؟

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
من تو تاپیکی که دارم یه بخشی در این مورد هست کاش میخونیدید
آموزش ماین هم هست اونجا
این ویدئو هم جواب خیلی سوالاتتونو میده
بحث و گفتگو پیرامون ماین و نکاتی که قبل شروع ماین باید بدانید : MiningDiscussion.mp4 - 213.21 MB

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
من تو تاپیکی که دارم یه بخشی در این مورد هست کاش میخونیدید
آموزش ماین هم هست اونجا
این ویدئو هم جواب خیلی سوالاتتونو میده
بحث و گفتگو پیرامون ماین و نکاتی که قبل شروع ماین باید بدانید : MiningDiscussion.mp4 - 213.21 MB
سلام آدرس تاپیکتون رو میدین؟

• Like
Reactions: vbd

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
سلام آدرس تاپیکتون رو میدین؟
اون بخش رو نقل قول کردم در واقع یک قسمتیش مربوط به ماینه
خدمت شما
https://forum.persiantools.com/threads/سایتی-معتبر-با-درآمد-بیت-کوین-بالا.595026/
پست اول بخش ماین رو بخونید دو تا ویدئو داره اونا رو هم ببنید البته اتریوم ماین میکنه بیت کوین الان فقط با اسیک ماین میشه

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
اون بخش رو نقل قول کردم در واقع یک قسمتیش مربوط به ماینه
خدمت شما
https://forum.persiantools.com/threads/سایتی-معتبر-با-درآمد-بیت-کوین-بالا.595026/
پست اول بخش ماین رو بخونید دو تا ویدئو داره اونا رو هم ببنید البته اتریوم ماین میکنه بیت کوین الان فقط با اسیک ماین میشه
خیلی ممنون از راهنماییتون
چشم حتما مطالعه میکنم و ویدئو ها رو میبینم

• Like
Reactions: vbd

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
با اجازه استارتر
در مورد دستگاه و بازدهیش و تجربیات دوستان صحبتی نشد
من یه دستگاه دیدم برای ماین کردن اتریم به مدل AntMiner E3 که 17 میلیون قیمت داره به نظرتون چقد میشه با این دستگاه دراورد؟صرف نظر از هزینه برقش؟

pouria.b

Registered User
لایک‌ها
418
با اجازه استارتر
در مورد دستگاه و بازدهیش و تجربیات دوستان صحبتی نشد
من یه دستگاه دیدم برای ماین کردن اتریم به مدل AntMiner E3 که 17 میلیون قیمت داره به نظرتون چقد میشه با این دستگاه دراورد؟صرف نظر از هزینه برقش؟
خواهش میکنم
خودم اطلاعات زیادی به دست آوردم پیام بدین راهنماییتون کنم

mahmoudezoj

Registered User
لایک‌ها
267
دستگاه s9 میشه گفت بهترین دستگاه ماین هست ولی اینجوری نیست که 4 ماهه هزینه خرید دستگاهتون دربیاد
کلا به چیزی که فروشنده ها میگن کاری نداشته باشید.
الان درآمد s9 با توجه به قیمت بیت کوین ماهیانه حدود 120 دلار هست. اگر قیمت بیت کوین بالا بره درآمد شما هم زیاد میشه. حالا خودتون دیگه حساب کنید.
دنبال دستگاه های دیگه هم که میگن ماهیانه 500 دلار یا 1000 دلار درآمد داره نرین . من خودم یکی از این دستگاه ها رو که میگفتن بین 500 تا 600 دلار در ماه درآمد داره گرفتم که در حال حاضر به زور روزانه یک دلار درآمد داره!
گول فروشنده ها رو نخورین
موفق باشید

