• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال در رابطه با Excel

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام...
دوستان یه نفر از من خواسته که یک سری نوشته رو توی یه "excel spreadsheet" وارد کنم به این صورت که هر خط نوشته رو توی یه سطر (row) درین spreadsheet قرار بدم...
حالا این spreadsheet چیه؟! من excel رو که باز کردم دیدم توی هر سطر n تا سلول داره! خوب من فقط یه دونه لازم دارم، چکار باید بکنم؟! تمپلت خاصی مورد نیازه؟

بعدم اینکه این نوشته ها فارسی هستن، و بعضی جاها پرانتز دورشون قرار می گیره مثلاً اینجوری:: " (احمد) از من این درخواست رو کرد (که بیام پیش تو) "
خوب من این رو که کپی می کنم داخل یه سلول، جای پرانتز ها بهم می ریزه. این مشکل رو چجوری می شه حل کرد؟

با تشکر قبلی
281.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام فرهاد
square.gif

SpreadSheet در واقع همون صفحه گسترده هست و Microsoft Excel يکی از انواع برنامه های صفحه گسترده محسوب میشه / مثلا Lotus و Quattro Pro هم 2 نرم افزار SpreadSheet [ صفحه گسترده ] ديگه هستند
kurby2.gif

راستش متن فارسی'ت رو من کپی/پيست کردم و پرانتز ها درست قرار گرفتند هرچند برای انگليسی-فارسی شايد اگر يک Replace All کلی بزنی برای ( ) بهتر باشه / ببخشيد که نتونستم راهنمايی کنم
306.gif

بالا