به نقل از farhoud :
دو تا سئوال دارم. قيمت اينها با ميزان سرعتشون بالا ميره.ايا واقعا در Save كردن و سرعت دوربين تاثير ميزارن؟ آيا ارزش داره كه حافظه پر سرعت بخرم؟
سئوال دوم اينكه اين حافظه ها كدامشان از نظر گارانتي معتبر است.؟ دوست من كيگنزتون با گارانتي ايمانتك خريد كه حافظه بعد از يك هفته سوخت ولي ايمانتك بدون سئوال جواب حافظه را عوض كرد.
خلاصه چه حافظه اي بخريم كه 1 سال خيالمان بابت سوختن ان راحت باشه؟
1-تاثير سرعت كارت بستگي به استفادت داره.مثلا اگر از فرمتهاي raw يا tiff استفاده ميكني و يا عكسهاي پشت سر هم ميگيري سرعت كارت تا حدي موثره.كلا با توجه به اختلاف قيمت نه چندان زياد اگر كارت با سرعت بالاتري بگيري بهتره.
2-lexar با همون گارانتي ايمانتك هست كه سري professional داراي سرعت زيادي هم هست(فكر كنم 80x).
كينگ استون را من تاييد نميكنم هرچند كارت خوبيه ولي سرعتش خيلي پايينه به خاطر همين روش چيزي راجع به سرعت نزده.كارتهاي Transcend هم عاليه.من خودم يك cf اش را الان حدود يك سال و نيمه كه استفاده ميكنم و مشكلي هم نداشته.بيشترين سرعت هم مال همين transcend هست كه 150x را هم داده بيرون ولي من تا حالا با گارانتيش كه مرآت هست سرو كار نداشتم.sandisc هم اگر تو ايران گير بياد خيلي خوبه ولي من نديدم.خلاصه اگر گارانتي خيلي برات مهمه همون lexar سري professional بگير.
هر x در اين كارتها هم مثل cd برابر با 150 كيلوبايت در هر ثانيه است.