hexman

Registered User
لایک‌ها
772
به نظرتون میصرفه یه S9 بخرم؟پول برق نمیدم بابتش

171itmax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به همه دوستان
به نظر من با توجه به این که اگر برق ارزان قیمت صنعتی داشته باشین و بدونید در دارز مدت مشکلی براتون پیش نمیاد از سمت اداره برق (مثلا باید ببینید ترانس فورماتر شما چند امپره هستش و اجازه مصرف چه میزان برق رو دارین )
و با توجه به سرمایه اولیه اقدام به خرید کنید . که یکی از دوستان هم اشاره به دستگاه m3 v2 کردن که به نظر من دستگاه خوبیه و فقط استوک یا ریفر دستگاه با قیمت 199 دلار به فروش میرسه
البته در ایران این دستگاه رو دارن به اسم دستگاه نو میفروشن با قیمت 6 میلیون تومان اما حتما یادتون باشه بیشتر از 4 میلون پول ندید برای این دستگاه و در صورت امکان پیش خرید کنید از فروشنده با اعتبار که 20 روزه واقعا تحویل بدن .
شما با این دستگاه اگر پول برق ندین ویا برق ارزان داشته باشین میتونید به قیمت امروز ماهی 850 هراز تومان درامد داشته باشین .
پس با این حساب پیشنهاد میدم حداقل 15 دستگاه خریداری کنید که ارزش وقت و هزینه اولیه رو داشته باشه
نکته بعدی و مهم اینه که اینترنت خوب adsl پایدار و بدون قعطی داشته باشین .
همچنین ترانس شما باید در این حالت حداقل 50 امپر سه فاز باشه که هر 15 تا دستگاه m3 50 امپر سه فاز میخواد .
همچنین بماند که باید دو سه تا فن صنعتی حرفه ای بخرین اون ها هم هرکدوم 3 امپر برق مصرف میکنند .
مکان نیاید گردو خاک داشته باشه وووووو
الیته حدود 5 میلیون هم هزینه های جانبی در نظر بگیرین که به نظر من اگر برق و صوله از خودتون موجود داشته باشین میشه با 65 الی 70 میلیون سرمایه اولیه و پشت کار ماهی حدود 13 میلیون درامد داشت . البته اگر شرایط همین منوال بمونه و سختی شبکه بالا نره بعد خرید دستگاه دلار ارزون نشه وووو
این نظر شخصی من بوده و ممکنه خیلی جاها تو حساب و کتاب و پیشبینی اشتباه کرده باشم .
با تشکر

poverty

Registered User
لایک‌ها
435
سلام
نخواستم تاپیک جدید ایجاد کنم برای همین این تاپیک رو بالا میارم.
الان وضعیت دستگاه های ماینر بیت کوین و درآمد ماهیانه اش چقدر هست کسی میتونه اطلاعات دقیق و کاملی بده.
که بهترین دستگاه کدام هست؟
قیمتش چنده؟
درآمد روزانه در وضعیت کنونی چقدر هست؟
عمر دستگاه چقدر هست؟
نحوه برداشت سود چگونه هست؟
ممنون

Last edited:

171itmax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
نخواستم تاپیک جدید ایجاد کنم برای همین این تاپیک رو بالا میارم.
الان وضعیت دستگاه های ماینر بیت کوین و درآمد ماهیانه اش چقدر هست کسی میتونه اطلاعات دقیق و کاملی بده.
که بهترین دستگاه کدام هست؟
قیمتش چنده؟
درآمد روزانه در وضعیت کنونی چقدر هست؟
عمر دستگاه چقدر هست؟
نحوه برداشت سود چگونه هست؟
ممنون

سلام دوست عزیز
الان داخل ایران یکی از بهترین کار ها همینه چون به دلار دراند داری یه جورایی ارز اوری داره برای کشور هم به نفع ماینر هم به نفع کشور
دستگاه ها رو باید از جایی خرید کنی که خیالت اسوده باشه که لولو رو جایی هلو نفروشن و دستگاههی که واقعا میخوای و داری براش پول میدی رو بهت بدن من خودم اشنایی دارم که وارد کنند مستقیمه .
درامد دستگاه عالیه اصل سرمایه بین 4 ماه الی 8 ماه برمیگرده بستگی به نوع دستگاه و برق
اما اینم بگم کاریه با 99 درصد ریسک یعنی باید قدرت ریسکت بسیار بالا باشه و نری با پول وام و قرض این کارو بکنی .
چون ممکنه خدایی ناکرده مثلا دستگاهات بسوزن مثال میگم .
و این که اینم بگم این یک کار صنعتیه و چیزی نیست که بخواین داخل خونه انجام بدین .
برای این که ریسک رو کم کنید میتونید تعداد دستگاه ها رو زیاد کنید و هشریت بالایی بگیرین
به نظر من هشریت زیر 1000 تراهش فایده ای نداره ِ.
در اخر اینو اشاره کنم که چون برق درکشور ما ارزانه حتی خود چینی ها خیلی تمایل دارن بیان داخل ایران فارم راه اندازی کنن ولی یه جورایی دستشون از نظر قانونی فعلا بستس .
اگر میخواین در این کار سرمایه گذاری بکنید من میتونم کمک کنم و تمام زیرساخت ها رو فراهم کنم .

بالا